Sunday, 5 February 2012

Serius Shit - Gambar Sadis Babi Dicincang Sempena Festival Doan Thuong (8 Gambar)


Vietnam - Holy Shiat

Di Kampung Nem Thuong, Provinsi Bac Ninh Vietnam, penduduknya menyambut perayaan Doan Thuong. Perayaan ini disambut enam hari setiap tahun baru bagi memperingati jasa Doan Thuong, seorang jeneral dalam sejarah Vietnam yang kini disembah sebagai seorang Dewa. Antara aktiviti yang dilakukan sempena Perayaan Doan Thuong ialah upacara mencincang seekor babi hidup. Babi tersebut akan dicincang dua dan selepas itu penduduk akan menyapu duit dengan darah babi kerana dipercayai akan membawa keuntungan. Weird eh? Not to mention ganas

Untuk gambar dan video NSFW sila klik link berita penuh.








Laporan asal ChinaSmack

135 comments:

  1. Replies
    1. holy fuck

      Delete
    2. pundek, x mensyukuri nikmat first!

      Delete
    3. butuh ko jijik. ko pegang tangan awek ko lagi jijik dari nie.

      Delete
    4. anonymous atas ni mak die hitam.
      bajet baik. tapi cakap butuh jugak.

      Delete
    5. muka mak/ibu Anonymous Feb 6, 2012 07:27 PM
      macam babi.

      Delete
    6. makcik ko la sial anjing

      Delete
    7. babi r jijik sial

      Delete
    8. jijik la sial.anon tu bagitau ko pegang tangan awek ko lagi jijik dari pegang babi.tapi yang lain2 dok berperangai jijik plak.nokkaromm..

      Delete
    9. kenapa korang ni giler cm budak2??siap dok kait2 mak bapak bagai...so irritating!

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa ko komen karl?/bukan senang wo nak kna remove comment oleh obe ni.dia kan tgh buzy dengan wife dia lately..

      Delete
    2. karl ko mmg ganas dari killer dlm pic tu wo, sbb smpi komen ko kne remove, gle ganas

      Delete
    3. lol. aku nak tulis 1st sebenarnya, tu je. btw komen tu aku sndiri yg remove la.

      Delete
    4. adoi facepalm la karl haha. takpe try next time

      Delete
    5. Bangang karl. Gua terketawa terbahak2 dek komen lu. Kang gua belasah kang. 1st!!!!!!!!!

      Delete
    6. ingat dia kata aku sayang babi to sbb dia comel.. to kena delete to...

      Delete
  3. pergh..gila ganas..

    ReplyDelete
  4. khinzir....najis mughalazah kalimi..

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. u sure?

      please check again

      twice

      Delete
    2. Ntah... Tgk cam sama je

      Delete
    3. emm.sama2..

      Delete
    4. hg check btui² fikhri..muka hg sebijik babi aku tgk

      Delete
    5. perasan "Encik" anus pn x potong lg

      Delete
    6. aku rase mesti babi tu panggil nama ko mase nak kna cincang..eh mane abang aku?..haha..lol

      Delete
    7. hahahahah ...babi..hahahah

      Delete
  6. tu bkn cincang, tu dibelah dua.cincang tu poting2 smpai lumat xde bentuk fizikal dah..ceh, kecewa btol aku nk tgk babi kena cincang.

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. kelakarlah abg mujib ni...cm nak hentak kpla ni kat dinding..kelakar sgt..uuuuuu

      Delete
    2. pergh, aku ingat ni kerja manusia. x sangka angry birds yg buat...

      Delete
  8. hope PETA hears about this. I'm absolutely disgusted.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmmm

      tetiba i tringat steambot wahai sayang ku

      apakah ini jodoh kita

      apakah?

      Delete
    2. wei SOUTHERN aku tengokan je ko dr dlu kuat reject org cam sial!hahahah! babieh! ko org mana?
      aku ingat ko ganti lah tempat obepig jd admin blog ni!

      Delete
    3. yeah,, let us hope together sayang, ignore this southern bastard!!

      Delete
    4. huuuuu,dia nak jugak...

      ok lah ~

      dont forget cho' english class tonite, hunny

      *let us hope together k

      #LMaO

      Delete
    5. hahahaha!! bodoh pnya anon!cari pasal..southern ni dhlah cm sial hahah!

      Delete
    6. sape ko ni sebenarnye southrn???aku tegok profil cm haram.. bru masuk january profile view 300 lbh org tgok..mcm haram ko bkn ada blog pon.

      Delete
    7. sape suruh ko bukak

      nah jawapan kau

      southern - selatan

      Delete
  9. fuuuwoooo....ngerinya!!

    .... http://ohsenyum.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. buuuuuuuuuuuuuu

      Delete
    2. Ohsenyum..dah menyampah aku tengok..
      promote la kat laen..puih!!!

      Delete
    3. alahai senyum aku bagi saranan,ko buat blog lucah lagi baik,tukar nama blog tu,dah banyak sangat dah guna Oh,oh media,oh bulan oh pukima etc.. blog ko yng paparkan isu dan berita menarik dah berlambak kat malaysia ni,obe gak yang buat review terbaik tapi kurang update je.. blog gay pun ok gak,kalo lelaki melayu yng buat..tak bermaksud ko gay tapi ko bleh dapat income dari golongan tu...

      Delete
    4. Bagus juga tu...anonymous pun boleh ikut sama...hahaha....

      Delete
    5. hmmm ada btul kata anon's tu

      oh senyum, ko kne ada anjakan paradigma baru orang takkan kacau kau lagi,

      serius

      nah pilih mana2 yg dikau berkenan ma fren

      untuk gantikan title blog lama


      -SERIUS HAPPY GAY'S BLOG

      -SERIUS BADAN SASA BLOG

      -SENYUM TELOR PINDANG BLOG

      -SAYANG ABANG BLOG

      -SENYUM GATAL ADIK BLOG




      he

      Delete
    6. bodo southern! hahaha kata serius tp gelak!
      senyum gatal adik ehh...

      Delete
    7. hahahahaha~
      @southern, saya pilih SERIUS GAY GEMBIRA BLOG~

      Delete
    8. dear ohsenyum, for the first time i checkout your blog tadi...the designs are very similar with someone's else blog..kebetulan ke?

      Delete
    9. ohsenyum tuik! baru best! aku rasa ohsenyum blog baru..

      Delete
  10. gambar no 2 babi buat muke jackie chan

    ReplyDelete
  11. last2 semua y terjerit2 tu kne penyakit JE. hahaha

    ReplyDelete
  12. babi tetap binatang Allah s.w.t yg cipta,ape salah nya di matikan dulu babi tu sebelum di belah dua,terseksa siot

    ReplyDelete
    Replies
    1. sokong.

      bayangkan lah kalo kite sembelih lembu/ayam/kambing yg kita makan tu cara mcm ni. sangat kejam

      potong kt perut cmtu bukan boleh trus mati, amik masa gak tu. terasa sakit yg amat sbelum ajal smpai

      Delete
    2. xperlu byg, mmg da sah2 haram kalo xsembelih..buduh~

      Delete
  13. aku tergelak tgk pic no 2.. damn..

    ReplyDelete
  14. cam sial...bodoh bangang bengong

    ReplyDelete
  15. pic no2..babi merayu..

    ReplyDelete
  16. Sedih la plak aku tengok...gile betul diorang ni...

    ReplyDelete
  17. islam sembelih dan cincang manusia x jijik ke? bodooooooo punya islam!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kurang ajar nye kau nih.

      Delete
    2. weh kafir lahanat!!tggu lah ko bara neraka...

      Delete
    3. like dis if u cry every time.

      Delete
    4. Ko ingat ni youtube ke nak main like2

      Delete
    5. aku tgk komen ko lg la bodo lgsng xde info sedap molot pukimak ko je ckp islam bodo.. u insult my religion u go to hell fucker..

      Delete
  18. pic nombo 2 tu kalau tengok betul2 muka babi tu memang kesian dol..dia menjerit minta tolong tu adoiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko rs lawak?bodoo............

      Delete
  19. slowpork obei ni..harakahdaily dah kuar sial news ni dua hari lepas...pig kene belah tu muka obei..

    ReplyDelete
  20. Laporan asal ChinaSAMAK

    ReplyDelete
  21. Woi ornag muetad, ko nampak babi tu? Mai aku cincang para ateist melayu ni.

    ReplyDelete
  22. kesian gile tgk babi ni..da la comel..hahaha

    ReplyDelete
  23. 2% comment bout article 98% condemnd

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok

      good job clerkie

      now clean up ma desk and me

      Delete
  24. secara xsengaja aku mencarut cakap babi tgok babi, babi punya babi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha lawaknya,pandai nyer buat lawak.haha rofl,lol,

      Delete
    2. southern muka babi

      Delete
    3. selatan? muka babi?

      aku tak tau ni

      Delete
    4. SOUTHERN TERRITORY yg kat atas aku ni macm sial je aku tgk, pilih pic ni pun dah mcm perangai dia yg bongok dan bahlol buat lawak bodo..kahkahkah..mana dtgla cina bukit merempat kat blog obepig ni..xpsl2 obe pn kena.

      Delete
    5. pujian ini amat bermakna, kadang2 ia mengingatkan aku pada bukit fraser dan bukit amoi

      terima kasih lor..*sob

      jasa mu di hargai


      *muah's

      Delete
    6. BODOH punye pendek.. pendek cam BABI.

      Delete
  25. Urgh this will give me nightmare

    ReplyDelete
    Replies
    1. nightmare..i will be ur nightman..ouww...

      Delete
  26. kejam nyer....

    ReplyDelete
  27. padan muke lu babi... nasib lu la babi.... ape la perasaan "zhu beji" agaknyer ye??? :(

    ReplyDelete
  28. shit..susah la camnie nak tukar duit matawang diorang kalo pg saner..huhu..dah kena lap darah babi..

    ReplyDelete
  29. as usual.. not gud enuf..

    ReplyDelete
  30. walaupun ia seekor babi, respect la haiwan tu. Sembelih la elok elok.. harom btul

    ReplyDelete
    Replies
    1. u pandai masak tak?gi dapur masakkan abang,and buatkan air utk kawan2 anon abg ni sekali.cepat sial aku tampar kang?nak?

      Delete
    2. mana air aku anon,lama aku nunggu nie sial!!

      Delete
  31. org yg benci kt binatang nie jdi kesian pulak

    ReplyDelete
  32. pedih mata aku tengok....kalau nak belah babi tu smp 18 kerat pon...gn mata pisau yg supersharp nyer...sekali hayun trs terbelah 2....pstu jgn suruh brother2 badan halus...suruh brother ketak2 potong....hadoiiii....tu pon nk kn ajar ker...

    ReplyDelete
  33. mmg dasar babi punye babi.... nasib baik kat mesia takde babi2 yg buat mcm ni sambut apa2 perayaan dorg... isshhhhh jijik...tetiba kesian lak kat babi tu... kejam lak... PETA ke takmo g buat demo ke kat sana... kot2 Pam tandas anderson nk bersuara ke...

    ReplyDelete
  34. babi td digunakan sebagai persembahan korban darah d tempat tu. keganasan tu salah satu syarat dalam upacara ni

    ReplyDelete
  35. What human would do.

    ReplyDelete
  36. bising gila mangkuk2 yg ada kt ctu~ relax sudah, yg kene belah babi, bukan dorang~

    ReplyDelete
    Replies
    1. senang ko cakap kan kalo mak ko kena belah macam mana,babi..bodo dari tapir,jadi ko tak kisah la mak ko kena belah kan,ko tunggu aku belah mak ko dari pet-pet dia puki lorrrrrrrrr

      Delete
    2. ^ muka babi

      Delete
    3. babi punye hal pon babi ngan babi nak gaduh ke, babi??!

      Delete
  37. hahaha best la sial..
    lau sembelih orang lagi best hahaha...
    algojo the best

    ReplyDelete
  38. This is ironic. It is ok for us to ridicule others culture but not for them to do the same on ours? And then we expect fair judgement in our life?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Don't be smartass. Those Vietcong are welcome to ridicule our culture. Of course they cant as they are the one who are ridiculous.

      Delete
  39. memang mcm babi lah dierorang nie babi...

    ReplyDelete
  40. do they eat the meat up or throw it away?

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpenting....

      Delete
    2. they do or eat the meat away n throw it up..

      Delete
    3. ayat ko knapa kene ada 'up'?..just use simple words.

      Delete
  41. babi betul la perangai mcm nih. si babi2 nih takde perasaan ke buat babi tuh mcm tuh. kesian la kt babi tuh woi babi.

    ReplyDelete
  42. Pic obepig g brbulan madu???

    ReplyDelete
  43. Siput apa..? Siput babi...
    Siput apa..? Siput babi...
    Siput apa..? Siput la babi!!

    ReplyDelete
  44. Kalau aku baca singkatan NSFW, mesti aku terbaca Need For Speed World. LOL

    ReplyDelete
  45. First!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  46. Lebih kurang sembelih lembu jugak pom. minded tinking jer semua ni, kita dah terbiasa tgk sembelih lembu so xterasa la sgt, sama gak diorg dah terbiasa kerat babi, xde rase kejamla sgt.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmm mati macam2 cara

      aku rasa kalo mati kena pancung ok sikit dari mati perut kena potong dulu..

      aku tetap rasa cara islam sembelih adalah yang terbaik. pisau tajam terus potong urat. disamping selawat yang menenangkan lembu tu.

      Delete
  47. kalau babi tu mmg dh mati dieorg nk cincang maybe kurang sedih skit tapi ni hidup2 babi tu sampai menggelupur ;(

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpenting la babi!!..mmg dah mati dtg dari mana?..diorg gak yg matikan..cmne diorg matikan??..sembelih ke??..pndai lak kapir tu nk sembelih??..sama je la..ko ni bodo babi sgt nape babi?..tgok lagi babi..dah jadi babi...

      Delete
    2. Ko ni spesis babi ujung hutan ke anon? ayat cam retard je.. cam babi pon ada gak skit2.. blah la kau babi.. ckp la baik2 kn ppuan tu.. erm hmm kn sayang? menggelupur babi tu.. sedey sgt kt babi tu.. jom nangis..

      Delete
  48. Kesian gila kat babi tu

    ReplyDelete
  49. serius cool sial

    ReplyDelete
  50. stupit ..shitt

    ReplyDelete
  51. bru la leh kata,korang ni mmg babi la..hahahah..coz zalim..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails