Thursday, 23 May 2013

Serius Cool - Spa Bawah Laut Huvafen Fushi (12 Gambar)


Spa BawahLaut FTW!

Huvafen Fushi ialah sebuah resort mewah yang terletak di North Male Atoll Kepulauan Maldives. Resort ini mempunyai pemandangan Lautan Hindi yang menakjubkan dan ianya satu-satunya tempat dimana anda boleh mendapatkan rawatan spa di bawah laut. Spa Huvafen Fushi terletak 6 meter di dasar laut. Spa ini mempunyai 4 bilik mengurut yang membolehkan anda diurut sambil melihat hidupan laut sekeliling pulau. Ianya dibuka pada tahun 2004 dan kos penginapan di Huvafen Fushi bermula dari USD 20 000 (RM60 000) untuk penginapan seminggu. Maldives memang cool. Sebelum ini ada kami paparkan kelab malam bawah laut di Niyama Resorts yang juga terletak di negara ini.




Laporan asal  Huvafen Fushi

11 comments:

  1. Replies
    1. wow kepala tonekmu

      Delete
  2. Replies
    1. bongok kau dah seken la! nak bisjut?

      Delete
  3. NOMBORRRRRRRRRRR FIRSTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT...

    lahanat2 lain semua takleh first sebab masih membuta ataupon terhegeh2 dalam traffic jammed bukan??!!


    BODOO KAMU SEMUA!

    ReplyDelete
    Replies
    1. fuck babi aku bajet aku nombor satu. bikin malu sama anon!!!

      Delete
  4. first!!!hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kau lagik tak malu...
      BOOOOOOOOOOOO!!! MALU LA WOIII!!!! perasan dasar lagging! ni mesti pakai dial-up

      Delete
    2. nak cari gaduh ka wei. mcm syial ja. nak gaduh buat face to face ah. pantang aku kena cabar mcm ni

      Delete
  5. Maaasssat....B2B, FJ....how much....please write a proper FR

    ReplyDelete
    Replies
    1. Khong Khek Khoo Wat

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails