Thursday, 9 May 2013

Serius WTF - Lagi Berita Kes Rogol Tak Masuk Akal Di Malaysia


Facepalm

Bila baca berita di bawah kami facepalm tak sudah. Damn Meleis why do you make us so malu? Macamana mahkamah syariah berfungsi di Malaysia? Malaysia Darul Pedo ke?







49 comments:

  1. Replies
    1. bodo la kau

      Delete
    2. "Tak elok makan McD. Ia menggemokkan" , Ujar Halim sambil makan Nasi Lemak Sotong dengan telur dadar. Disulami Milo ais tabur

      Delete
    3. nak bisjut?

      Delete
  2. Replies
    1. ambik bisjux

      Delete
    2. keduax!

      Sape komen bawah aku, konek die pendek..

      Delete
    3. konek dia pendek9 May 2013 at 12:54

      ada aku kisah konek die pendek ke tak

      Delete
    4. pendek tapi power kan? thats my boy.. kehkeh

      Delete
    5. bodonye ko ni..yang ko komen balik komen ko tu asal?bodo2

      Delete
  3. maybe diorang buat suka sama suka tapi disebabkan si perempuan tu underage dikira sebagai rape?

    ReplyDelete
    Replies
    1. i think so... sb underage kan...

      Delete
    2. aku pun terfikirkan benda sama. asal underage saja akan dilabel rogol... padahal suka sama suka

      Delete
    3. wow....i will rape your 13 year old daughter when i 40.



      wtf! ini mmg kes rogol la! tader suke2 der!!!!

      Delete
    4. anon 11:51 : tu mmg ko ni dasar perogol.. kepala butuh busuk penuh palat... puik!

      Delete
    5. ok la tu dia rogol anak ko..ke ko nak dia rogol ko..kasi lobos lubang jubo ko tuh?

      Delete
    6. ape pulak nak rogol jubo skg? perogol jubo! nampak sgt gay..

      Delete
    7. Anon 12:01 x faham maksud. hahaha emo... mamat tu reverse statement la bodo

      Delete
    8. Ada aku kata ayah ko gay ke?

      Delete
    9. Ya betul. Asal sex dgn budak underage sememangnya dikira rogol. Wpun suka sama suka. Bila ajak kawin, laju jer budak tu setuju. Suka sama suka la tu. Hahahaha.

      Delete
  4. Ini berlaku di Sabah lah . Inanam lagi tu . ini bukan melayu lah . bumiputra sabah .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bumiputera pon, at least malu muslim

      Delete
    2. balik g study pasal law la weh..obe rujuk melayu dari sudut perlembagaan..tula masa sekolah dulu bukan belajar..melancap je tau

      Delete
    3. maksud dia nak pompuan umur 40tahun baru boleh kawin sunnah~!!!!!!!!!!!!!!

      Delete
  5. Life begin at 40...... dapat daun muda.....hmmmm..... :)

    ReplyDelete
  6. best ker siham budak 13 tahun.
    Tapi yang aku tahu mesti tak berbukit. tak best la.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku main ngan mak ko msa umur die 13 tahun best je.
      kalau x pecaya cbe tny mak ko

      Delete
  7. gila babi.... minta pedobear mari sana tempat kasi habis semua macam itu vietnam kasi pupus kucing anjing buat baqbeque sama sup ubat. aiii tada kirja nanti police tangkap tau you dudu mana.

    ReplyDelete
  8. ini semua provok...............!

    ReplyDelete
  9. pengikut aljuburi..puiihhh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau ada kes bedal pelacur cina ke...gay ke... tak heran lah kalau org sebut dia.
      Ni kes pedo pun terkenang dia jugak?
      Kesan pembodohan media.

      Delete
    2. betul2.. hahahahaha juburi wassalami

      Delete
  10. hehe.mesti korang jelos ni..x dapat budak 13 tahun yg ketat. hehe. aum aum! suka sama suka lah..

    ReplyDelete
  11. court sentence is not to punish but to educate

    ReplyDelete
    Replies
    1. Go home lawyer, this is not court. Nah royi buat bekal balik rumah.

      Delete
    2. what is royi?!
      damn you loyar buruk...

      Delete
    3. Anon-anon sekalian,

      anon sekor ni taktau royi tu apa, mai bahan dia mai.

      Delete
    4. Anon 16:41
      Toksah dok malukan org lain blh tak.. Memalukan anon jer.. Org tu nk mngajar...puiii... Ni msti byk saka pmbngkang dlm bdn ni..

      Delete
  12. bangla boleh jadi melayu, paki boleh jadi melayu, indon boleh jadi melayu, bumiputra muslim sabah bukan melayu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Diorang ade bangsa / etnik sendiri, Malanau ke Bajau, BUKAN Melayu tetapi Islam'

      Asal Islam + Bumiputra je = Melayu?

      Wrong, think again

      Mana diorang nak letak budaya/bahasa warisan asal diorang, cukuplah Melayu kt Semenanjung, ye dik! :p

      bangla etc tu pasal umno nak rekrut jadi pengundi dia mcm kes skrg nih.. sok lepas 40 ade PM berdarah bangla kot

      masa tu baru tau erti penyesalan..

      -Melayu Semenanjung-

      Delete
  13. sape2 pun lh jdi mangsa...

    ReplyDelete
  14. terakhir la mangkuk jamban sume diatas...puiihhh

    ReplyDelete
  15. Webportal kisah cinta yang menyayat hati setiap orang yang membacanya...............

    >>>>>>>> RomantikaSemalam.com <<<<<<<<

    ReplyDelete
  16. wakarimaSUNalhaji11 May 2013 at 10:21

    A husband raper his married wife..........

    Ini cadangan ke soalan??????....Utusan Zambia

    ReplyDelete
  17. pergi cerita dkt ayah pin

    ReplyDelete
  18. STATUARY RAPE MACAM MANA KIRA?BINGAI AR MALAYSIA

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails