Tuesday, 21 May 2013

Serius Cool - Pejabat Tumblr Di New York (19 Gambar)


1.1 Billion

Dunia teknologi dikejutkan semalam apabila berita pembelian Tumblr oleh Yahoo diumumkan. Syarikat microblogging dan animatedgifHell ini dibeli pada harga USD 1.1 Billion. Mari lihat pejabat syarikat ini. Adakah pejabat mereka juga akan swag selepas pembelian pada harga yang mengejutkan ini? Not bad for a company yang mempunyai CEO berumur 26 tahun yang tidak pernah habis sekolah menengah! Damn you David Karp! You are the Emma Maembong versi geek! #LMAO





Laporan asal BusinessInsider

10 comments:

  1. first babi

    ReplyDelete
  2. cash kot yahoo jual. jgn flop sudah.

    ReplyDelete
  3. aku nak pejabat and alatan pejabat macam tu boleh?Ade jual ke?

    ReplyDelete
  4. so jangan putus asa kpd yg tak berjaya dalam akademi. Allah maha adil, setiap manusia ada kelebihan dan rezeki yang tersendiri..

    ReplyDelete
    Replies
    1. trima kasih nak!

      Delete
  5. good idea n creative..tapi bg aku nampak cam serabai,maybe kena ngn angin pereka2 design kot..anyway,ofis google memang terbaik..hehe

    ReplyDelete
  6. good replica watches blog!

    eternaltimewatchescollection.blogspot.com

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails