Sunday, 5 February 2012

Serius Cool - Mengapa NOKIA Sangat Awesome


Beat this APPLE and Samsung



Laporan asal Facebook Nokia

69 comments:

  1. ini gerakan Yahudi utk menyesatkan umat Islam..jgn tertipu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yahudi kepala BUTUH hang . say 1st lah BODOH! jangan nak tunjuk pandai.. Hail Obe .. Hail Obe ..

      Delete
    2. שלום עליכם אחי, מזל טוב!

      Delete
    3. suka sangat memaki......

      Delete
    4. sgt sarcasm...

      Delete
    5. Bodoh ko kapir laknat ae? Len kali komen 1st dulu lah bodoh .

      Delete
    6. Ckp la 1st bangang

      Delete
    7. keyboard ko tak bleh taip first ke babi jahanam?

      Delete
    8. ko ptt reply first tolol.. kalo nk komen, kasi org lain post first dulu.. paloii

      Delete
    9. bodoh punya orang islam zaman sekarang.
      dulu suro ban NOKIA.
      tulis NOKIA support israel.
      sekarang ni puji2 NOKIA.
      butuh pak hang. dutch lady la. macam2.

      Delete
    10. Yahudi apa bangang? Finland lah!!

      Delete
  2. This is what we call as good customer relations without being prejudice to others. Good for u nokia! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes, business is not just money or 'menyesatkan kaum.' Typical melees right? It's about building relationship and loyalty. Good one!

      Delete
  3. nokia memang terbaik...even the kaffir company can ucap maulidulrasul, shame to apple and also the other kaffir companies and also shame to serbanistas who are too fucking lazy to ucap salam hari keramaian to the kaffir ones!

    ReplyDelete
    Replies
    1. i agree with u 100%

      Delete
    2. amir zaim murtad

      Delete
    3. pergi mampus nak ucap ke taknak ucap.puii

      Delete
    4. Tuan Guru kata bidaah..

      Delete
    5. Aku tau la ko tunggu orang ucap selamat hari gawai kat ko kan amir.. Sebb pastu kau boleh ngayap anak dara tok ngulu iban ko tu kan? Selamat Hari Gawai beruk!

      Delete
  4. asik nak cakap first je.. troll giler..

    ReplyDelete
    Replies
    1. SIKET2 NK TAIP "FIRST"..BUTUH..!!!

      Delete
  5. southern monyet! komen post ni..

    ReplyDelete
  6. ALHAMDULILLAH

    ReplyDelete
  7. Nokia nak masuk Islam ke?

    ReplyDelete
  8. Kalu korang pandai Nokia nih asal mana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nokia asal dari freemeson

      Delete
    2. tk laa.asal nokia dari mkcik rokiah yg jual nasi lemak tu..

      Delete
  9. FINLAND!!!!
    ~~~demm rite

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you captain obvious

      Delete
    2. Uuuuuuuu?.. Ada org pandai kat sini... Dia sorg je tau... Uuuuu. Uuuuu...

      Delete
    3. Giler...pandai la mangkok ayun ni...
      Tak sangka mangkok ayun ni pandai..

      Delete
    4. pandai setan kau?... boleh tahan kau dan setan kau nakharom

      Delete
  10. Macam inilah berniaga.....

    http://ohsenyum.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. babi, kalau nak capap blog, pergi main cipap..

      Delete
    2. typical meleis blog siakk letak perkataan oh kat depan..

      Delete
    3. Bodoh takde idea tiru oh media. Kreatif la sikit! Pastu nk capap blog. Bodoh?

      Delete
    4. ske ah ko southren backup ko!
      cm nak haroom

      Delete
  11. Celaka nokia, ada ke boleh ucap selamat hari lahir dekat Muhammad gila seks ni.

    Patutlah kadar beranak orang Melayu tinggi, sebab terpengaruh dengan ajarang kimak ni.
    Dah anak ramai, sah2 miskin. Pegi mampus la Melayu,

    ReplyDelete
    Replies
    1. jealous?

      need partner?

      SMS on LOVE to 33838

      Delete
    2. moga kau dpt ptunjuk.

      or

      moga kau masuk neraka.

      Delete
    3. hahahah cm banggang!!
      southern WIN!

      Delete
    4. go back to your scrotum bitch!

      Delete
    5. epic win for southern territory.

      Delete
    6. boobiess!

      Delete
    7. .Sah anon ni dilahirkan oleh babi.

      Delete
    8. inilah jadinya klau pala buto x jaga, kluak anak cam anon tu

      Delete
  12. Religion is BULLSHIT5 February 2012 17:02

    Semua kena troll, takkan gamaknya Nokia nak pikat hati orang muslim yang menjadi kelas kedua di Eropah.

    Kafir ke Islam ke, dua kali lima, di bawah islam, orang2 kafir jadi kelas kedua jugak. Mana gamak orang Islam jadi pemimpin di negara kafir.

    Fucked up world.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Delicious is BULLSHIT Feb 5, 2012 01:02 AM

      Semua kena ada trolly, takkan gamaknya Norkiah nak pikat hati orang yang menjadi kelas kedua di Eropah.

      Kafir ke Islam ke, dua kali lima sepuluh, di bawah islam, orang2 fakir miskin jadi kelas kedua jugak. Mana minyak gamat orang ni? nk jadi pemimpin di negara fakir miskin bkn senang.


      regards,
      mawi world.

      Delete
    2. OMG>>> southern territory is so hillarious... anoni

      Delete
  13. such a beatiful song to my ear

    ReplyDelete
  14. Ada satu tempat ni nak ucapkan selamat hari natal pun tak boleh.

    ReplyDelete
  15. ceh! atheist nk troll konon. kena kejar anjing, pandai pulak berdoa.

    ReplyDelete
  16. Bodoh lah korang ni. Nokia dah tukar owner la. Dulu orang Yahudi FInland. Sekarang Yahudi tu dah tukar company, orang moslem dari Belgium pulak ambik alih.

    God bless Nokia!

    ReplyDelete
  17. nokia malaysia lak apa citer... takkan la apek2 tu nk wish kan... tp aku trus like fanpage nokia tu... tu la antara good mktg strategy...kudos to them

    ReplyDelete
  18. Aku cinta pd mu nokiah.....

    ReplyDelete
  19. Anti Anwar Ibrahim7 February 2012 16:28

    Anwar Ibrahim sokong keselamatan Israel apa citer beb? Aku sejak tahun 1995 kagum ngan Anwar Ibrahim.. Masa sekolah, karangan idola aku ialah Anwar Ibrahim..
    Tapi tahun 2007 aku dah benci manusia ni.. Hipokrit.. Ngan Cina cakap lain, ngan India cakap lain, ngan melayu cakap lain, lately, ngan Yahudi cakap lain.. Fuck up Anwar Ibrahim!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. lu pesal borak pasal politik kat sini... kalo lu sayang lu punya kepala... sila blah dr sini... gua tak senang tgk lu punya komen kat sini

      -shark malaya-

      Delete
    2. fuuuuuuu shark malaya siot! aauumm!!! eh lupa ikan mana bleh b'cakap..

      Delete
  20. sapa ckp 1st lg lepas ni dia mmg bodoh.

    ReplyDelete
  21. one word untuk korang semua ..

    PATHETIC

    ReplyDelete
  22. 1st kepala hotak hang

    ReplyDelete
  23. Orang Maleis benci Israel & Amerika Syarikat? Pigi dah!
    Munafik!, cakap lain buat lain....

    Asyik dok puji2 dan bangga ngan iPad2, iPhone4S, iPod Touch, KFC, McDonalds, Pizza Hut, Harley Davidson, Starbuck, Red Hot Cafe, American Express, artis2 USA, dan banyak - entah apa kejadah lagi...

    Separuh maleis sebenarnya suka barang2 buatan Yahudi dan USA....beri mereka kaya-raya dengan bangga beli barang2 tersebut - untuk terus USA, Barat dan Yahudi menjajah negara2 Islam - Palestine, Iraq, Afghanistan, Pakistan, Mesir, Kuwait, Qatar, UAE & sokong Amerika buli / nak serang Iran dan Syria........ Betul2 munafik!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails