Wednesday, 15 May 2013

Serius Fakta - 30 Fakta Menarik Dan Mengejutkan Mengenai Kereta


Edukesyenel!

Banyak juga fakta baru yang kami sendiri tak tahu di dalam infografik ini!




Laporan asal Pinterest

29 comments:

  1. hmmmmmm... apanya....

    ReplyDelete
    Replies
    1. apanya kontol

      Delete
    2. lek eleh....

      Delete
    3. NAK BISBIS?

      Delete
    4. JOM JAWAB SURVEY SECARA ONLINE
      DAPAT DUIT!!

      Dalam program ini anda perlu menjawab survey. Survey ini penting untuk syarikat2 terkemuka membuat Market Research mereka di Malaysia. Setiap survey akan DIBAYAR kepada anda. Satu survey akan Dibayar dari RM3 ke RM10 bergantung kepada soalan survey. Anda boleh cashout apabila pendapatan mencecah serendah RM5.00. Jika anda berminat bolehlah
      Daftar percuma di => http://my.ipanelonline.com/register?inviter_id=1953631

      Delete
  2. how could a person dies after been hit by a car that moves around 6.44 km/h? unless the person got mashed by the car. in that regard, speed is rather irrelevant.

    ReplyDelete
    Replies
    1. i think its because that time dont have airbag ..

      Delete
  3. 3rd .....nak susu

    ReplyDelete
  4. Saya dah beristeri dan ada anak satu. Masalahnya, dengan isteri sendiri tak stim, tapi tengok isteri orang yang cun, boleh stim giler. Bertambah pelik, perasaan aku tak bernafsu pulak bila tengok anak dara yang cun. Nafsu aku lebih bernafsu kepada isteri orang. Tolonglah selesaikan masalah saya ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. rajin2lah pergi solat jemaah kt masjid.. dengar kuliah agama...
      bnykkan solat taubat dan hajat mohon petunjuk Allah s.w,t.

      semoga diberkati....

      Delete
    2. Lelaki Muskyil15 May 2013 15:08

      kalo rajin solat... kote senang stim ek...??

      Delete
    3. Lelaki Muskyil
      Astaghfirullah,
      jgn permainkan agama der..

      Delete
    4. lelaki Muskyil

      Bro, solat tu tuk hindarkan kita dri ikut nafsu,
      bile dah dekat ngan agama xde la asyik pk nk buat dosa..haiz kesian aku baca komen ko..


      silent reader

      Delete
    5. solat tuk hindar dari nafsu ke?mana ko belajar ni?hebat

      bukan silent reader

      Delete
    6. bodoh la ko ni, ni menaip sambil angin mereply bodo ka??? solat org ingt dosa2 sendiri yg ko dah buat xkan time solat ko ingat benda lucah lak? bodo piang

      Delete
    7. org solat untuk ingat dosa2 sendiri ye? lagi hebat
      ilmu kau ni

      so mana satu?solat untuk elak nafsu atau solat untuk ingat dosa?

      bukan silent reader

      Delete
    8. time skrang masih boleh menaip, masih boleh melihat seronok la main mainkan bnde2 cmni bsk lusa dah kena tarik baru terkial2 nak insaf, sebok je nak kaitkan troll dgn agama x sudah2.. lucu melihat kematangan di tahap paling sadis heh

      Delete
    9. Silent Reader16 May 2013 17:38

      bukan silent reader

      Bro, solat tu kan tiang agama, so kalau tiang agama kau
      dah kukuh InsyaAllah ko boleh hindarkan diri dari mengikut nafsu (yang bukan2) mcm mamat diatas tu taip..
      xkan la bende mcm tu pun xleh pk?

      Silent reader

      Delete
  5. Anon babi..Jom gaduh

    ReplyDelete
    Replies
    1. obe babi,bodoh kenapa tak ada petik nama umno dalam post pasal kereta ini!patut kata pr kereta murah yaw!

      Delete
    2. mana anon2 babi ni pergi?orang dah ajak gaduh taknak

      Delete
  6. Replies
    1. APA MAKSUD PALBAN?

      Delete
    2. macam TALIBAN la,cuma PALBAN ni organisasi extremis hindu

      Delete
  7. Ternoww terhot, kisah rock n' roll & punk perempuan lihat disini (klik).

    ReplyDelete
  8. patutlah harga minyak naik...

    Gempar! Bayar RM270 Setahun, Pati Dijanjikan Kebal Tindakan Pihak Berkuasa --> http://blog3dalam1.blogspot.com/2013/05/gempar-bayar-rm270-setahun-pati.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harga pisang makin naik la encik monyet...Ini semua salah Azhar Idrus sebab selalu cakap buduh..

      Delete
  9. http://eternaltimewatchescollection.blogspot.com/2013/05/launching-blog-of-replica-watches.html?spref=fb

    ReplyDelete
  10. aku suka bini org.aummmm

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails