Tuesday, 28 May 2013

Serius Cool - Stash : Pakaian Dengan Poket Kalis Air Untuk Peranti Elektronik (10 Gambar)


Do Want!

Angkat tangan siapa ada telefon bimbit? Angkat tangan siapa yang pernah mengalami masalah peranti rosak kerana terkena air? Kami akui pernah mengalami masalah ini. Jadi kami terfikir kenapa tak ada lagi pakaian yang direka bagi menyelesaikan masalah ini. Kan bagus jika pakaian yang dijual untuk manusia celik teknologi mempunyai ruang penyimpanan kalis air. Stash ialah syarikat yang berpengkalan di USA dan mereka menghasilkan seluar, baju dan jaket dengan poket khas kalis air. Peranti pintar anda boleh disimpan di dalam poket ini dan ianya akan selamat dari kerosakan air. Nice design bro!



Laporan asal Stash

13 comments:

  1. 1st

    mak hang belen

    ReplyDelete
    Replies
    1. bapak hang belen burit

      Delete
    2. MEMERLUKAN SURVEYORS JUN 2013
      SURVEY SECARA ONLINE
      Dalam program ini anda perlu menjawab survey. Survey ini penting untuk syarikat2 terkemuka membuat Market Research mereka di Malaysia. Setiap survey akan DIBAYAR kepada anda. Satu survey akan Dibayar dari RM3 ke RM10 bergantung kepada soalan survey. Anda boleh cashout dari serendah RM5.00 hingga RM 100. Jika anda aktif, dalam sebulan anda mampu mendapat RM200 -300 secara online.
      Jika anda berminat bolehlah
      Daftar percuma di iPanel
      Sebarang info sila lawat ipanelonlinemalaysia

      Delete
  2. pertamaxxxx sialllsss

    ReplyDelete
    Replies
    1. bodoh sial anjing lambat nak mampos...

      Delete
  3. Replies
    1. klise la dik..bosan..

      Delete
  4. agak2 boleh tahan dengan kedalaman 1000meter.

    ReplyDelete
  5. xtutup aurat

    ReplyDelete
  6. Lubang poket mcm muat tuk iphone jer..

    ReplyDelete
  7. Gua dah beli..tapi xmuat nk letak iPad..babi!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. BAPAK KO LAR SIAL!

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails