Friday, 10 February 2012

Serius Fakta - Fakta Menakutkan Mengenai Kosmetik


Damn!

Oh crap..................






Laporan asal Daily Infographic

50 comments:

  1. Replies
    1. bagus anon, kau lah pewaris legasi anon seterusnya !!

      Delete
    2. babi,kenape aku tak penah dapat tulis first!bunuh diri la camni!

      Delete
    3. sb ko adalah najis yg haram..ko xlayak untuk 1st.. syoohh2..

      Delete
    4. bodoh belaka dah!

      Delete
    5. tak matured doh korang.

      Delete
    6. lancau mak kau lah pertama, tulis 1st la babi

      Delete
    7. tahniah.....dont mad at him,we an anon must support each other.....

      Delete
    8. kita sbg anon harus bersatupadu jgn biarkan org laen mndpt 1st

      Delete
    9. sape yg dpt 1st,die la yg bangang..kwg smua pn bangang kcuali aku..

      Delete
  2. Zzzzzzzzzz........

    ReplyDelete
  3. esok hari sabtu, cuti. aku nak balik kampung.

    ReplyDelete
    Replies
    1. pehal ko bgtahu plak..nk km ramai2 doakan ko accident ke?

      Delete
    2. biar la dia nak bagitau, 6 tahun sekali je dia blk kampung, lagipun orang kampung semua tak suka dia

      Delete
    3. Dye kn kene buAng dari kampung bb rogol kambing..

      Delete
    4. anon jgn lupa salam cium tangan mak dan ayah minta ampun dosa2 tu semua bila ko nak balik sini semula,mana la tau kan,aku bukannya nak takut-takutkan,mana la tau,sekurang-kurangnya ko tak la menyesal di kemudian hari,dgr cakap aku ni ye.if u know what i mean

      Delete
    5. kem salam kat mak bapak ko dgn org kampung sekali non, pastu balik sini nanti belikan aku kopok leko

      Delete
    6. jgn lupa kirim salam kat adik pompuanmu sama yaaa

      Delete
    7. kambing yg ko dh balun dulu tu..jgn ko kekah lg skali lak nnt.nnt lg 6 tahun la ko x balik kg

      Delete
  4. obe tolong post pasal basikal.. aku suka basikal...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha...tolololololol

      Delete
  5. salaam,
    nak share kt my blog ya OBe, thanks!

    nad.s

    ReplyDelete
  6. tolong post pasal male model banyak2 ..aku suke male model..shclick..schiclk..

    ReplyDelete
  7. lipstick, deoderant, I've never any cosmetics in my life xD

    am i safe??? still, they make it look like we're in a world

    that are not safe for anyone to live in LOL screw them

    ReplyDelete
    Replies
    1. patut la ketiak ko busuk!

      Delete
    2. ntahnye.bacin gile!

      Delete
    3. BANGKAI!!!!!!!!!!

      Delete
    4. screw ketiak kau dulu

      Delete
  8. I think we have a bad bad bad situation here Obe. I'm using google chrome. The problem is, everytime i comment using anonymous, the word verification always show this word SMENTIA something like that. I've tried several times to use another platform such as mozilla firefox to comment but it doesn't work either. This is serious, no troll okay.

    Perhaps you can do something for the sake of Blogserius 'ANONYMOUS Association' or we will sue you in court. Plus, you don't wanna see anonymous no more right?

    Thank you biatch. In before, first!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. anonymous association tak pakai bahasa inggeris beb. semua pakai bahasa melayu.

      Delete
    2. tak payah speaking la lahanat bosan la aku dengar sial,macam kat U aku semua speaking macam pukima,ada negro tak faham cakap melayu,cina pula tak suka dengar bahasa tu,kat blog favorite aku ni pula ada ko speaking,masa aku main game online pun speaking, ni tanah melayu,majoriti bangsa melayu,basaha melayu basaha kita,bahasaha kebanggaan kita,dalam perlembagaan negara kata baasaha utama kita english ke?lu nak memekak dgn basaye english apahal .ni blog melayu ke blog omputih gi mampus lu.

      Delete
    3. Komen lu bengong bai, pecah pecah perut gua ibarat firecracker meletup-letup kepasir lagaknya (versi bahasanyalah melayu)

      Delete
    4. gile berderet2 typo.bahasaha kejadahnye.wa syak ni mesti obe nak cuba2 join geng anon.

      Delete
    5. hahahaha...bodo punye anon..konon orng melayu...
      eja pon besepai...da syuh2...masuk tadika blk blajar mengeja....

      Delete
    6. semak la ko konon ckp org putih,pdahal keje dgn org JAWA n brurusan dgn org JAWA je pun..sial lah kau memalukan JAWA seantero nusantara,najis......

      Delete
    7. Melayu macam korag ni,melqyu tak guna....English tu international language..tak kuasai english,susah nak maju..okay rempit-rempit sekalian,kuasai bahasa inggeris,utamakan bahasa kebangsaan..jangan racist macam anak haram ye...

      Delete
    8. sial cakap orng xguna.. tngok2x aku lagi dashat english edukesyen dari ko...

      Delete
  9. basaha, bahasaha, baasaha, basaye

    ReplyDelete
  10. semua anon ni ayik on internet je ke ape? hahahaha

    ReplyDelete
  11. risau la aku, lapisan ozon di Malaysia dah makin menipis.

    ReplyDelete
  12. PTT XPYH BG ANON2 COMMENT. SUME LUCAH JE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BUANG ANON.

    ReplyDelete
  13. This comment has not yet been removed by the author

    ReplyDelete
  14. anon-anon cni sume bodo hahahaahahaha

    except aq

    spe bwh aq cfm TROLL

    n bab1

    n yg sma species dgn nye

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails