Monday, 6 February 2012

Serius Cool - Bot Pelayaran 5 Bintang Di Sungai Amazon (11 Gambar)


Epic Win!

Aqua Expedition ialah sebuah syarikat yang menawarkan pelayaran didalam bot berkelas 5 bintang diatas sungai Amazon. Dua buah bot milik mereka direka khas bagi memberikan keselesaa dan kemewahan maksimum untuk mereka yang mampu. Setiap bilik dialam MV Aria dan MV Aqua dilengkapi pendingan hawa dan bilik mandinya sendiri. Sebanyak 24 orang tamu boleh dibawa oleh kedua-dua bot ini pada satu-satu masa. Ia juga dilengkapi dengan dek tingkat atas yang memberikan pemandangan cantik kepada penumpang. In this case anda tak perlu naik kapal cokia macam dalam cerita Anaconda untuk menikmati kecantikan sungai Amazon. Harga pakej untuk 3 malam bermula dari USD 2500 seorang. Sounds reasonable. Kumpul duit sepam coz my wive loves South America.






Laporan asal AquaExpedition

44 comments:

  1. Replies
    1. fuck delete komen bacul OBE MOK FUCK

      Delete
    2. Hidup obe hidup obe hidup, hidup, hidup, obe, obe, obe, obe hiduppppppp obeeeeee

      Delete
    3. SAYA suri rumah berumur 31 tahun dan mempunyai seorang anak. Baru-baru ini saya terbaca dalam sebuah akhbar, berkaitan gejala onani di kalangan wanita, benarkah wanita yang beronani akan cepat obes?



      Puan:

      Terima kasih. Soalan yang diutarakan oleh Puan amat menarik sekali. Sangkaan Puan berkaitan onani menyebabkan cepat obes adalah tidak tepat. Onani atau juga dikenali sebagai masturbasi (melancap), adalah rangsangan seksual yang sengaja dilakukan pada organ kelamin untuk memperoleh kenikmatan dan kepuasan seksual. Rangsangan ini dapat dilakukan tanpa alat bantu ataupun menggunakan sesuatu objek atau alat, atau kombinasinya. Cara-caranya adalah dengan menyentuh, menggosok dan meraba bahagian tubuh sendiri yang peka sehingga menimbulkan rasa menyenangkan untuk mendapat kepuasan seksual (orgasma) baik tanpa menggunakan alat mahupun menggunakan alat.

      Onani di kalangan wanita amat jarang diperbincangkan. Adalah menjadi satu ‘tabu’ untuk membincangkan aktiviti ini yang juga wujud di kalangan wanita. Begitu juga, wanita yang tidak mampu menahan desakan batin maka ‘tidak mengapa’ mereka beronani dengan mengunakan tangan atau apa alatan yang tidak merbahaya asalkan dibuat setelah terdesak bukan dengan sengaja atau berniat mencari keseronokan. Agama Islam juga mengharamkan seseorang wanita berkhayal kotor dan menonton filem porno. Sesungguhnya kelonggaran dibolehkan onani ini hanya apabila ia terdesak dan demi mencegah zina. Secara kesimpulan, dibolehkan barang siapa yang terdesak dan perlu menurunkan tekanan syahwatnya untuk beronani dan ini dibuat dengan turut berusaha mempertingkatkan usahanya untuk membolehkannya bernikah demi mencapai perintah Allah.

      Onani tidak akan menyebabkan tumbesaran terjejas dari segi ketinggian atau fizikal. Ini adalah salah anggap atau mitos-mitos yang tidak tepat yang sering dikaitkan dengan onani. Dari segi pandangan perubatan moden, onani adalah selamat dan tidak membahayakan. Seseorang sepatutnya tidak perlu merasa bersalah atau tertekan selepas onani. Onani boleh memberi kelegaan kepada ketegangan seks (sexual tension). Ia adalah cara paling selamat kerana tidak membawa risiko mengandung atau jangkitan penyakit transmisi seks seperti HIV. Ia juga adalah suatu cara seseorang wanita mendapat kenikmatan seksual jika tidak dapat melakukan hubungan seks, dapat meningkatkan aliran darah ke bahagian kemaluan dan seterusnya meningkatkan fungsi serta kesihatan seksual, memberi peluang kepada seseorang mengenali dan memahami fokus erotik pada badan sendiri dan juga boleh membantu wanita mencapai orgasma.

      Delete
  2. boleh buat kt sungai klang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak...kau tipu

      Delete
    2. penipu hanjing!

      Delete
    3. pembohong hanjenggggggggggggggg!!!1

      Delete
    4. Anonymous lu bodoh ke hape?

      Delete
    5. lu pun bodoh hape cilakak!!!!!!!!!

      Delete
  3. bahaye weh..tgh wat anak kang ade plak anakonda yang nak join sekaki!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lawak 20 sen...

      Delete
    2. 20 sen syiling lama.

      Delete
    3. syiling lama harga mahal

      Delete
  4. asl nk usha yg lme2 jer "Page not found"..... babi hacker

    ReplyDelete
  5. ade gerenti x di jamin selamat dari belitan anaconda?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang pasti awek sungguh comel.. :D <3 wub wub

      Delete
    2. GUA..NAME PUN BLOG GUA!

      SUNDAY, 22 JANUARY 2012

      aku gan hepy besday caju!!
      hari ni beday caju, salah satu osmet aku...
      mula2 smlm kul 12 nk bt suprise kat dia,
      tuk kek purple ni , bf dia tempahkan ,
      tpi sbb dia tido awal lak, pastu dia pakai headfone kt kepla ketuk2 pintu mcm nk pecah call2 henpun pun dia x jawap...
      ktrg just letak kek ni depan pintu dia, ngan lilin pun dah separuh terbakar...heheheheeheh

      tpi the next day, ktrg sambut besday caju kat thailand xpress..
      and ktrg pun belikan cupcake jgk
      .mkn2 then mkn lagi...sambil cuci mata tgk sale kat mall citos
      tapi tgk je, sbb sholar x msuk lagi, sume x de duit...
      hohohoho....

      Delete
    3. apa kau mrepek syaiitoooonnnnnn

      Delete
    4. anon above came to say ''apa kau merepek syaiton''

      Delete
    5. anon above came to say ''anon above came to say ''apa kau merepek syaitonn''

      Delete
    6. cam bodo jer anon ke-2 dr ats tu..

      Delete
    7. Ade jogok hok gong dalang ning bodo po kuba setang tanduk merohhhhhhhhh

      Delete
    8. Hai athirah,,,agak agak klu kita kahwin, beRapa org anak kita blh bt eh?? 20 cukup?

      Delete
    9. Ade jogok hok gong dalang ning bodo po kuba setang tanduk merohhhhhhhhh

      *foot thumbs

      Delete
    10. Ni adik southern cakap apa ni? cara ni mcm ada peliaq duk dalam mulut. amboiii. main foot thumbs pulak. nak abg masukkan ibu jari kaki abiang dalam lubang adik ka?-Zzz

      Delete
    11. haha! lawaknyee!!

      Delete
    12. minggu exam adalah normal bagi bgi student2 mcm aku nie,
      yela , belajar last minit pun perkara normal jgk
      heheheheeh
      so u can see my drk cicle yang sggt nmpk
      panda, kadang2 aku rs klu aku msuk zoo duk sebelah panda org pun x dpt beza kot
      owh yea ni adalah muka aku skang....berubah?
      kurus kan...hahahahahaahah

      Delete
    13. x mcam panda, mcm tapir tgah mengawan je muka hang tu.

      Delete
    14. AnonymousFeb 6, 2012 06:21 PM

      Ni adik selatan cakap apa ni? cara ni mcm ada "peliaq" duk dalam mulut. amboiii. main foot thumbs pulak. nak abg masukkan ibu jari kaki "abiang" dalam lubang adik ka?-"Zzz"

      #lmao

      Delete
    15. hahahaha! bodoh nyer anon utara gay..peliaq??bodo!southern lagi lah cm lahanat hahahaha!!

      Delete
  6. anon above came to say"anon above came to say ''anon above came to say ''apa kau merepek syaitonn''"

    ReplyDelete
    Replies
    1. anon above came to say"anon above came to say " anon above came to say ''anon above came to say ''apa kau merepek syaitonn''"

      Delete
  7. nmpak bini ko nk yg bsar2 pnjg2 lg.dasar obepig kote tenggelam dlm lemak..ppuuuiiiii

    ReplyDelete
  8. Obe, ada RV Pandaw di Sugai Rajang pun mcm ni jugak. Tp by Mac nanti operasi RV Pandaw akan dihentikan.

    ReplyDelete
  9. nohorommmmmmm

    ReplyDelete
  10. aku nak komen ni..tapi msti ada sialan akan pangkah memangkah ibarat burthurt..phuihhh

    ReplyDelete
  11. eh sial la.dah jadi blog gay ke ni?

    ReplyDelete
  12. kapal yg sgt cantik... byk duit boleh bina sebijik.. hahaa..

    http://khairulkayz.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. obe..hg delete geng2 yg maki hamun n mencarut x tentu pasal dlm nie..menyemak je.. yg lain nk having fun ngn cerita2 hg pon dh terganggu..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails