Wednesday, 15 May 2013

Serius Cool - Sony Xperia ZR : Sebuah Lagi Telefon Kalis Air (12 Gambar)


Nice!

Kami pernah mengulas Sony Xperia Z di AMANZ.MY beberapa bulan yang lalu. Kami sukakan peranti Android Sony ini kerana ianya tahan debu dan air. Semasa kami bercuti di Phuket kami gunakan Xperia Z untuk ambil gambar ketika menyelam dan berenang dalam laut. Good phone tetapi ada satu fatal flaw. Apabila di dalam air butang kapasitif sesentuh yang digunakan untuk menangkap gambar tidak berapa responsif. Sony Xperia ZR nampaknya menyelesaikan masalah ini dengan meletakkan butang kamera khas untuk mengambil gambar dan video. Seperti Xperia Z, Xperia ZR diperkasakan pemproses 1.5 GHZ Empat Teras, RAM 2 GB , kamera 13.1 Megapixels dan menggunakan Android Jelly Bean. Skrin ZR hanya sebesar 4.5 inci dan tidak HD Penuh seperti Z. You win some you lose some. Yang pasti peranti pintar ini mempunyai rekaan ergonomik dan mesra pengguna seperti Xperia Z. Looks nice!




Laporan asal GSMARENA

26 comments:

  1. Replies
    1. nak kuki?

      Delete
    2. NAK BISBIS?

      Delete
    3. na royi ?

      Delete
    4. best betul..
      -pierre woodman-

      Delete
    5. nak kurtap?

      Delete
    6. nak bispus

      Delete
  2. Webportal berita edisi percuma tanpa perlu melanggan malaysiakini

    Freemalaysiakini2.com

    ReplyDelete
  3. yahoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  4. rumah mampu milik....layari
    www.spnb.com

    ReplyDelete
  5. sila beratul .

    ReplyDelete
  6. "tuhan xnak susahkan otak aku berfikir,sbb itu dia xbagi aku jadi engineer"luah amin kpd aiman sambil menghulur suratkhabar metro.
    Itulah rutin hidup amin menghantar suratkhabar di sekitar bandar tun razak.

    ReplyDelete
  7. "apa lgi cina mahu?"keluh sudin sambil tangannya menyelinap ke dalam skrit pendek amoi di dalam bilik hotel bajet di chow kit.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sila mati sekarang..eja skirt pon tak lepas..ko mati sekarang, kurang orang bodoh bengap dalam dunia ni..

      Delete
    2. calm your tits.!

      Delete
    3. Calm your mom's tits la anon 10:19!

      Delete
  8. "you can suck my balls! suck my balls! suck my balls!" ujar bobo MIG ketika pengambaran video clip terbarunya di melaka

    ReplyDelete
    Replies
    1. So tell us, did you suck it?

      Delete
    2. butoh pak ang ckp mat saleh plak

      Delete
  9. Nak phone kalis peluru ada tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak phone kalis hari kiamat ada x?hehe

      Delete
  10. http://eternaltimewatchescollection.blogspot.com

    good replica watches!

    ReplyDelete
  11. bagus ni henpon! aku nak punye satu ni! aku cek di: http://www.pricepanda.com.my/sony-xperia-z-pid1519339/ dia kasi taro harge RM 1,693, mure tak tu?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails