Tuesday, 7 February 2012

Serius Cool - Wajah Disebalik Karakter Popular (8 Gambar)


Nice!






Laporan asal The Eager

41 comments:

  1. intenet lambat, x dpat 1st! huh

    ReplyDelete
  2. Nampak ganas je yang jadi Barney tu..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye la awok..saye pon takut..ngee..aowww

      Delete
    2. ye sggh....barney org nya ganas muka

      Delete
  3. Replies
    1. yes ayunda..this is reality.welcome to the real world..

      Delete
    2. life full of shit..go get a life will ya

      Delete
  4. smue orang yahudi..nak sesatkan orang islam..iluminati

    ReplyDelete
  5. tak habis2 first cuba jadi last tengok.

    ReplyDelete
  6. I need to know macam mana kepala big bird sangat tinggi dan bahu dia sangat rendah... my dad pointed it out when i was a kid.. and still i cant figure it out.. kalau ikut susuk tbuh manusia.. thats just impossible..

    ReplyDelete
    Replies
    1. stfu u camwhore,how much per one night?

      Delete
    2. Oh yeah. now that u've said it. good point there. *googles*

      Delete
    3. ctm. faizal : check it out @ http://www.google.com.my/imgres?q=how+they+wear+big+bird+costume&um=1&hl=en&client=firefox-a&sa=N&rls=org.mozilla:en-US:official&biw=1280&bih=921&tbm=isch&tbnid=vsyk0XCC10a82M:&imgrefurl=http://entertainment.howstuffworks.com/muppet4.htm&docid=Sp5IiqK_uxEauM&imgurl=http://static.ddmcdn.com/gif/muppet-12.gif&w=400&h=400&ei=E9ExT4LNKYvMrQfHqcGhBA&zoom=1&iact=rc&dur=524&sig=111993114328470144476&page=1&tbnh=136&tbnw=135&start=0&ndsp=40&ved=1t:429,r:0,s:0&tx=86&ty=76

      Delete
    4. obe ada post pasal suit actor untuk big bird tu.
      cuba cari dulu.

      Delete
    5. dulu ada artikel tntg big bird tu dlm paper.

      kepala actor tu separas dengan dada Bird, jadi untuk kepala, actor terpaksa guna tangan untuk tegakkan kepala Bird. tp depend on scene la..dlm gambar tu,mmg tgn actor kat tgn Bird, sbb kepala Bird x perlu kawal.

      Delete
  7. cter2 zaman kecik dulu...

    >> http://khairulkayz.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. apa nama character yang dlm gambar no 2 tuh?

    ReplyDelete
  9. hahaha......baru aku tahu!

    http://ohsenyum.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. oi pelacur,nyah kau dri sini..hahahaha

      Delete
    2. ntah, x abis2 promote blog

      Delete
    3. Blog OHSENYUM.....blog yang sungguh SLOWH1N1...giler slow sangat.....

      Delete
    4. tahi kau punye belog..baek aku mnum iceblog lagi best

      Delete
  10. no 2...ALF....ataupon alien life form...

    ReplyDelete
  11. the guy who plays barney certainly looks like a pedo.

    ReplyDelete
    Replies
    1. bapak kau pedo

      Delete
    2. anon atas bengong telo

      Delete
  12. http://static.ddmcdn.com/gif/muppet-12.gif

    ReplyDelete
  13. yg dinosaur tu citer ape ek?aku kemain minat citer tu dlu..lupe plak tajuknye..

    ReplyDelete
  14. last but not least aku latu

    ReplyDelete
  15. Disebalik Pedobear,sape pulak obe??takkan kau??hahaha

    ReplyDelete
  16. now i knw barney is a nigger hee=)

    ReplyDelete
  17. alien,monyet,barney are niggas

    ReplyDelete
  18. HARI BAIKKU PEKERJAAN LPOH MALAYSIA

    TESTIMONI PADA BAGAIMANA SAYA MENDAPATKAN PINJAMAN UNTUK MEMBELI RUMAH DARIPADA SYARIKAT PINJAMAN YANG TERSEBUT DAN KESALAHAN DIPERLUKAN firma pinjaman Albaker. Saya SANGAT SANGATKAN HARI INI DAN ALLAH ALLAH.
    ,
    Nama saya Abdullah Saya dari bandar Kuching saya telah mencari syarikat pinjaman tulen selama 5 bulan yang lalu, untuk membeli sebuah rumah
    semua yang saya dapat adalah sekumpulan penipuan yang membuat saya mempercayai mereka dan pada akhirnya
    Pada hari itu, mereka mengambil wang saya tanpa memberi apa-apa balasan, semuanya
    harapan saya hilang, saya keliru dan kecewa, saya tidak pernah mahu mempunyai apa-apa kaitan dengan syarikat pinjaman di internet, jadi saya pergi untuk meminjam wang dari
    kawan, saya beritahu dia semua yang berlaku dan dia berkata dia boleh membantu saya, itu
    Dia tahu syarikat pinjaman yang boleh membantu saya dengan apa-apa jumlah pinjaman
    diperlukan oleh saya dengan kadar bunga yang sangat rendah sebesar 2%, dia baru saja mendapat
    pinjaman daripada mereka, dia mengarahkan saya bagaimana untuk memohon pinjaman, saya lakukan
    sama seperti dia memberitahu saya, saya memohon dengan mereka di E-mel: (albakerloanfirm@gmail.com) saya tidak pernah percaya tetapi saya cuba dan saya
    kejutan besar saya mendapat pinjaman dalam masa 24 jam, saya tidak percaya,
    Saya gembira dan kaya lagi dan saya berterima kasih kepada Allah bahawa pinjaman itu
    syarikat-syarikat seperti ini masih wujud semasa penipuan ini di seluruh tempat,
    sila saya nasihatkan semua orang di luar sana yang memerlukan pinjaman untuk pergi
    (albakerloanfirm@gmail.com) mereka tidak akan gagal, dan
    hidup anda akan berubah seperti yang dilakukan oleh saya. Seketika hubungi (albakerloanfirm@gmail.com) hari ini dan dapatkan pinjaman anda dari mereka, Tuhan memberkati firma pinjaman Albaker untuk menawarkan pinjaman tulen mereka.
     Pastikan anda menghubungi firma pinjaman Albaker untuk pinjaman anda kerana saya mendapat pinjaman saya berjaya dari syarikat ini tanpa tekanan.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails