Wednesday, 22 May 2013

Serius Konsep - Rekaan Kapal Angkasa NASA Masa Hadapan (15 Gambar)


Sweet!

Masa depan NASA sebenarnya agak gelap sejak kebelakangan ini kerana pemotongan belanjawan. Program pengganti kepada Space Shuttle dihentikan dan projek menghantar angkasawan ke Marikh juga dirasakan akan kekal sebagai mimpi. Sungguhpun begitu ini tidak menghalang pelukis konsep Oscar Cafaro untuk menghasilkan konsep kapal angkasa, stesen angkasa, baju angkasawan dan satelit masa hadapan. Cool stuff.




Laporan asal Oscar Cafaro

20 comments:

  1. xsmpt pulak

    ReplyDelete
  2. tiada nenen disini

    ReplyDelete
  3. mcm copy game half life jer

    ReplyDelete
    Replies
    1. so halflife is real?????? WTF!!

      Delete
  4. good replica watches blog!

    eternaltimewatchescollection.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Air breathing engine mana boleh terbang ke angkasa lepas. Ni btul ke NASA punya konsep?

    ReplyDelete
    Replies
    1. OK, ni bkn dari NASA. Patutlah pelik pasal macam NASA tak pandai simple physics.

      Delete
  6. Saksikan gelagat peserta perhimpunan 505 di Kedah ------------- >>>>>>>> Reformasikini.com <<<<<<<<<<<<

    ReplyDelete
  7. dia nye baju mcm karakter dlam dead space je

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails