Tuesday, 21 May 2013

Serius - Kilang Tuala Wanita Palsu Di China (7 Gambar)


What?

Di China mereka mahir memnghasilkan barangan palsu. Tetapi tahukah anda baru-baru ini berlaku skandal apabila pihak berkuasa menemui tuala wanita palsu yang dijual kepada umum? Tuala wanita palsu ini didapati tidak sanitary langsung dan mengakibatkan wanita yang menggunakannya mengalami jangkitan. Apabila kilang diserbu mereka menemui kilang yang sangat tidak bersih. Damn! What the hell were they thinking?



Laporan asal Izismile

50 comments:

  1. Astagfirullah

    ReplyDelete
    Replies
    1. abis la pmpn lpas ni kne kenser pepet...

      Delete
    2. http://puu.sh/2XZyk.png
      kaya ye kau obe, patut la xkesah org kutuk2 blog kau.
      1 hari bole dpt 131$ sebulan 3,926$.. us dollar tuu.

      Delete
    3. Tu la.. Hari-hari ade komen 'dumb' kat blog obe ni, macam 'nak bisjut, nak royi', resipi sup daging etc...

      orang negeri mana la tu yang suka sangat buat komen tak faedah macam tu..

      macam macam...


      Delete
    4. kau pun nk bisjut gak ke?

      Delete
    5. AKU HARAP CINA BUAT SELUAR DALAM PALSU UNTUK KASI MANDUL KEPADA ORANG YANG ZALIM AND KHURAFAT DAN SEBAGAINYA

      YANG ATAS TU BISJUT TU APE?
      NAK PEBUMBUK BIG SHOW KE?

      Delete
    6. nak pebumbuk?

      Delete
    7. yang pebumbuk tu tlong ye... haahahaha

      Delete
    8. nak pebumbuk.. nakkkkk.. hahahaha..

      Delete
  2. 1st la wei..

    ReplyDelete
    Replies
    1. woiii...td nenek ko kol aku...dia ckp pepek dia gatal pakai penampal pepek yg ko bg kat dia ni....kesian kat nenek ko...atok kau pun kesian gak x dpt nak jolok nenek kau...

      Delete
  3. top 3 dumbass!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. 1)Kak Ros guna tuala ni!

      Delete
    2. 2)abang epol

      Delete
    3. 3) Anwar peliwat antarabangsa

      Delete
    4. p/s: n@jhib aka rosm mendoakan kebaikan anuar ibrahim seharian

      Delete
    5. ini semua pitnah dari Utusan Meloya!!!!!!

      Delete
    6. harakah daily , suara keadilan pengarang2 semua dumbass..buduh..

      Delete
  4. oh, towel ni cicah ngan kopi & bisjut pon sodap

    ReplyDelete
  5. m survey tuala wanit yang lebih sanitary. Boleh basuh pakai balik sesuka hati. www.facebook.com/LeAzra

    ReplyDelete
    Replies
    1. lepas pakai ko basuh dengan antibacteria ke??? bongok.. dalam darah kotor tu ada kuman. bukan boleh main basuh dan pakai semula.. bisness yang nak memampuskan orang melayu

      Delete
  6. Sape komen bawah aku semua bapuk

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam bapak kau.

      Delete
    2. macam bapak kau dengan mak kau...mak kau tomboy lepas tu jadi bapuk..haha

      Delete
    3. inception

      Delete
  7. sape komen atas aku die penipu

    ReplyDelete
  8. mohon org china pergi bunuh diri.

    ReplyDelete
  9. china for life/india for bisnes/malay for boss/
    Kerbau Most wanted yoooo


    sapa komen bawah aku dia orang kaya


















































































































    trgtrgrthgbfdvdsxa
    dadadadafeafadadxsadwadsza
    acxadasadwdadadadwasadsxa
    dwadadaaegfadwagrvgbhujiyyth
    hefewfwadadwadawdadfadwadwag
    dwadadwadafsvfdgrdgdtgtgdgdd

    ReplyDelete
  10. terima kasih mendoakan saya kaya

    ReplyDelete
  11. Apakah tuala wanita ini yang menyebabkan wanita mengandung anak tikus kerana tikus BERTELUR di atas tuala wanita itu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kebangangan apakah dia ni?
      tikus lahirkan anak la,bila masa bertelur..
      kalau tikus bertelur pon,macam mana manusia boleh mengandungkan anak tikus..
      telur tu bukan sperm..sperm dri kote manusia!
      mohon belajar basic bio balik

      Delete
    2. Thus the capslock you idiot

      Delete
    3. Bodo kan ada CAPSLOCK. Tak paham sarcasm? Nak bisjut?

      Delete
  12. sape komen kat atas semua anak anjing....sape komen kat bawah pun anak anjing gak...sape baca komen aku pun anjing gak...aku pun anjing gak...tp aku high class punya anjing...aku jenis anjing ciwawa...korg semua anjing kurap tukang jilat bontot aku..

    ReplyDelete
    Replies
    1. NAK BISJUT ANJING?

      Delete
    2. BISJUT KEPALA BUTUH PAK HANG?

      Delete
    3. German shepherd sama husky nak kejar bontot lu, ada berani?

      Delete
  13. semua yg komen di atas , pepek mak dia bau bangkai babi ..... sape komen kt bawah dia anak haram

    ReplyDelete
  14. obe nk pakai la tu

    ReplyDelete
  15. tiada nenen disini

    ReplyDelete
  16. Pepek palsu ada tak..???

    ReplyDelete
  17. Inlah cina buddha.. mana cina buddha tau pasal kesihatan orang. diorang tau duit duit duit.. duit ialah tuhan mereka..

    ReplyDelete
  18. good replica watches blog!

    eternaltimewatchescollection.blogspot.com

    ReplyDelete
  19. Aku ingat tuala wanita tu tuala mandi

    ReplyDelete
  20. semua komen kat atas tue orang elite display...hhahahhaaa

    ReplyDelete
  21. semua komen kat atas dia anak bangla

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails