Thursday, 23 May 2013

Serius Cool - Cosplay Watak Merida Dari Filem Brave (7 Gambar)


Brave!

Ini ialah cosplay watak Merida dari filem animasi 3D Brave yang cool. Ianya hasil kerja Angela, seorang cosplayer berumur 15 tahun yang berasal dari Long Island New York. Good job. For once cosplayer wanita tak perlu menjadi watak seksi untuk mendapat pujian.



Laporan asal DoxieQueen

20 comments:

  1. Replies
    1. tu la dah la rambut panjang, merah lak tu... best kalu tarik rambut tu sambil menunggang...

      Delete
    2. jangan macam macam. biar satu macam

      Delete
  2. besarnya bewbs

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada blog. ko pergi la tackle

      Delete
    2. cik ta umur bape bro..ni 15 tahun dah besa camtu..bayangkan kalo die umur cik ta..perhhhh..meleleh mazi siak taip nih

      Delete
  3. comey macey obe

    ReplyDelete
  4. apa lagi cina mau?

    ReplyDelete
    Replies
    1. cina mahu hisap nenen budak ni.uish sedapnya^^

      Delete
    2. nenen budak kaler ape eh?

      Delete
  5. hahaa...
    one of my favour~ >_<
    merida tuu macam one of Virtual Villagers punya charact~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak tanya pun.

      Delete
    2. siapa suruh tak tanya..tanya laaa

      Delete
  6. boring. obe gemok

    ReplyDelete
  7. nenen da kna penyek.. bj ketat sgt

    ReplyDelete
    Replies
    1. nenen penyek sebab aku isap..sial berahi aku tengok gambar nih..ni salah obe..kalau esok aku rogol budak, salah obe..salah obe gemok!

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails