Saturday, 18 May 2013

Serius Cool - Cosplay Watak Lelaki Oleh Cosplayer Wanita (20 gambar)


Sexy Geeks!

Sebelum ini kami pernah paparkan cosplay Loki Laufesyson yang dimainkan diperagakan oleh cosplayer Brianna Lamb . Hari ini mari lihat lagi cosplayer wanita memperagakan watak komik dan filem lelaki.




Laporan asal  Izismile

26 comments:

  1. tq. abang da rajin yer.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wow nenen dimana mana... fap fap ah....

      Delete
  2. hnnghhhhhhhhhhh

    ReplyDelete
  3. My force is too high for you

    ReplyDelete
  4. pic from SG???suicide girl???aiii obe ada acc ke????perverttt

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biarlah die kalau tidak takde bende nak post bagi ngko bace nanti..bodoh piang!

      Delete
    2. kau yg kantoi kot. Nasib bayek Anonok.
      Terfikir tak kau, Obe ambik ni kt website yg ada collection gambar ni?
      Bukan salah pun.

      Delete
    3. nak jutjut?

      Delete
    4. jujut mbah mu

      Delete
  5. Mana nak cari bra macam kat atas ni ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes la kau.
      Yg tanya tu namanya Azman bin Din

      Delete
  6. besarnya bisjut dia..

    ReplyDelete
  7. dark vader peeewitttt

    ReplyDelete
  8. chewbacca is smoking hottttt!!!

    ReplyDelete
  9. why malaysia don't have these hot people? ....hermmmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. wakarimaSUNalhaji19 May 2013 at 10:41

      pasal First Women Mesia dah hancur.........jgn tanya Second Women dan seterusnya............

      Delete
    2. thats a good questions!!

      Delete
    3. and good answer too.

      Delete
  10. Aku usha pantat ngan boobs jer

    ReplyDelete
  11. Mana costume rosmah?

    ReplyDelete
  12. the punisher - vampybitme

    ReplyDelete
  13. Ini sume salah ROSMAH !!!

    ReplyDelete
  14. LUKE! I AM YOUR MOTHER!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails