Saturday, 31 March 2012

Serius Cute - Awek Korea Comel : Tetapi Adakah Ini Realiti? (12 Gambar)


Awek Korea


Adakah ini realiti atau kombinasi surgeri, photoshop dan make up? Yang penting......... nice!










Laporan asal Sankaku

86 comments:

  1. kenapa eyebag dia cm pelik je?

    ReplyDelete
  2. i think tang mata tu edit sket kot.... nonetheless aweks korea memang comey2 blake..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bawah mata tu eyeliner kaler putih,dorg suke buat mcm tu nk ttp eyebag

      Delete
  3. sorry. but worst posting of BS so far..pointless.....

    ReplyDelete
  4. doesn't matter, had fapfapfapfapfapfap

    ReplyDelete
  5. overdid of fake eyesbag...both look alike as creepy dolly face.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kau jealous sebab kau tak secome dia .

      Delete
    2. hahaha..die xcantik..nak tayang tp pki tudung..so jd la jilboobs..

      Delete
  6. yey obe kembali,
    fap2 je trus sihat, pui

    ReplyDelete
  7. ni pakai oversize contact lense ni ...

    ReplyDelete
  8. ni mcm ulzzang ni . ulzzang mmg mcm ni, make up sume~

    ReplyDelete
  9. pelik dan menakutkan...creepy!!!

    ReplyDelete
  10. kau da buang sperma2 jahat ek obe? ptt la da sihat pon

    ReplyDelete
  11. ikan bilis hensom31 March 2012 at 12:22

    test test testis testicle

    ReplyDelete
  12. SANGAT COMEL..DH MCM MUKA KARTUN

    ReplyDelete
  13. aku rasa seram je muka dia. fake gila. walaupun real aku taknak percaya. ini bukan manusia!

    ReplyDelete
  14. jiyeon lagi comel

    ReplyDelete
  15. tuik tak guna langsung!! anon sekarang blog si gemuk!!

    ReplyDelete
  16. wow cutenye :D menjual handmade keychain at galeritiqa.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. king anon bertitah31 March 2012 at 14:00

    kepada galeritiqa dan blog senyum leh x korang ni jgn nak menyemak kat dlm blog serius ni!!!!!sorang aq benci dok sibuk jual keychain yg cam hampeh!!!!! sorang lg benci tgk blog hampeh dia tu!!!
    biar persatuan anon yg kembali bermaharajalela di blog ni hahahahaa.

    ReplyDelete
  18. apa yg i boleh cakap, i lagi cantik dari minah kpop plastik ni. huargh huargh

    ReplyDelete
    Replies
    1. pui, mke cm selipar

      Delete
  19. cantik...tahi lalat dia

    ReplyDelete
  20. wahai ANON ANON semua...ANON yg dibukak kt sini besifat sementara,xkekal lama,short term,sekejap je.....JADI GUNALAH PELUANG YG SEKEJAP NI SEBAIK MUNGKIN...ayuh kita bersatu buat lawak,dan singkirkan ohsenyum!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, hidup ANON!

      Delete
    2. serius aku meluat dgn ohsenyum!. dah xde nama lain lg ke, bodoh btul. cukup la da ade ohtidak!. tu pun nk tiru nama oh-oh.

      Delete
  21. awex korea penyembuh demam

    ReplyDelete
  22. bagus hajat akhir untuk melepas kan anon dari buu (obe) dh tertunai..dunia dah aman skarang

    terima kasih bola naga dn kedua bola aku

    jom raikan dgn fap fap

    ReplyDelete
  23. au! sape tepok bontot i
    tepowk blik kang

    ReplyDelete
  24. obe.. bkak lah komen reply lak~ plsss..kite janji komen yg baik2, sopan dan berwawasan,tq obe cyg muahhs!

    ReplyDelete
  25. oi.. ni kawan aku kat fb lah..suma gambaq tu ori..hahaha..

    nama dia choi seung hee..

    ReplyDelete
  26. check kotakoti way more cuter and fake

    ReplyDelete
  27. pasir di lautan indah31 March 2012 at 15:36

    oh..mate die cm mkcik jual greng pisg kt simpang rumh aku.ptg ni nk g bli ah. kg aku blambak mata cmni.aku pn sama

    ReplyDelete
  28. gunung sanubari retak di perhujungan31 March 2012 at 15:38

    pale otk ko

    ReplyDelete
  29. Who let anon out wolf wolf wolf
    Who let anon out wolf wolf wolf
    Thank obe obe obe
    Anon has return
    Obe obe obe obe obe obe obenobe

    ReplyDelete
  30. wahai ANON ANON semua...ANON yg dibukak kt sini besifat sementara

    ayuh kita bersatu buat lawak,dan menyokong ohsenyum!! Ohsenyum belog yg terhebat, pencabar terdekat blog serius...!

    Obe amat gentar terhadap kemunculan blog oh senyum!! Ayo sokonglah ia..!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. aoooololololololo (red indian)

      Delete
    2. aku rasa ko ni admin blog oh senyum! kan.

      Delete
  31. Misalkate la dia underwent plastic surgery (which i think she did - a lotttt!!) at least ghope orang dan ada la jugak cute nye bbanding...aaa joan rivers?

    ReplyDelete
    Replies
    1. teringin nak pancut dekat muka u. bole tak?

      Delete
    2. nadia ni nomel lah...nk yom2 bleh?hee

      Delete
  32. OBE Tengok Porn!!!!
    Pastu kantoi sebar kat orang....kah kah kah kah!!

    ReplyDelete
  33. Alah... Minah ni mengaku dia photoshop wajah dia...

    ReplyDelete
  34. Laporan asalnya mcm laman web porn jer!!!

    ReplyDelete
  35. jaw reduction surgery + nose implant surgery + double eyelid surgery + boob job + big eye contact lens = very fappable girl

    ReplyDelete
  36. something is very wrong with her eyebag.... too weird and unnatural...
    (JPOP rules)

    ReplyDelete
  37. ini pelakon hentai x silap aku!!! betul kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. titian usang di tepian sawah1 April 2012 at 14:28

      pak sdara ko. ko tau x hentai tu ape

      Delete
  38. ini sexaroid.kamu semua apa tahu?

    ReplyDelete
  39. Replies
    1. kalo ko kahwin ngan dieorg pon anak ko dapat blik genetik asal dier, meaningless

      Delete
  40. Plastic surgery that she did....Worth every penny. And Anon returned....PRICELESS...Hahahahahaha....

    ReplyDelete
  41. Ini adalah agenda Obe untuk memenangi DIGI WOW award.

    First!!!!!!!!!!!!111!!!!!!!!!!!!!!
    Oh yeah.

    ReplyDelete
  42. Loh skrg kan trend pakai contact lens yg kasi enlarge mata...

    ReplyDelete
  43. dia la LEE HEE JUNG. . . .dia mmg macam patunggg ~

    ReplyDelete
  44. tu lah manusia....edit la mata menakutkan la...
    itu trend la kat korea sana....suma aweks2 korea yg agk ada duit suma make up dorg beli sampai leh make up muka dorg sampai mcm tu....btw kalo nk tgk yg cute pls upload pic awek korea yang tak make up n baru bgn tido....baru leh tgk muka cam patung ka cam na...janji korean trend mmg dah smkin top kat malaysia ni...nnti ramai la anak patung malaysia pulak...=)

    ReplyDelete
  45. Aku minat k pop korea utara! Lagu yang aku suka ialah 'Kim Jong Il Ku Kenang Dikau Dalam Doaku' .. Aku minat minah Korea Utara sebab awek dia mata besar tak macam awek sini mata sepet pastu rabun plak tu... Aku pakai handset Samsung.. Aku pakai tv led Samsung.. Korea Utara rules! Oy oy oy!

    ReplyDelete
  46. https://www.facebook.com/firdausamin.watchescollection

    ReplyDelete
  47. semua dah tak asli tu..baik layan tudung comel kat http://tudung4you.blogspot.com/

    ReplyDelete
  48. combination of wigs, make up, surgeries, and circle lenses. So what if they choose to look like a doll than to look ugly? At least they're adorable.

    ReplyDelete
  49. semua awek2 korea 80% wat surgery satu badan...diorg memang hidup untuk wat plastic surgery... x kira laki or pempuan...

    ReplyDelete
  50. Kalau nk tahu org tu pakai surgery ke tidak , cuba tgk bawah mata dia , macam ada eyebag right? itu maknanya dia pakai pembedahan plastik

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails