Saturday, 18 May 2013

Serius Cool - Radial Hell : Motosikal Berenjin Kapal Terbang (20 Gambar)


Very Nice!

Pernahkah anda melihat motosikal berkuasa jet? Of course you have pasal kami pernah paparkan Harley Davidson berkuasa jet sebelum ini. Hari ini mari lihat Radial Hell, sebuah motosikal yang berkuasa kapal terbang radial. Ianya dibina oleh pembina motosikal custom terkenal Jesse James pada tahun 2007. Enjin sebuah kapal terbang keluaran Rotec dengan 7 silinder 110 kuasa kuda Radial Hell menjadikan ianya antara motosikal paling cool pernah kami lihat. Seriously.... motosikal berkuasa enjin kapal terbang adalah sangat win!




Laporan asal Cycle World

31 comments:

  1. Replies
    1. naik motor nih pastu jalan jadi kengkang!!!

      Delete
    2. naik motor, kaki terkangkang.

      Delete
    3. nak jutjut?

      Delete
    4. nak jizjaz?

      Delete
    5. NAk BISBIS?

      Delete
    6. nak bulu??

      Delete
    7. NAK WAT PART TIME ONLINE
      TANPA MODAL...
      Jom cuba, x rugi satu sen pon
      Daftar percuma di iPanel
      Sebarang info sila lawat ipanelonlinemalaysia

      Delete
    8. kongkang betul!!!!!!!!!!

      Delete
    9. nak nenen

      Delete
  2. abah kau....

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa lagi Abah kau mahu??

      Delete
  3. Gambar 5 & 6 mmg win....

    ReplyDelete
  4. ekeleh, benda ni aku dah tgk 5 tahun lepas dah..kau baru nk tgk obey..lawak..hahaa

    ReplyDelete
  5. tak guna pakai engine kapaltobang kalau tak leh terbang..
    hehehe.. :)

    ReplyDelete
  6. PEKERJA DI RUMAH DI PERLUKAN SEGERA
    Gaji Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

    Syarat Kelayakan:
    - Asas komputer & internet
    - Microsoft Office (Words & Excel)
    - Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
    - Komputer/Laptop
    - Akses ke talian internet
    - 18 tahun keatas
    - Boleh bekerja tanpa pengawasan

    Maklumat lanjut layari:
    http://www.jobdirumah.com/moneyseek

    ReplyDelete
  7. Weh mane 1st nye!! aduiai...ok a aku wakil

    1st!!!!!!!!

    ReplyDelete
  8. Oi anon 12:08.. ko buta ke

    Kan anon 08:39 da buat.. apeda slowpoke!!

    ReplyDelete
  9. Kalau nk dapat motor camni murah..sokonglah pakatan rakyat.. tak gitu anon2 ku semua...

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak nonon?

      Delete
    2. Apa bende tu? sedap ke kah kah kah

      Delete
  10. Ini sume bodoh piang!

    ReplyDelete
  11. ini semua salah BN aku xdapat pakai motor besar

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails