Wednesday, 22 May 2013

Serius Sadis - Beauty Recovery Room : Wajah Gadis Korea Di Hospital Pasca Pembedahan Plastik (11 Gambar NSFW)


Ugliness before beauty

Umum kita ketahui Korea Selatan ialah negara yang mempunyai kadar pembedahan plastik tertingi di dunia sekarang. Hadiah paling kerap diberi kepada pelajar yang menghabiskan sekolah menengah ialah pembedahan plastik. Kegilaan ini memberikan inspirasi kepada jurugambar Ji Yeo untuk menghasilkan set gambar Beauty Recovery Room di bawah. Ia memaparkan gambar wanita Korea Selatan paska pembedahan plastik  sebelum mereka pulih sepenuhnya. Dear god! Beauty is PAIN in South Korea!




Laporan asal JiYeo

39 comments:

  1. Replies
    1. sian nenen tu,,, ish ish ish....

      Delete
    2. hi liya
      nak tetek boleh ?

      Delete
    3. liya pakai nenen palsu. macam mana kau nak isap

      Delete
    4. Liya nak zakar abang..?!!

      Delete
    5. aahhhh...!!???

      Delete
    6. stupid korea and plastic cannot separate..

      Delete
    7. liya nk bisjut cap meri?

      Delete
    8. liya nk nenen besar tu ke?
      xpe, abg bayarkn ye?

      Delete
  2. Replies
    1. diam la cikgu bm..ini bukan kelas, kapish??

      Delete
    2. grammar nazi

      Delete
    3. cikgu bm sekolah henry gurney ke kau?

      Delete
  3. aaahhh..those are grandma's bras (>.<)
    ironic..u wanna be pretty but a looser.

    ReplyDelete
  4. hmmm...semuanya nak cantik...
    tapi, menyakitkan diri buat per?

    ReplyDelete
  5. what a bunch of fools

    ReplyDelete
  6. Urgh! ngeri!

    ReplyDelete
  7. FIRST! hoorray

    ReplyDelete
  8. No pain no gain

    ReplyDelete
  9. bimbo. nk cantek semata-mata. ni spesis ina azman la ni. LOL.

    ReplyDelete
  10. good replica watches blog!

    eternaltimewatchescollection.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. mental ke apa??? post pasal tetek dengan hidung ko nak jual jam tiruan plak...

      Delete
    2. Nak zakar..?!!

      Delete
    3. ok la tu, dr jual ubat besarkn nenen haha

      Delete
  11. GILA. NAK CANTIK PUNYA PASAL.

    ReplyDelete
  12. Saksikan gelagat peserta perhimpunan 505 di Kedah ------------- >>>>>>>> Reformasikini.com <<<<<<<<<<<<

    ReplyDelete
  13. abang ali korea22 May 2013 17:17

    bila balut dah bukak, boleh fap2x

    ReplyDelete
  14. nak bisjut?

    ReplyDelete
  15. from here u can see da buat surgery pun still x cun gak.. beautifull is not achievable to anyone, after recovery pun their face will not be exactly the same like the 3d picture they took at the beginning... normally yg cun tu memang lahir2 da cun..just to be fair, yg cun tu x semestinya plastic, too many people judge based on jelousy oredi...hoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. lol.. kau bodoh ke apa?
      surely dlm masa sekejap post ops nmpak x cun sbb all those tissues inflamed..
      belaja lagi sblum komen..

      Delete
  16. APAM STRAWBERI
    Resepi : Ain Rusli
    Sumber: Majalah Rasa

    Bahan-bahannya:

    140 gm tepung gandum
    1 1/2 sudu teh baking powder - diayak sekali bersama tepung gandum
    110 gm gula halus
    75 ml susu segar atau susu cair
    2 biji telur
    1 sudu kecil ovelette
    1/2 sudu esen vanilla / perisa strawberi
    Filling/perasa adalah mengikut citarasa masing
    Sedikit perwarna hijau - untuk daun
    Sedikit pewarna merah - untuk strawberi
    Sedikit pewarna putih - untuk biji strawberi
    30 keping mangkuk kertas

    Langkah-langkahnya:

    1. Pukul telur dan gula halus sehingga kembang
    2. Kemudian masukkan tepung gandum dan serbuk penaik yang telah diayak bersama diselang selikan
    dengan susu segar
    3. Selepas itu, masukkan ovalette dan perisa vanilla. Putar sebati hingga nmpk kembang dan gebu
    4. Bahagikan adunan kepada beberapa bahagian dan titiskan pewarna.
    5. Masukkan setiap warna dlm piping bag atau plastik bersih.
    6. Picit adunan ke dalam mangkuk kertas.
    7. Letakkan filling yang digemari, untuk lebih mudah masukan ke dalam plastik kemudian picit.
    8. Picitkan lagi adunan yang sama sehingga penuh dan kemudian dot-dot kan dengan warna pilihan.
    9. Kukus 10-15 minit sehingga masak.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails