Thursday, 9 May 2013

Serius LOL - #OhMyEnglish - Ejaan Dan Tatabahasa Yang Serbuk Penuh


Boleh la kasi chance....

Kenot brain....................






51 comments:

  1. Replies
    1. "Tak elok makan McD. Ia menggemokkan" , Ujar Halim sambil makan Nasi Lemak Sotong dengan telur dadar. Disulami Milo ais tabur

      Delete
    2. NAK BISBIS?

      Delete
    3. ape plak bisbis ni bana...

      Delete
    4. bisbis = makanan ringan ada adiah didalamnya

      Delete
    5. sapa ckp bisbis dia geng najib! kuat penipu rakyat...

      Delete
    6. kalo ckp bis je pon geng najib gak ke??

      Delete
    7. klu ckp bis je geng rosmah! lagi teruk

      Delete
    8. bisjut ! dapnyeeee dapnyeeee !

      Delete
    9. nak kacipap?

      Delete
    10. Sape sebut peyer dia geng peler anuwar...

      Delete
    11. nak ciritais?

      Delete
  2. resaikel WINNNNamp

    ReplyDelete
  3. google translate..!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni bukan google translate, ni bodoh namanya. Skolah dulu bajet gangster SPM 12E. ni la jadinya pengikut ANWARJUBURINAJIB. nk bisjut?

      Delete
  4. aku boleh bayang ah so rambut kerinting kembang tgh sound bangla suruh buat keja2 tu sume

    ReplyDelete
  5. This all Anwar belong job! Eh? what the relation?

    ReplyDelete
  6. gunekanlah bahasa kebangsaan kita marilah amalkan ramai-ramai

    ReplyDelete
  7. mcm geng mata sepet je yang translate. hahaha.

    ReplyDelete
  8. ni lah jadinye.. bila kaki kipas diangkat jadi bos.. kat hotel slalu jadi camni.. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kt tmpt aku plak, yg kaki lampu slalu diangkat jd bos. sapa yg slalu tutup lampu, conpom cpt naik pangkat.

      Delete
    2. lampu pak hang...!!!!

      conpom mak hang....!!!!

      Delete
    3. conpom kepala bapak kau.takbir !

      Delete
    4. pale hatok ko!!

      Delete
  9. NAK BISBIS?

    ReplyDelete
  10. Hamagad! Ai kenot andersteng et ol.. Gugugugu!~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. kelakar la u ni ros.. -mata pandang atas, tangan atas bahu.-

      Delete
    2. gugugu lubang pantat ko rosmiza ali!

      Delete
    3. Babi punya anon 08:58..ada aku ejek awek ko ke sialll!! nak gaduh cakap

      Delete
    4. Kimak pe awek ko bangsat! nenek aku ni cibai! panterooo ..

      Delete
  11. tutoh pungkoq rosmiza ali...tutoh burit pancut dalam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. dasar gila seks. muka lagu tu pun hang selera. puuuiiiiih..

      Delete
  12. ni hotel kat kedah rasanya hotel harvard suasana
    http://web.harvardhotel.com.my/f&b_promo.html

    ReplyDelete
  13. Webportal kisah cinta yang menyayat hati setiap orang yang membacanya,,,,,,,,

    >>>>>>>> RomantikaSemalam.com <<<<<<<<

    ReplyDelete
  14. xde entry baru ke OBE??? tdo je keje.

    ReplyDelete
    Replies
    1. obe skrg dh pemalas..dia ikot buntot najib ja..najib suruh dia buat krja..bru dia buat...

      Delete
  15. 1. kepada pakatan rakyat. sila buat ceramah dekat johor, kedah, terengganu, perlis, perak, sabah & sarawak. korang buat ceramah dekat Selangor lagi nk buat apa.

    2. apa lagi kau nk bagitau. kan da dapat selangor. semak sial jalan jem. selangor ni tmpatnya sesak.

    3. kau buat ceramah, perhimpunan lagi kelam kabut. org pegi keje pn kau nk buat ceramah. orang balik keje pn kau nk buat ceramah. orang da tau BN teruk, udah2 lah bagitau.. pegi buat keje.

    4. lastly, kepada pengkomen aca2 akademik intelektual. sila komen pada gua 'macai detected' sekarang.. plis!! gua merayu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kami pihak Pakatan Rakyat memendang serius aduan anda dan semua cadangan anda akan dikemukakn di Mesyuarat Tertinggi kami. Kpd pmbaca2 blog serius yg lain, sila kemukakan cadangan atau aduan anda di ruangan komen di blog serius. kami mmg hari2 layan blog serius. terima kasih atas sokongan anda trhadap blog ini. semoga perut OBE terus maju kedpn. HIDUP OBE!!!!!!!!! - Nuar

      Delete
    2. oleh kerana nuar yg reply. gua nk tanya. apa masalah azmin ali? adakah itu semua propaganda Umno? gua duduk selangor gua tgk khalid ibrahim elok je buat kerja, dia ni nk berpolitik pn xde masa.

      jadi bagi gua la kan, kalau nk lntik ikut persetujuan adun2 yg menang, mmg kompom khalid xde sokongan la. dia bkn org politik. dia org buat kerja. sila ambil serius.

      bila badut azmin ali tu ckp mcm tu, mmg automatik gua bajet MB selangor jatuh pada PAS sbb PAS bagi laluan pda khalid bukan PKR.

      Delete
    3. orang atas ni semua bodoh, otak sempit. boleh pergi mati

      Delete
    4. saya ambiga ingin berkesempatan untuk melancarkan itu bersih 4.0 di kuala lumpur.saya ingin mencadangkan bagi menghangatkan lagi itu suasana.kita letak striper atau penari bogel.anak2 muda mesti suka.kita juga akan bagi mereka capati sukeping seornag bersama2 teh ais ikat tepi.kita tau mereka penat dan panas dibawah cahaya matahati.tp kita tidak akan lupa jasa mereka.walaupun kita kalah.kita sebenarnya tidak kalah.kerana kita smua menang di akhirat.kenapa?saya pun undi pas.saya pn masuk syurga.

      Delete
  16. Macam mane nak buat assignment kalau tak faham...

    ReplyDelete
    Replies
    1. try tutup lampu. pas bukak nnt conpom dh siap. jibby tlh brjaya menggunakn teknik ini. anda bila lg?

      Delete
  17. haha.. rmai pnyokong pembangkang nih penakut.. hnya tau nk komen di aman sosial jew.. bodo, pegilah adu kt anwar kamu tuh...,. kamu smua kan ank ikan dia

    ReplyDelete
    Replies
    1. ORG MALAYSIA NI LEMBAB. BILA HARGA BRG NAIK, TROS MELENTING. TP BLE ORG NK BG TOL FREE, PTPTN FREE, HARGA MINYUAK MURAH, KRETA MURAH, XDE AES SUME XNK UNDI. DAH MMG MENTALITI MCM NI, MMG SSH NK UBAH.

      Delete
    2. pam jamban yang free pun tak pandai guna, nak suruh guna jalan free n belajar free.

      Delete
    3. free?tetek mak kau free

      Delete
  18. wakarimaSUNalhaji11 May 2013 09:55

    ooohhhhhhhhhhhh my cork....
    what da english dam da fucker

    plis spek and wrik pro perliii

    u gok it

    mesia terukli asia

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails