Wednesday, 15 May 2013

Serius Sadis - Dumbell Angkat Berat Versi China! (7 Gambar)


Damn!

Dumbell China edition adalah agak sadis!




Laporan asal MICGadget

55 comments:

  1. Replies
    1. babi! sal kau amek tempat aku la babi?!

      Delete
    2. NAK BISBIS?

      Delete
    3. Kami dari Persatuan Anonymous Negara Timur Asia Tenggara (PANTAT) mengutuk sekeras-kerasnya pihak yang tidak mengatakan “ FIRST “ yang menjadi pengomen pertama dalam blog obebabi.
      Perbuatan anda amat memalukan dan anda boleh dikenakan hukuman potong kedua-dua tangan supaya anda tidak boleh menggunakan keyboard lagi.


      Anda telah menafikan hak-hak anon di bawah perjanjian oleh bapa-bapa kemerdekaan negara dalam perlembagaan , dan merupakan penggantian beri-memberi atau quid pro-quo melalui perkara 14-18 yang berkenaan pemberian hak “ FIRST “ kepada anon-anon, dan Perkara 153 yang memberikan hak istimewa rakyat kepada mereka daripada kaum bumiputera. Istilah ini juga kekadang digunakan untuk merujuk kepada bahagian-bahagian yang lain dalam perlembagaan, seperti perkara yang mengatakan bahawa Malaysia adalah sebuah negara yang sekular.


      Dalam konteks biasa yang berkiatan dengan hubungan ras, kontrak social telah kerap kali dibidaskan, termasuk juga dalam ahli-ahli politik bekas kerajaan campuran Barisan Nasional yang menegaskan bahawa tidak habis-habis bercakap tentang hutang orang-orang bukan Melayu kepada orang Melayu terhadap kewarganegaraan yang telah diberikan yang telah merenggangkan golongang-golongan bukan Melayu daripada Negara mereka. Kritikan-kritikan seumpama ini telah ditentang oleh media Melayu dan Pertubuhan Kebangsaan Melayu Bersatu (UMNO), parti politik yang terbesar dalam Barisan Nasional. Banyak orang Melayu , biasanya daripada UMNO, telah mempergunakan kontrak sosial untuk mempertahankan prinsinp ketuanan Melayu.

      Delete
    4. nak fisrt?

      Delete
    5. first babi... fisrt????? bodo anon atas

      Delete
    6. nak kesian apa dengan babi tu,aku tengok semua muka babi happy je kena angkat

      Delete
    7. tu la babi pon muka HIGH!

      Delete
    8. babi betolllahhh korang nii babiiii

      Delete
  2. 1st! anon bawah komen ni sume babi! kote kecik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. masaelahnya....yg tulis 1st memang babi dah pun.
      elok2 tak babi...dah jadi babi psal tulis 1st.

      Delete
  3. buu.. aku peduli apa!!

    ReplyDelete
  4. babi juga akhirnya

    ReplyDelete
  5. zikir arian umat malayu bab1, bodoh,

    ReplyDelete
  6. Masa High School dulu saya masuk Photographic Society. Pergi cari beli Bromide Paper. Cuci gambar dalam gelap lampu merah.

    ReplyDelete
  7. babi punya dumbell!!!

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. check PM bro..

      Delete
    2. PM saya jugak

      Delete
    3. Dah PM..sila check inbox

      Delete
    4. tak blh kurang sikit ke bro???berminat ni.. PM harga jatuh gaung

      Delete
    5. PM harga terbabas motosikal

      Delete
    6. PM harga langgar lari

      Delete
    7. PM harga langgar anak dara orang

      Delete
  9. sy nk cita smlm sy keluar pegi kedai naik basikal tiba2 terlanggar batu pastu sy mcm bergegar sikit otak lepas tu sy pegi buat report polis lepas tu sy nmpak najib...

    ReplyDelete
    Replies
    1. pastu apa lagi ??? cita lah kat saya

      Delete
    2. Dik belajar la buat lawak sikit yang ni x cukup laa..

      Delete
    3. ini bukan lawak la anon 20:02 ... ini fakta! bangang!

      Delete
    4. boleh bukak post sendiri nk komen najib kT sini

      Delete
  10. Babi ar ko ANon, semak syeal.. - Obe

    ReplyDelete
  11. dumbell ini sungguh haram

    ReplyDelete
  12. feel so bad for the pig, animals still animals, tak kira la babi ke apa, makhluk ciptaan Allah s.w.t jugak

    ReplyDelete
    Replies
    1. agree wif u.... cian gak kat haiwan2 tue...

      Delete
  13. Dumbell haram jadah!

    ReplyDelete
  14. sian babi tu terjerut lidah sbb tercekik.ermm.. cmne pon ciptaan Allah

    ReplyDelete
  15. menyiksa binatang sungguh....ish..ish...

    ReplyDelete
  16. lpas da angkat trus lh sembelih makan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sembelih???? dia tikam jer kot..

      Delete
    2. sembelih pala bana ko!!..cer ko tunjuk kat mane leher babi?..

      Delete
  17. http://eternaltimewatchescollection.blogspot.com

    good replica watches!

    ReplyDelete
  18. kesian pulak dengan babi tu. x melecet ke bdan die..

    ReplyDelete
  19. berat gila babi dowh

    ReplyDelete
  20. wahai babi2 semua...

    ReplyDelete
  21. kami persatuan Johor Umno Black Out Rakyat (JUBOR)juga menentang sekeras2nya penggunaan 'First'

    ReplyDelete
  22. awek aku mintak clash lah...sebab aku aku komen video awek yg "BER'UANG"...dia baca lalu dia mintak clash sebab jeles..bantu dan ajarin ku

    ReplyDelete
  23. President PANTAT- apa ko merepek ni ha pantat...bodoh

    ReplyDelete
    Replies
    1. KENAPA SIKSA BABI . HUWAAAAAAAAAAAA

      Delete
  24. kahkahkah....aku lebih suka tengok komen orang kat blog serius ni dari tengok post obe. kaakaakakkakakaka...

    ReplyDelete
  25. hahhahahaa lawak betul komen2 sume ni

    ReplyDelete
  26. macam2 daa china ni..nak kata creative pn nampak cam bangang gak..haha

    ReplyDelete
  27. To presiden pantat...

    Setiap manusia ada hak untuk bersuara..
    Kalau xsuka blog nie please bla gi blog lain...
    I am going to watch you...
    This will be my verbal warning...
    Just reply me kalau xpuas ati...
    Aku leh dapat IP ko anytime...
    Aku leh post anything untuk malukan ko!!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails