Tuesday, 28 May 2013

Serius VS - Jesus Vs Muhammad : Respon Dari Seorang Muslim


Nice!

Di Youtube ada video Jesus vs Muhammad yang menghentam Rasulullah. Brother @KamalSaleh_  menjawab hentaman ini dengan video di bawah yang bukan sahaja menarik , penuh fakta dan juga tidak emosional. Nampak tak cara genius membalas debat tidak berasas? Kalau video ini MELEIS yang buat dah lama dipenuhi maki "pergi mampos kapir masuk neraka" atau "aku nak sembelih kapir kristian ini".Sila follow @KamalSaleh_ di Twitter sekarang

Terima kasih @zahirahharyati for the tip



14 comments:

  1. ape lagi meleis mahu ??

    ReplyDelete
    Replies
    1. klise la dik.

      Delete
    2. MEMERLUKAN SURVEYORS JUN 2013
      SURVEY SECARA ONLINE
      Dalam program ini anda perlu menjawab survey. Survey ini penting untuk syarikat2 terkemuka membuat Market Research mereka di Malaysia. Setiap survey akan DIBAYAR kepada anda. Satu survey akan Dibayar dari RM3 ke RM10 bergantung kepada soalan survey. Anda boleh cashout dari serendah RM5.00 hingga RM 100. Jika anda aktif, dalam sebulan anda mampu mendapat RM200 -300 secara online.
      Jika anda berminat bolehlah
      Daftar percuma di iPanel
      Sebarang info sila lawat ipanelonlinemalaysia

      Delete
  2. 2 3 kepala bana,
    aku yg pertama...

    ReplyDelete
  3. good job

    -163-

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. bapak kau nak berhastag bagai.

      Delete
    2. BAPAKKU SAZALI

      Delete
  5. Well done sir!

    ReplyDelete
  6. you sir has done a good job.

    ReplyDelete
  7. Bkn masalah meleis ke tak meleis yg maki hamun.. ni masalah apabila kita terlalu ikut sgt emosi n amarah jadi hilang kawalan @ etika lebih2 lg sbg org muslim... Cuba tgk video atas ni kat youtube n tgk trailing comments yg ada dikalangan muslim bkn meleis xdpt control emosi bila lawan hujah kapir yg provoke islam.. mcm2 perkataan keluar shgga tak mnampakkan imej sbg seorg muslim.. Moralnya sama ada Meleis, Indians, Chinese, Arabs, Mek Saleh atau apa2la jika gagal mengawal (godaan syaitan) maka imejnya akan menampakkan negative juga..

    ReplyDelete
  8. well I think the problem of Malaysians are still the same, theyre not thinking on other perspective instead on thinking in their own perspective only. mostly Malaysian r not good in placing themselves into somebody shoes..maybe it is our culture already, maybe. human should think of how it will potray urself by giving out an understanding to other human being instead of scolding an ignorance man that makes u appear more ignorant n stupid. by scolding "kapir kuajaq, depa buat main na"...it wont solve anything..plus it make it worse, those words make them hate more..most Malaysian, aku klu Mara aku bagi jer, aku x peduli..tapi serious x tahu bagi apa..those are emotional words, unfortunately only words..does not solve anything

    ReplyDelete
  9. Too bad the way he thinks and his intepretation on Islam only being practised by minority of muslims.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails