Wednesday, 8 May 2013

Serius Cool - Evolusi Baju Zirah Iron Man Yang Dipakai Tony Stark (14 Gambar)


Iron Dude!

Iron Man 3 ialah filem yang cool. Kita dapat melihat Iron Man tanpa baju zirahnya menentang penjahat. Paling best ialah pada bahagian akhir dimana puluhan baju zirah Iron Man baru dan lama bertarung secara besar-besaran. Di bawah ialah beberapa rekaan baju zirah Iron Man dari edisi komik.




Laporan asal Wired

24 comments:

  1. First...Hidup BN!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lombu ado tali takdo pon tak guno..Tunggu hujan dh ghobeh Baru payung nk dibuko?
      Kojo tak kuek tapi berangan nak hidup sonang..Baik poie mampuih dari susah'an semuo urang!

      Delete
    2. Iron Girl takde ke???

      Delete
  2. peluang menjana pendapatan anda dan keluarga tanpa perlu berhempas pulas
    komen 1st korang boleh dapat duit ke? - fikirkan

    bergaduh pasal politik korang dapat duit ke?, ahli parlimen tu sah2 menang dapat gaji juta2 tender kiri kanan, kalah penggal kedua dapat pencen duk diam2 tak pun lompat parti untuk survival politik mereka. korang gaduh dapat apa? - fikirkan

    ada blog ada duit - bagus - orang ini jarang-jarang ada
    baca blog ada duit - bagus - orang ini kadang-kadang ada
    ada blog tak ada duit - hampeh - orang ini sentiasa ada - ada ke terasa?
    update blog tunggu duit dalam dolar - ada - orang ini kadang-kadang ada

    jangan jadi orang yang rugi baca blog orang tapi sesen pun kita tak dapat.
    jadilah orang baca blog 24jam tapi duit masuk dalam akaun jum invest project di europe. bulanan dapat juga hasil

    daftar di link :
    https://uinvest.com.ua/?amigosid=16504
    nak baca boleh dialukan tiada paksaan, fikir dengan tenang dan buat keputusan. PM saya jika nak maklumat lanjut tak salah bertanya rugi jika biarkan berlalu.

    Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Average ROI ialah 15% setiap bulan dari pelaburan anda.

    Link : http:// brothersconcept.blogspot.com
    tinggalkan link fb anda "ruang chat & shoutbox" sebelah kanan di sini saya akan hubungi

    Peluang sudah ada dan orang paling rugi adalah orang yang membiarkan ia berlalu begitu sahaja tanpa membaut apa-apa

    ReplyDelete
  3. nak bisjut?

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. diam la bangla..aku tonyoh2 kang kari dalam mulut kau tu baru tahu

      Delete
  5. babi spoilers.. warn la dulu.

    ReplyDelete
  6. apa maksud zirah ek?

    ReplyDelete
    Replies
    1. mcm ziarah tapi rasa dia masin2 skek

      Delete
    2. bukan mcm ziarah la bodo...mcm zirafah...tp hidung die mcm babi.

      Delete
    3. ko x bace komik dewata raya dulu ni,,,,,

      Delete
    4. zirafah punya tetek

      Delete
    5. zirah tu nenek ko punye spender

      Delete
    6. sumer comment macam taik, die tak taw bgtaw je la...kesian die tu tanya sebab xtaw...

      Delete
    7. yelah yelah. aku bagitau la betul2 punya jawapan. zirah tu zila bakarin yang emmmm dikocok kocok aduh enakk.

      Delete
  7. Shit!!! Baju yg last tu smart abiss...
    Btw, Zirah tu maknanya baju kebal.

    ReplyDelete
  8. Hahahahahahs

    ReplyDelete
  9. wakarimaSUNalhaji9 May 2013 11:13

    nampaknya

    iron man makin kurus dari model first dulu yg agak ke'obe'an.

    dan matanya makin hari seakan mata Audi

    kesimpulanya adalah

    lepas jumaat hari sabtu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kau buat lawak ke nih? serius lawak dowh..nak pecah perot ketawa..noob

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails