Monday, 27 May 2013

Serius LOL - Warung Paling Grunge Di Malaysia


#SeemsLegit

Grunge is not dead!




Laporan asal MalayRhapsody

25 comments:

  1. Replies
    1. hai labah abah. pancut cepat.

      Delete
    2. pelir kau manusia takde nama guna nama haiwan. Aku akan laporkan pada persatuan haiwan semesta!

      sekian dari labah-labah excophoria husyrste

      Delete
    3. satu lagi projek barisan nasional

      Delete
    4. obe bodo.... mcmi p xtaw bezakan ke?? wtf...

      Delete
    5. Waroeng 1I...

      Delete
    6.  “Siapa yang membela harga diri saudaranya yang muslim, nescaya Allah swt menjaga wajahnya dari neraka pada hari kiamat” (HR. at-Tirmidzi)

      Delete
    7. org indon pun boleh berniaga kat sini, apa yg melayu buat?? tido??

      Delete
    8. btol ke indon owner dia ? hembus je korg nih

      Delete
    9. Assalamualaikum.wr.wb. perkenalkan nama saya Ibu Anita Tki Malaysia, saat menulis ini saya teringat memory masa lalu.saya sangat tergugah hati melihat coretan hati yang Ibu tulis. saya jadi teringat tentang masa-masa sulit dulu,karena iktiar dan usaha , seolah2 menjadi dendam bukan lagi motivasi, cuma satu tujuan saya pada saat bagaiman caranya untuk bangkit..singkat kata berbagai macam iktiar dan cara yang saya lalui, mengingat pada saat itu hutang saya 1,2m yang tidak sedikit, belum lagi bunga renternir yang bertambah. karena usaha, kesungguhan hati, akhirnya menemukan jalan /solusi . saya percaya ALLAH ITU TIDAK DIAM MAHA PENYAYANG , cobaan itu bukan lah ujian tapi hadiah yang tersilmut untuk kebahagiaan yang sebenar2nya. Sudah banyak para normal yg kami mintai angka togel dan uang gaib cuma Ki Witjaksno yg berhasil alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus. jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi Ki Witjaksno: +62852_2223_1459. ingat kesempatan tidak akan datang untuk yang kedua kalinya
      untuk lebih jelas KLIK-> PESUGIHAN TOTO MAGNUM

      Delete
  2. Replies
    1. Mesti dah tua nyanyuk.

      Delete
    2. Mesti ko bangga, ko print screen update status dapat 1st pertama kali.pastu kawan2 datang tengok haram jadah 1st mende.

      Delete
  3. Free sex ada tak..?

    ReplyDelete
    Replies
    1. وَلَا تَقْرَبُوا الزِّنَا إِنَّهُ كَانَ فَاحِشَةً وَسَاءَ سَبِيلًا“
      Dan janganlah kalian mendekati zina; Sesungguhnya zina itu adalah suatu perbuatan yang keji. dan suatu jalan yang buruk.” (Al-Israa’: 32)

      Delete
    2. hahhahah..amek kooooo

      Delete
  4. cuba donk jgan enggak coba...bisjut ade tak?hee

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. oh yeke?ko sorang je pernah pegi indon?best tak naik kapal terbang..

      Delete
    2. ape kna mgena dia ckp acheh ngn pegi indon, ckp ta pikir

      Delete
  6. ada aku kisah sape tuan kdai ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku kesah sbb kedai ni nenek kau punye

      Delete
    2. nenek dia bkn nenek ko...ko lbih2 kisah apesal...bni ko ke nenek dia..

      Delete
    3. eh mestila, bini ak , umo ak genap 80 thn ni,
      ada ko kesah??

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails