Wednesday, 29 May 2013

Serius Sadis - Bayi Terselamat Selepas Dibuang Kedalam Tandas! (11 Gambar)


Oh My God!

Di Jinhua, Provinsi Zheijiang berlaku insiden sadis dimana seorang bayi lelaki dibuang kedalam tandas awam oleh ibunya. Bayi ni bernasib baik kerana tidak dapat diflush sepenunya dan tangisan beliau didengari oleh orang ramai. Pihak bomba kemudian terpaksa memotong saluran tandas bagi menyelamatkan bayi yang terperangkap ini. Pihak media China melaporkan bayi ini selamat tetapi mengalami keretakan tengkorak kerana tersekat di dalam paip tandas. Paling mengejutkan ialah panggilan kecemasan memanggil bomba dilakukan sendiri oleh ibu yang membuang si bayi. Ibu tunggal berusia 22 tahun ini membuang bayi beliau kerana stigma masih belum berkahwin. Sungguhpun begitu beliau tidak sampai hati mendengar tangisan anak beliau yang tersekat. Kesian kesian kesian......... Di Malaysia kejadian macam ini dah beberapa kali dilaporkan tetapi dalam kes di Malaysia kesemua bayi ditemui mati. Poor bastard.




Laporan asal DailyMail

39 comments:

  1. saya first !
    saya okay saya dah besar

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni mak cik nak bagi petua kat korang kaum hawa macam mana nak rapatkan puki yang dah longgar macam burit gajah. Setiap pagi amalkan senaman kemutan..jangan lupa sediakan halia sebesar ibu jari yang sudah dikupas...masukkan ke dalam lubang puki...buat kemutan sebanyak 18 kali. Lepas tu tampar dengan lembut puki korang sambil berkata *hei cepat la ketat*. Terima kasih dari mak cik kiah paling rock

      Delete
    2. sumpah lawak

      Delete
    3. nk lawak,lawak kan je la..nk sumpah bagai g parlimen la..babi

      Delete
    4. mak dah lama amalkan petua nih..
      mujarab kata kooo...
      tapi mak tak pakai halia..
      mak gantikan dengan cili padi..
      memula memang pedas..
      tapi lama lama hot..
      pastu malam malam dengar bapak hampa kata
      hey deer,why your pussy so hot tonight.?

      serius mak rasa bahagia sampai laa nih..

      *pengerusi MAK MAK ANON(MMA)

      Delete
    5. Ni makcik pon ada petua baguih jugak . Makcik tak main la pakai cili dan halia .., itu semua cara lama .. Makcik sebelum tidur makcik ambil durian yang saiz kecik2 makcik sumbat dalam puki makcik .. Pastu makcik kemut 5kali cukup jangan lebih2 . Nanti berdarah pulak puki hampa macam mai period tu . Sejak makcik mengamalkan cara ni hari2 suami makcik jilat puki makcik perisa durian

      Delete
    6. kotey saye keras bile bace komen makcik

      Delete
    7. Haaa tu kalau hampa nak petua kesuburan perempuan ni
      ni pak long nk bagi tau petua lelaki bagi panjang Penis tu sbab melayu punya biasa la pendek ..kita bukan Ron Jeremy .. bila dah ereksi tu pusing Dick hampa arah Clockwise selama 7 kali sehari... insyaallah keluarga bahagia..

      Delete
    8. 4 Petua Cepat Dan Mudah Hamil Untuk Wanita

      PETUA 1: JANGAN sesekali dan elakkan merokok. Mungkin memang amat jarang kita lihat wanita merokok. Akan tetapi bagi kaum suami ianya adalah suatu kebiasaan. Menurut kajian sains, saintis telah mendapati kandungan rokok serta asap rokok boleh membunuh sel-sel sprema. Mungkin jika suami anda adalah seorang perokok tegar, inilah puncanya anda sukar hamil sebagai isteri.

      Hentikan tabiat merokok serta bagi si isteri, jauhkan diri sama-sekali daripada asap rokok.

      PETUA 2: Kurangkan sterss dan tekanan perasaan. Semua sedia maklum zaman sekarang ini kita hidup dalam zaman penuh dengan cabaran. Lebih-lebih lagi bagi wanita yang berkerjaya. Wanita yang mudah terdedah kepada tekanan setiap hari mampu menurunkan lagi kebarangkalian untuk hamil. Oleh itu, cuba tenangkan diri dalam sebarang keadaan dan banyakkan berzikir serta mengingati Tuhan.

      PETUA 3: Tingkatkan berat badan anda dengan makan lebih sedikit. Ya, memang betul apa yang saya katakan ini. Tapi janganlah sampai anda overweight pula ya. Hal ini kerana, bagi wanita yang terlampu kurus atau kurang berat badan, mereka akan mengalami gangguan kitaran haid yang normal.

      Kesan langsungnya juga ialah hormon tidak cukup dirembeskan dan tubuh badan anda tidak ‘bersedia’ untuk berbadan dua. Oleh itu, tidak mengapa jika berat badan anda melebihi beberapa kilo sedikit daripada normal.

      PETUA 4: Ketahui dengan jelas kitaran haid anda. Anda perlulah faham dan tahu bilakah hari-hari subur anda. Dengan itu anda boleh tingkatkan kebarangkalian untuk hamil dengan meningkatkan kekerapan hubungan seks bersama suami ketika hari subur anda.

      Apa yang boleh anda lakukan ialah dengan menyediakan satu carta khas bagi mencatit hari dalam kitaran haid anda beberapa bulan. Dari situ, anda boleh meramal dan menjangka bilakan hari-hari subur anda untuk bulan-bulan seterusnya.

      Semoga anda berjaya dalam usaha anda untuk hamil melalui petua-petua yang telah saya kongsikan ini. Jika anda rasakan artikel ini bermanfaat dan berguna, kongsikan bersama rakan-rakan anda di Facebook dengan tekan butang biru Share yang terdapat di sudut atas kanan sebelah imej artikel ini.

      Delete
  2. Ni cite lama..dh basi dh pun ~yawn~

    ReplyDelete
    Replies
    1. citer lama abah kau..baru smlm kot

      Delete
    2. nampak sgt x baca paper, nk menipu pun agak-agak la. Cerita br msuk paper+tv, tetiba ko kata cter ni da basi...nampak beno nipunya....

      Delete
  3. makin lame makin tipis nilai kmanusiaan....

    ReplyDelete
  4. Kalau dah tau cerita dah basi,yang hang pi baca jugak tu buat apa..

    ReplyDelete
  5. huuuuu...ape nk jadi dunia nih.......cepat lah kiamat....pls tuhan cepatkan kiamat...

    ReplyDelete
  6. bebal nya mak dia..geram betulla

    ReplyDelete
  7. MASYAALLAH

    ReplyDelete
  8. ada puki ni lah jadinye, jom g thai main dgn bapok. fuck y'all bisjut

    ReplyDelete
  9. Waffle ada tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kedai waffle tutup...... datang esok hoh

      Delete
    2. kedai tutup lg ke?

      Delete
  10. Anon sekalian, sudahlah bergelumang dengan mengarut benda tak berfaedah ni
    Sedikit nasihat pada yang berjiwa kacau

    ReplyDelete
  11. kelate final

    ReplyDelete
  12. nauzubillahminzalim..... beringat lah kaum hawa..

    ReplyDelete
  13. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  14. This comment has been removed by the anon.

    ReplyDelete
  15. in be4, POOR BASTARD is right...

    ReplyDelete
  16. Nak BAHULU...

    ReplyDelete
  17. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  18. This comment has been removed by the anon.

    ReplyDelete
  19. SISTEM BUAT DUIT SAMBIL TIDUR!
    http://www.formulaluarbiasa.com/recommends/paisa

    ReplyDelete
  20. Royi teloq satu!!

    ReplyDelete
  21. kuang hajor btul pnya betina...da sedap memantat..ko buang je cam tu...aku laknat ko sampai mampus...puihh puihh

    ReplyDelete
  22. first time ak tgk posting obe yg buat aku rasa sedih yang amat mendalam..kesian bby tu..erhhh...sobb,..

    ReplyDelete
  23. anak haram... respon aku 1st baca title nih. bkn kt bayi 2, kt mak dia.

    ReplyDelete
  24. This comment have too many negative votes show

    ReplyDelete
  25. wuuut! kesian budak tu tak mau jaga mai la kat aku, korang tau tak aku saper
    kalau korang nak tau korang check la blog penpatah korang akan tahu siaper aku,
    aku ialah orang yang selalu ada komen 'by the way, I am pedo'
    sebab aku memang pedo pun, aku mintak budak tu just nak rogol je bila dia besar skit dan dah ada bentuk cam umur 4 sampai 6 tahun pun jadi lah

    ReplyDelete
  26. kesian baby tu..kalau dah tak nak bagila pada insan yg nak..ape la..ingat zuriat macam sampah boleh buang suka-suki..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails