Monday, 20 May 2013

Serius LOL - Duta Produk Kecantikan Paling Tidak Memberangsangkan


FAIL!


Do not want!


Laporan asal  BosenSem

23 comments:

  1. i love you

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya rasa awaklah perempuan paling cantik di Malaya. Saya rasa awak pandai dan bertamadun, ice cream tepi jalan sedap. Susah hati dengan keadaan di Syria.dengar kata nigahiga akan buat game channel. Daniel radclife adalah atheist. David Cameron mahu keluar dari eurozone. Mungkin the wanted akan berpecah tidak lagi. Stephen Harper memang pelik. Julia Gillard belum kahwin. Bila lah bill gates mahu jadi president US.

      Delete
    2. dan kamu jadi babi

      Delete
  2. pepek ko mesti gebu jugak kan hafildA..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti la siak...tak mcm puki izah...dah lebam lunyai...

      Delete
    2. mcm mak ko punya la gak kan.. lebam lunyai di kejekan bapak ko.. kui3..

      Delete
    3. nak nenen

      Delete
    4. Nenek kau pun apa kurang nya? Kedut

      Delete
  3. mn ada produk yg br kuar da terbukti keberkesanannya? lain la kalau da bertapak lama.menipu je ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni pun nak bagi tahu ke?mcm org lain tak boleh fikir plak...hebat khairin, tak terjangkau akalku mcm mu

      Delete
    2. Bijaknyerrrrrrr....nak nenen?

      Delete
    3. seblum kuakan sesuatu produk kan semua tu diuji dlu..mcm viagra.. klu x uji mcm mna nak taw dy berkesan ke tak..

      Delete
  4. kepala hotak kau berjambul

    ReplyDelete
  5. mak lampir mcam ni pun lh jd duta produk ni ekkk..ingat mulut je buruk..

    ReplyDelete
  6. pernah tengok ni,, tak sangka lak,, hehe

    ReplyDelete
  7. dah lama jumpa iklan ni.facepalm bila baca

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails