Tuesday, 1 November 2011

Serius LOL - iPhone4S SIRI Dalam Dunia Sebenar


Ini Kebenaran



21 comments:

  1. aik..da kol 12 ke??haha

    ReplyDelete
  2. they already have singlish version of SIRI.. called SIMI.. hahahha parody
    http://www.youtube.com/watch?v=XOaiwNWoKm0

    ReplyDelete
  3. aku ade satu soalan, ko da kapel dua tahun dgn gf/bf ko...

    tapi ko baru tau yg gf/bf ko simpan lg sume hadiah yg ex dia bg kat dia..

    ko tnye knpe simpan dia ckp xde ape2 pn, letak dlm kotak pstu simpan kat stor je...

    ko saje2 soh dia buang, tp dia xnk buang..

    ko berkeras soh dia buang tp dia berkeras gak xnk buang, dia ckp nnti dia rase bersalah kalau buang..

    ko tnye la nk simpan sampai bile, dia ckp kalo bole nk simpan sampai bile2..

    persoalannya, patut ke gf/bf ko simpan sume hadiah dari ex dia??

    patut x ko soh dia buang??

    kalo ko soh gak dia buang, dia patut buang ke ikot suke dia??

    ko patut terasa x kalo ko dah soh dia buang, tp berkeras xnk buang???

    p/s: dia break dgn ex dia dgn cara aman je..

    ReplyDelete
  4. Not funny. Do a REAL test la weh, guna iPhone 4 buat apa.

    Btw, aku rasa nanti pon diorang x paham English-Meleis

    ReplyDelete
  5. hahahaha.canggih2 pon buat pening kepala

    ReplyDelete
  6. tak cukup canggih, wait for siri 2 on iphone 5s

    ReplyDelete
  7. Tak best aaah iPhone4S, ketinggalan zaman....

    ReplyDelete
  8. Samsung Galaxy S2 dah lama buat daaa sejak 6 bulan lepas.....

    ReplyDelete
  9. SIRI is a breakthrough for people to do nothing besides talk...this is actually an interesting part of the gadgets market movement, when more developed products will be available based on this SIRI...and of course, the review and comparison of who's the greatest.

    ReplyDelete
  10. Malaysian punya much better

    http://www.youtube.com/watch?v=tChUURa1KC0

    ReplyDelete
  11. kepada anon 10:25,

    gua rasa awek lu telah melakukan hubungan sulit dibelakang lu.

    mungkin 3some, 4 some atau bersome-some.


    nasihat gua adalah. lu fuck dia kasi dia puas lepas dia puas insyallah dia tak cari konek lain.

    ReplyDelete
  12. anon bermasalah
    er,ko suami die ke nak suruh die buat ape ko nak? sedar lah diri tu ..

    ReplyDelete
  13. pintar gila iPhone

    ReplyDelete
  14. malaysia punya SITI la...jailbreak ja kat SimplySiti online store...

    ReplyDelete
  15. to anon..dah kawin
    lu nak pancut dalam kotak
    hadiah pon takpe..tapi
    kalau tak kawin
    lu harap mohon sedarrrrrrrrrrrr

    ReplyDelete
  16. Apasal contoh loghat Melayu je? Rasis Singapore. Condescends the Malays. Malaysian version is much better and harmony!!

    ReplyDelete
  17. Ha ha aha...Malu malu bila dapat tahu :

    iPhone 4S pakai chip-parts buatan Korea - Samsung?

    Ini maknanya teknologi Korea (Samsung) lebih baik dari Amerika (Apple)...

    Ha ha malu malu....

    ReplyDelete
  18. melayu kampung2 November 2011 15:06

    layan lagu pukimak

    ReplyDelete
  19. sitiiiiiiiiiiiiiiiii

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails