Wednesday, 8 May 2013

Serius - Malaysia Janganlah Rasis!


Hentikan Rasisma!

Utusan Malaysia dah mula mengapikan sentimen perkauman. Papagomo dah bersedia nak jihad FISABIMELEIS dengan Cina yang dikatakan bangsat. Both of these moron deserve to be jailed for their stance on racism post PRU13. Kita Malaysian...... kita tidak rasis. Jangan termakan api perkauman. Ini semua mainan politik pihak tertentu bagi merampas kuasa dari Jibbo. Yes I said it. Ini semua konspirasi dalaman parti keris nak jatuhkan jibbo. Kesian jibbo dan rosso. Nah.. Iklan anti rasisma yang klasik. Oldie but goldie.........




61 comments:

  1. nakharommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. "Tak elok makan McD. Ia menggemokkan" , Ujar Halim sambil makan Nasi Lemak Sotong dengan telur dadar. Disulami Milo ais tabur

      Delete
    2. melayu pertahan melayu = rasis
      cina pertahan cina = hak sama rata
      oh malaysia

      Delete
    3. cina boleh buat apa sahaja dan tidak perlu risau kerana malai kiasu macam obe gemuk akan menyalahkan semuanya kepada orang2 malai

      Delete
    4. aku setuju ngan anon 14:15 dn anon 15:04

      Delete
  2. Replies
    1. Ini Kalilah!! aku anti-be end. #Serius

      Delete
    2. serius kepala bapak ko

      Delete
  3. stewardess kasi BJ kat nikka

    ReplyDelete
  4. Ko sibuk komen psal melayu je rasis..yg cina rasis komen la skali..tkyahla bias

    ReplyDelete
    Replies
    1. butoh !!!!!!!!!!!!!!!!!

      Delete
    2. diamlah

      Delete
    3. nak bisjut ?

      Delete
    4. nak royi ?

      Delete
    5. nak kentafi ?

      Delete
    6. saya nak kentafi kentafap

      Delete
    7. hidup dafi!

      Delete
    8. setuju...gi jilat pepek cina yg tak basuh tu obe...ko kan suke yg hancing...bodoh...yg racis melampau cina...sedar la obe...

      buy malay first buy chinese last

      Delete
    9. yang sibuk2 cakap org melayu racist ni banyak mixed race.biasalah mak dia cina terasa jugak, tapi bila cina hancing pertikai orang lain dia tak terasa,obe fat ni korang jangan hairan, dia mana tau beza anti perkauman dengan kehilangan identiti

      Delete
  5. Cool video!

    ReplyDelete
  6. jom dangdut !!!
    Di atas bangku dari bambu
    Di bawah terangnya rembulan
    Berduaan duduk denganmu
    Bercinta penuh kemesraan

    Malam indah bagaikan di syurga
    Penuh cinta kasih dan sayang
    Cahaya purnama menjanjikan
    Cinta kita kan abadi selamanya

    ReplyDelete
  7. peluang menjana pendapatan anda dan keluarga tanpa perlu berhempas pulas
    komen 1st korang boleh dapat duit ke? - fikirkan

    bergaduh pasal politik korang dapat duit ke?, ahli parlimen tu sah2 menang dapat gaji juta2 tender kiri kanan, kalah penggal kedua dapat pencen duk diam2 tak pun lompat parti untuk survival politik mereka. korang gaduh dapat apa? - fikirkan

    ada blog ada duit - bagus - orang ini jarang-jarang ada
    baca blog ada duit - bagus - orang ini kadang-kadang ada
    ada blog tak ada duit - hampeh - orang ini sentiasa ada - ada ke terasa?
    update blog tunggu duit dalam dolar - ada - orang ini kadang-kadang ada

    jangan jadi orang yang rugi baca blog orang tapi sesen pun kita tak dapat.
    jadilah orang baca blog 24jam tapi duit masuk dalam akaun jum invest project di europe. bulanan dapat juga hasil

    daftar di link :
    https://uinvest.com.ua/?amigosid=16504
    nak baca boleh dialukan tiada paksaan, fikir dengan tenang dan buat keputusan. PM saya jika nak maklumat lanjut tak salah bertanya rugi jika biarkan berlalu.

    Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Average ROI ialah 15% setiap bulan dari pelaburan anda.

    Link : http:// brothersconcept.blogspot.com
    tinggalkan link fb anda "ruang chat & shoutbox" sebelah kanan di sini saya akan hubungi

    Peluang sudah ada dan orang paling rugi adalah orang yang membiarkan ia berlalu begitu sahaja tanpa membaut apa-apa.

    ReplyDelete
  8. Kepada Dato Seri Najib Razak,
    Perdana Menteri Malaysia

    Kami dari Gerakan 1MMNRU (1Malaysia Mahu Najib Razak Undur) mendesak agar Perdana Menteri Dato Seri Najib Razak bertanggungjawab ke atas keputusan Pilihan Raya Umum ke-13 yang disifatkan paling teruk dalam sejarah Barisan Nasional dan seterusnya meletakkan jawatan sebagai Perdana Menteri dan Pengerusi Barisan Nasional atas sebab-sebab berikut:

    1. Prestasi yang amat buruk dalam PRU13, gagal mendapatkan majoriti 2/3 malah semakin merosot dengan Barisan Nasional hanya mendapat 133 kerusi Parlimen, penurunan 7 kerusi berbanding PRU12 mendapat 140 kerusi walaupun telah membelanjakan begitu banyak wang untuk berkempen terutama iklan di laman-laman web gergasi seperti Youtube, Facebook, Google, Yahoo dan lain-lain.

    2. Amat memalukan apabila 4 calon bertaraf Menteri Kabinet, 4 Timbalan Menteri dan 2 Menteri Besar telah tewas.

    3. Kehilangan sokongan daripada pengundi bukan Melayu dan Bumiputera terutamanya daripada kaum Cina menunjukkan bahawa gagasan 1Malaysia telah gagal sama sekali.

    4. Kegagalan Dato Seri dalam menangani isu-isu semasa yang dibangkitkan seperti korupsi yang melibatkan Datuk Seri Shahrizat Abdul Jalil, Taib Mahmud dan lain-lain pemimpin tertinggi Barisan Nasional memperlihatkan kelemahan Dato Seri sebagai Pengerusi Barisan Nasional.

    5. Kontroversi yang melibatkan isteri Dato Seri, Datin Seri Rosmah Mansor adalah merupakan liabiliti terbesar bagi para pemimpin dan penyokong Barisan Nasional dan antara penyebab utama segala usaha yang telah kami buat selama ini untuk kembalikan sokongan rakyat kepada Barisan Nasional dan UMNO menjadi sia-sia.

    6. Prestasi Dato Seri Najib Razak mengetuai jentera Barisan Nasional diakui sendiri oleh Tun Mahathir di mana ia lebih teruk daripada prestasi Pak Lah semasa PRU12 (Sumber).

    Dengan alasan-alasan yang telah diberikan, maka dengan ini amat wajarlah sekiranya Dato Seri Najib Razak mengundurkan diri dan memberi laluan kepada Tan Sri Muhyiddin Yassin untuk menggantikan tempat Dato Seri sebagai Presiden UMNO, Pengerusi Barisan Nasional dan Perdana Menteri Malaysia yang baru.


    Sekian dari kami,
    Gerakan 1MMNRU (1Malaysia Mahu Najib Razak Undur)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. .selamba badak je ko taruk nama akronim tu. .nah roti. .politik dan rakyat yg bangang

      Delete
    2. gerakan kepala bapak kau.
























































































































































































































































































































































































































































































      Delete
  9. yay ! lepas ni dapat la satu kn semua kubur . kubur samad sebelah kubur ong , sebelah plak kubur vellu . baru x rasist .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kubur dan akhirat dibahagikan mengikut agama, bukannya kaum.

      Delete
    2. setuju dgn didi mentega..

      Delete
    3. kurang setuju dgn didi mentega..

      Delete
    4. setuju dgn didi alias..

      Delete
  10. selain papagomo dan utusan... aku rasa najib pun kene bawa ke mahkamah... apa kes 2pagi lepas menang terus kata pasal tsunami cina... dia yg memulakan hal rasis ini. lepas itu utusan siarkan tambah pula ali rustam mengapi2kan lagi... papagomo tgk sure menyokong ketua dia.... so sekarang siapa patut kene tangkap?

    ReplyDelete
    Replies
    1. bla bla bla nak cekodok ?

      Delete
  11. tuan2 yg dimuliakan Allah swt. Kejayaan manusia hanya ada dlm agama. sejauh mne kte dpt taat perintah Allah swt mengikut sunnah yg ditunjukkan oleh baginda nabi Muhammad saw. Atas maksud itu, semua sedia Insyaallah.

    ReplyDelete
  12. yeahhh aku sokong anon 10:08....

    ReplyDelete
  13. Perkauman UMNO tidak seperti video di atas. Org Melayu masih boleh makan minum semeja dengan kaum lain. Malah solat satu saf dengan bangsa lain pun tak jadik masalah. Perkauman Melayu adalah cuma nak memastikan kesinambungan bangsa Melayu dan Islam. Kita tak nak generasi akan datang merempat dibumi sendiri.PAS dan UMNO tolonglah bersatu demi masa depan Melayu dan Islam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. UMNO keluar dulu dari BN, pecahkan dari cengkaman MCA &MIC, baru boleh bercakap pasal nak bersatu dengan PAS.

      Delete
    2. setuju dgn mentega didi...

      Delete
    3. Tak perlu risau MCA dan MIC. Pengaruh mereka tak kuat berbanding dengan DAP, sangatlah berpengaruh hingga isu Negara Islam dan Hudud boleh dikeluarkan dari manifesto PAS.

      Delete
    4. PAS keluar dulu dari PAKATAN, pecahkan dari cengkaman DAP &PKR, baru boleh bercakap pasal nak bersatu dengan UMNO.

      Delete
  14. obe nmpk utusan & papagomo ja rasis, yg paper2 cina rasis hg x bgtau plak kt blog hg nih!! senang2 hg pindah ja lah dok penang br hg tau cina kat sini rasis ka x!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. setuju....obe ckp tak serupa bikin...
      OBE SEMBANG je LAH...

      Delete
    2. ADA jugak melayu yg pandai! bukan cm obe yg perasan melayu urban! prtgghfffh..........

      blah la lu obe......Setakat makan belacan xlpas.....

      jgn2 jd MACAI CINA!

      Delete
  15. Baru hang ada akai...

    ReplyDelete
  16. tah obe bangang. contoh dh ade kat seberang tambak pn x bole nampak. Kalo ko keje ngn cina br ko kenal sape rasis. "Bila saya bela kaum saya, saya dikatakan rasis. Tapi bila depa bela kaum depa, x pula dianggap rasis" - Tun Mahadey. Luv U Mahadey. Tabeeek O>

    ReplyDelete
    Replies
    1. cilake kau pon rasis anjing... Tun Mahathir laa, bukan Tun Mahadey keling....~

      Delete
    2. Kalau betul UMNO nak bela nasib Melayu, buat apa bergabung dengan MIC & MCA sebelum ni?

      Delete
    3. patut la nama ko didi butt...bodoh mcm bontot...
      patut la...bontot mana ade mata utk melihat...akal untuk berpikir...

      kesian didi si bontot

      Delete
    4. Butt...bang non nak bontot u boleh?...yum yum

      Delete
    5. hg ni buta sejarah ka hapa?? pi blk study sejarah dulu baru hg tnya soklan tu okayyy...!!!

      Delete
    6. butt : u kerja tak esok
      bang non : TAK
      butt : meh la kerjakan i
      bang non : aummmmmm (terkam)...

      Delete
    7. didi didi,kau ni byk sgt pergi berhimpun ni smpi sejarah pon tak phm...kau msti mahasewel yg nk mansuhkn ptptn kan? perhimpunan keramat otak luu

      Delete
    8. ptt la PR klh, sume penyokong bute sejarah mcm didi buntut........

      Delete
  17. The Real Kapitan8 May 2013 15:44

    gua tak racist... gua suka puki melayu... kalo gua racist gua tak main perempuan melayu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Berdosa tau

      Delete
    2. org kapir mne ada dosa. tros masuk neraka jek.

      Delete
  18. Papagomo punya ex-wife bangsa cina tuu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la pasal..papagomo ni poyo je lebih..padahal dulu kawin ngan cina gak

      Delete
  19. cina is da best kaum that malaysia have... that u knows... da facts of this... hahahaha... if thier not best ... masakan pasukan islam semalaya ... boleh ber hug2 fap2 dgn cinasial.... in hope that hudud can be a hudud but it will be a hud hud ... in anwar juboracist malay..hak3... dan lagi satu nk bg taw kt hangpa semua... hik3 nik ajis owwwppssss soryy... tok guru mu... resign becoz... dah kantoi... tanah dia baloon kt kelantan 2...hud2 nilai lebih dari 100milionssiall juboracist...hak2... alsan konon dah letih .. ptuihhhhlahhh...hahahhahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. nampak sangat budak budak...

      Delete
  20. Woi babi dah sembah tuhan ko ke belom?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails