Friday, 31 May 2013

Serius Bodoh - Rekaan Lori Optimus Prime Transformers 4 Yang Gagal


Fail Fail!


Dah elok elok cantik kenapa diubah rupa:? Damn you Michael Bay







36 comments:

  1. Replies
    1. tapi aku falling in love with biela arif...

      Delete
    2. i nak bisjut u biela...plsss...

      Delete
    3. woiiii...biela arif aku punye...ko cari lain...puiii..

      Delete
    4. hi biela :))

      Delete
    5. ko rupanya anon yg jual bisjut selama ni !!

      bisjut taigrr ade?

      Delete
  2. dem u maikel bei....

    ReplyDelete
  3. depan macam rupe kucing plak aku tgk

    ReplyDelete
  4. okay jugak yang baru pun..

    ReplyDelete
  5. macam ultra magnus syialll

    ReplyDelete
  6. konsep dia lebih futuristik kot...

    ReplyDelete
  7. osem la tue..

    ReplyDelete
  8. wah proton juara!efisyen habis maikel~

    ReplyDelete
  9. Babi xpergi semayang jumaat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kau gila, babi gi semayang jumaat. Berterabur jemaah lari woi.

      Delete
    2. lawak hang ni anon atas.

      Delete
  10. ini baru transformasi! eh transformers..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko repek apa ni?!!nak royi teloq?

      Delete
    2. tak mau. nak royi nayib jer.

      Delete
  11. Michael bay nak jimat kos, yang first tu, lebih murah (model lama) yang gambar bawah tu, MAHAL, tak percaya survey harganya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh camtu..kat mana nak survey? pusat pameran rahman brother ker? atau naza?

      Delete
    2. survey kat wing hin motors la...

      Delete
    3. boon hiew hiew

      Delete
    4. Lazada la mana lagi

      Delete
    5. rasa2 melayu punya sri changgong kot..

      Delete
    6. kalau nk jimat harga, kenapa beli yang mahal? hang ni bodoh la. statement macam keling pariah!

      Delete
  12. Replies
    1. jack ham mmg bodoh..puihh atas muke die,keh keh keh

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails