Thursday, 30 May 2013

Serius Cool - Micro Phone : Telefon Bimbit Sebesar Kad Kredit (11 Gambar)


Telefon Spy

Pada penghujung 90an syarikat pengeluar telefon bimbit berlumba-lumba menghasilkan telefon terkecil dan ternipis. Paska era telefon pintar trend ini berubah kepada telefon dengan skrin sesentuh terbesar. Micro Phone ialah sebuah telefon yang tidak mahu mengikut trend. Ianya telefon GSM yang hanya sebesar kad kredit dan cukup nipis untuk disimpan di dalam dompet anda. Telefon ini juga dilengkapi sistem pengesan bagi memudahkan anda mengesan lokasi pemilik. Sangat sesuai sebagai second phone kerana mudah dibawa kemana-mana. Kami masih menyimpan sebuah Nokia 3310 sebagai back up phone sekiranya telefon pintar kami kehabisan bateri. Rasa macam mahu sahaja membeli Micro Phone ini kerana ianya jauh lebih kecil. Harga jualan bermula dari USD 39 (RM 119) sebuah.




Laporan asal IndieGogo

24 comments:

  1. 1st la cibai - am

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni mak cik nak bagi petua kat korang kaum hawa macam mana nak rapatkan puki yang dah longgar macam burit gajah. Setiap pagi amalkan senaman kemutan..jangan lupa sediakan halia sebesar ibu jari yang sudah dikupas...masukkan ke dalam lubang puki...buat kemutan sebanyak 18 kali. Lepas tu tampar dengan lembut puki korang sambil berkata *hei cepat la ketat*. Terima kasih dari mak cik kiah paling rock

      Delete
    2. Samsung boleh lakukan lebih baik/lebih nipis/lebih comel daripada Microphone ini...
      Tunggulah nanti, kerana Samsung sedang menyiapkan skrin paling nipis dan boleh dilipat seperti kertas....Jangan terkejut atau pesimis dgn teknologi & inovasi Samsung

      Delete
    3. "Tak elok makan McD. Ia menggemokkan" , Ujar Halim sambil makan Nasi Lemak Sotong dengan telur dadar. Disulami Milo ais tabur cecah royi dan bisjut

      Delete
  2. Replies
    1. nk royi ngn bisjut x?nnt hasulkan royi lagi..

      Delete
  3. shima 0123374808

    ReplyDelete
  4. KORANG ANAK HARAM! SUNDAL BABI PUKIMAK!

    ReplyDelete
  5. pepek la sial

    ReplyDelete
  6. Obe...mana leh beli ini phone?

    ReplyDelete
  7. this is pantai timur

    ReplyDelete
  8. Tengok website developer dia, rasa mcm ini scam nk mintak duit je.

    ReplyDelete
  9. ni kalau letak dlm wallet poket blakang sluaq jeans ni mau patah lingkup abeh ni bila duduk. paihni research la buat version bendable pulak noo.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko nk versi gajah?

      Delete
    2. aku nak versi babi.

      Delete
  10. da macam calculator je..ahaha

    ReplyDelete
  11. Sangat menarik.. macam2 bentuk telefon sekarang ni.... tapi simkadnya ada beri duit kerr???
    Simkad saya ada hehehhe ce klik kat nama saya.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails