Thursday, 16 May 2013

Serius LOL - Susuk Yang Syariah Compliant?


#SeemsLegit

Susuk dari tanah Arab kah ya akhi? Halalan toyyiban ya sheikh!

Thanks @syafiqisa 



Laporan asal Facebook

33 comments:

  1. Replies
    1. nah bisjut?

      Delete
    2. nah jinjit

      Delete
    3. ak nak bisjut....ko x bg ketiak ko hitam

      Delete
    4. ø„¸¨°º¤ø„¸¸„ø¤º°¨¸„ø¤º°¨
      ¨°º¤ø„¸ BABI ¸„ø¤º°¨
      ¸„ø¤º°¨ STAR ¨°º¤ø„¸

      Delete
    5. Pepek hitam bole?

      Delete
    6. cubalah jaga skit bahasa. asyik mencarut jek. ingatlah Allah. jadilah seorg muslim contoh. InsyaAllah.

      Delete
    7. bodo nya obe gemuk fat lemak tepu,bila tah pandai nak komen guna nama sendiri,tau nak mencarut je

      Delete
    8. nak tote?

      Delete
  2. Patutnya gambar kabur dulu -_- dok seperaisss

    ReplyDelete
    Replies
    1. adakah ko baru pertama kali masuk blog serius?....sian ko......

      Delete
    2. ^kalau pertama kali apasal kena kesian pulak?
      Untung sangat ke kalau oldfag kat blog ni?

      Delete
    3. kesian ko

      Delete
  3. apekebendenyerlaluniobe!

    ReplyDelete
  4. dasar bajingan

    ReplyDelete
    Replies
    1. indon pegi balik indon la jgn duk nyibuk sini

      Delete
  5. i pakai spender MERAH, bra MERAH... f**k! f**k!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai kalau nak Fu*k jom laa..

      Delete
    2. gangbang la baru syokkk

      Delete
  6. fap..fap..fap.....creeettt...creeetttttt~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Imam Ghazali seterusnya membawa beberapa Hadis yang melarang umat Islam melakukan perbuatan-perbuatan yang keji itu. Antaranya Hadis-Hadis berikut yang bermaksud:

      “Hendaklah kamu menjauhkan diri daripada menutur kata-kata yang keji, kerana Allah tidak suka kata-kata yang keji dan perbuatan menyebarkan kekejian” (al-Hakim dan Ibnu Hibban); “Kata-kata yang lucah dan perbuatan mendedahkan perkara yang tidak harus didedahkan itu adalah dua cabang daripada sifat-sifat munafik” (al-Tirmizi).

      Delete
  7. jgn sempitkan fikiran.. susuk dara is brand label semata2.. 100% herba tanpa barang campuran...xde unsur2 mistik dan ilmu hitam... maksud susuk tu dr sudut bahasa ialah memasukkam sesuatu.. nak tahu lebih lajut? boleh like page saya fb JAMU SUSUK DARA PEARL PEAH .. open ur mind and realistic..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bila ada sifat mazmumah dlm diri jadi macam ni la... Xtau pape sesuka nak mendropkan produk org...jaga2...jangan sampai nanty kena saman beb..makan x hbs t... Beringat sebelim kena

      Delete
    2. tq for promoting our product.. free iklan ni.. the best product ever.. GUARANTEED.. TQVM (=^_______^=)

      Delete
  8. Utk maklumat lanjut boleh search google taip JAMU SUSUK DARA.. ok..x perlu nak merapu2...

    ReplyDelete
  9. Nak panel syariah sangat ya admin.. Ok...tunggu tau nanti panel syariah cari awak.. K.. Anyway..thanks coz berbaik hati mengiklankan produk ini..

    ReplyDelete
  10. good replica watches!

    eternaltimewatchescollection.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. admin...sesungguhnya jgn merendahkan produk sesiapa dlm blog anda..kerana anda tidak arif berkaitan produk tersebut..sesungguhnya produk ini telah byk membantu wanita n rumah tangga mereka...dont judge a book by its cover...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails