Thursday, 9 May 2013

Serius LOL - Skill Photoshop Yang Gagal Edisi Arab (17 Gambar)


LMAO!

Ini ialah Ahmad Angel............. dan koleksi foto beliau yang diphotoshop adalah LOL. Sama LOL macam photoshop dari Russia dan Afrika tempohari




Laporan asal IMGUR

50 comments:

  1. nak bisjut?

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh aku first ke? terima kasih Barizan Nazional.!

      Delete
    2. BODOH!!!!!!!!!!!! GAY!!!!!!!!!!!!!!!!ARGHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!MY EYEEEEEEEEEEEEESSSSSSSS!!!!!!!!!!!!

      Delete
    3. "Tak elok makan McD. Ia menggemokkan" , Ujar Halim sambil makan Nasi Lemak Sotong dengan telur dadar. Disulami Milo ais tabur

      Delete
  2. ultra gayyyyyyyyyyyyy

    ReplyDelete
  3. mak ayam besar9 May 2013 at 11:31

    geli sial! eh mak 1sT

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gelimat...mat..mat..mat..mat

      Delete
  4. he is planet? jadah apa tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak kata kote dia besa planet..bodo tu pun tak tau

      Delete
    2. jeles lettew..tau la kote hang besaq bijik sawi je

      Delete
  5. jantan sundal!

    ReplyDelete
  6. Sukewww Mak Jemah....
    auuuummmmm

    ReplyDelete
  7. very hand some???

    ReplyDelete
    Replies
    1. very hand job to u too

      Delete
  8. hahahahahhahahah gay tahap anwar ibrahim.

    ReplyDelete
  9. tada kirja ari ari mind facebook tengok blog tada guna punya aii nanti police tangkap sama you tau you dudu mana. bugima malai.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mak ayam besar9 May 2013 at 12:03

      nampak sangat ko bangla menyamar jadi cina.. shame on u....

      Delete
  10. kesan sampingan produk dr rozmey..

    ReplyDelete
  11. sgt anwar...

    ReplyDelete
  12. dah macam najib. bergincu bagai. macam apon.. yellepetek yellek..taniaaa beribu ribu taniaaaa barizan nazional...nah bisjut 2 ketul, najib. bagi bisjut 1 kat rosmoh monster...

    ReplyDelete
  13. AMARAN!!!JANGAN BAGI ANWAR JUMPA GAMBAR NI!!!

    ReplyDelete
  14. Gagal hapanya Obe?
    Ni macam gambar perasan aje.
    Kot la Pshop gambar dgn Vip ke... ratu cantik ke...tapi nampak sangat fake..baru la fail.

    ReplyDelete
  15. hahahaha guna apps 'perfect 365' pon boleh jadi mcm nie... hahaha

    ReplyDelete
  16. digital almasra photo sevice? pantek ape aku nak service mcm ni.. kimak ol

    ReplyDelete
  17. Geng Anwar la nih...

    ReplyDelete
  18. Lemah lutut Anwar Ibrahim tengok gambar ni..

    ReplyDelete
  19. cam haram la cilakak ni..

    ReplyDelete
  20. makin scroll ke bawah makin gebu aku tengok..

    ReplyDelete
  21. sekarang skrin monitor aku penuh dgn muntah makanan tgh hr gara gara aku tengok gambar yg superrrrrrrrr gay... Cantik lagi muka kak ton... Comel tak?

    ReplyDelete
  22. ni kalau anwar nampak ni

    ReplyDelete
  23. ke juburan apakah ini?

    ReplyDelete
  24. mcm mat bangla pn ade
    menjatuhkan maruah ahli semitic btol

    ReplyDelete
  25. ULTRA.. ULTRAAAAA GAAAAYYYYYYYYYYYYY...... (gay seal appears)

    ReplyDelete
  26. FUHHHHHHHHHHH CUNNYA KO GAYYYYYYYY~~~~ HAHAHAHAHA

    ReplyDelete
  27. ni barang baik!! ni barang baik!! ni barang baik!!

    ReplyDelete
  28. Webportal kisah cinta yang menyayat hati setiap orang yang membacanya...............

    >>>>>>>> RomantikaSemalam.com <<<<<<<<

    ReplyDelete
  29. 1. kepada pakatan rakyat. sila buat ceramah dekat johor, kedah, terengganu, perlis, perak, sabah & sarawak. korang buat ceramah dekat Selangor lagi nk buat apa.

    2. apa lagi kau nk bagitau. kan da dapat selangor. semak sial jalan jem. selangor ni tmpatnya sesak.

    3. kau buat ceramah, perhimpunan lagi kelam kabut. org pegi keje pn kau nk buat ceramah. orang balik keje pn kau nk buat ceramah. orang da tau BN teruk, udah2 lah bagitau.. pegi buat keje.

    4. lastly, kepada pengkomen aca2 akademik intelektual. sila komen pada gua 'macai detected' sekarang.. plis!! gua merayu..

    ReplyDelete
  30. AHAHAHAH geli euuuwww !

    ReplyDelete
  31. muntah hijau..enuff internet for today

    ReplyDelete
  32. AnuwarBerahim:: saya mahu jambu mongel ini! jgn bgtau jijah... Fap fap oyeah

    ReplyDelete
  33. feveret anwar le nihhh jambu giler

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails