Thursday, 16 May 2013

Serius LOL - Attack On Titan : Kegilaan Baru Pelajar Sekolah Jepun (13 Gambar)


New stuffs!

Sebelum ini kami paparkan kegilaan Kame Hame Ha di kalangan pelajar sekolah Jepun. Nampaknya kegilaan Kame Hame Ha sudah digantikan dengan fenomena Attack on Titan. Attack on Titan ialah anime yang sangat popular sekarang dan pelajar sekolah melakukan aksi mereka menjadi gergasi atau mangsa serangan gergasi. Cool!




Laporan asal Kotaku

37 comments:

  1. selamat hari guru

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks bro.

      Delete
    2. tgk orang jepun ada life ..buat menda2 berfaedah ..bkan macam korea!!!

      Delete
    3. JOM JAWAB SURVEY SECARA ONLINE
      DAPAT DUIT!!

      Dalam program ini anda perlu menjawab survey. Survey ini penting untuk syarikat2 terkemuka membuat Market Research mereka di Malaysia. Setiap survey akan DIBAYAR kepada anda. Satu survey akan Dibayar dari RM3 ke RM10 bergantung kepada soalan survey. Anda boleh cashout apabila pendapatan mencecah serendah RM5.00. Jika anda berminat bolehlah
      Daftar percuma di => http://my.ipanelonline.com/register?inviter_id=1953631

      Delete
  2. 1st la kote - am

    ReplyDelete
    Replies
    1. palkon...

      Delete
    2. Masyallah jaga pertuturan anda

      Delete
  3. Menteri Demonstrasi Jalanan milik Anwar Gay Tua anak Arwah Ibrahim

    ReplyDelete
    Replies
    1. aik, najib wat kementrian Demonstrasi Jalanan ke? untung nuar. kementrian hal ehwal mongolia dia wat x?

      Delete
    2. najib buat kementerian hal ehwal mak ko..

      Delete
  4. Katun ini sangat la terbest..6th after one piece, hunterxhunter, one punch hero, naruto, toriko

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ko ada bro?copy bro

      Delete
    2. anime bukan kartun! know the difference.

      Delete
    3. x best lnsg cite ntah ape2....

      Delete
    4. Anime lh kartun.. pe ke bongok ko nih...

      Delete
    5. http://anilinkz.com/attack-on-titan-shingeki-no-kyojin-episode-1

      Delete
  5. Menteri Luar Tabiee menjadi milik Anwar Ibrahim raja demonstrasi tak sedar diri..impian jdi PM Malaysia hanyelah mimpi ngeri anwar dengan kapal tenggelam dan lim kit malam

    ReplyDelete
  6. duta malaysia ke mongolia?

    ReplyDelete
  7. negara diplomatik

    ReplyDelete
  8. Photoshop FAIL

    ReplyDelete
    Replies
    1. bkn photoshop la sial !

      Delete
    2. bodo abadi

      Delete
    3. simple photo trick je ni , photoshop aponye.

      Delete
  9. Menteri Rasuah Dalam Negeri.....sape eh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bapak ko lah, spe lagi!!

      Delete
    2. bapak aku jibby. bapak ko?

      Delete
    3. bapak ko kote kecik

      Delete
    4. Masyallah jaga pertuturan anda mohon admin tapis setiap komen

      Delete
    5. Muaz bin Jabal melaporkan, katanya, “Saya berkata, “Wahai utusan Allah, Beritahulah kepada saya amalan yang dapat memasukkan saya ke dalam syurga & menjauhkan saya daripada api neraka.”Jawab Rasulullah, “Saudara bertanya tentang perkara yang penting, tetapi amalan itu amat mudah bagi orang yang dipermudahkan Allah melakukannya. Amalan itu adalah menyembah Allah dan tidak menyekutukanNya dengan apa pun. Mengerjakan sembahyang, membayar zakat, berpuasa di bulan Ramadan dan mengerjakan haji di Mekah.”Kemudian baginda berkata lagi, “Adakah saudara suka saya tunjukkan pintu-pintu kebaikan? Puasa adalah perisai daripada api neraka, sedekah memadamkan dosa seperti air memadamkan api, dan sembahyang seorang hamba pada satu pertiga terakhir malam.”Kemudian baginda membaca ayat 16 dan 17 daripada surah as-Sajadah yang bermaksud,“Mereka menjauhkan diri dari tempat tidur, (tidur yang sedikit kerana mengerjakan sembahyang tahajud & amalan baik); mereka sentiasa berdoa kepada Tuhan mereka dengan perasaan takut (kemurkaanNya) serta perasaan ingin memperolehi lagi (keredhaanNya); dan mereka selalu pula mendermakan sebahagian daripada apa yang Kami beri kepada mereka.Oleh itu, tiada individu yang mengetahui perkara yang dirahsiakan bagi mereka (segala jenis nikmat) yang indah dipandang dan menggembirakan, sebagai balasan bagi amal kebaikan yang mereka kerjakan.”Selepas itu baginda bertanya, “Adakah saudara suka saya beritahu asas bagi semua perkara itu, tiang & titik kemuncaknya?”Saya menjawab, “Sudah tentu wahai Rasulullah.”Rasulullah pun berkata, “Asas bagi semua perkara adalah Islam, tiangnya adalah sembahyang dan titik kemuncaknya adalah jihad.”Kemudian baginda bertanya lagi, “Adakah saudara suka saya beritahu kunci bagi semua perkara itu?Saya menjawab, “Sudah tentu wahai Rasulullah.”Baginda memegang lidahnya, lalu berkata, “Saudara jagalah ini.”Saya bertanya, “Wahai Rasulullah! Adakah kita dituntut bagi segala perkara yang kita ucapkan?Jawab Rasulullah, “Aduh saudara! Bukankah manusia disembamkan mukanya ke dalam neraka hanya sebab lidah mereka?”[Daripada Hadis Riwayat Tirmizi]

      Delete
  10. Jepun gila seks

    ReplyDelete
    Replies
    1. semua tempat sama je

      Delete
  11. Najib takde teloq wakkakaka!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tp ko pi undi dia gak kn

      Delete
  12. kabinet dapuq gas nujid...digilai anon seks umnot

    ReplyDelete
  13. epic.orang jepun suke wat kje2 bodo

    ReplyDelete
  14. jepun memang banyak trend pelik-pelik.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails