Friday, 10 May 2013

Serius Hot - Pegawai Polis Wanita Chile (17 Gambar)


Woah macam Rozita Che Wan

Rusuhan pelajar bagi mendapatkan pendidikan percuma di Chile pernah kami paparkan di Blogserius tahun lalu. Rusuhan sudah berlangsung lebih dari setahun bagi mendesak kerajaan pemerintah memberikan apa yang dimahukan golongan pelajar. Kami rasa agak menarik apabila mendapati di Chile pegawai polis wanita mereka agak hot. Ada yang rupa macam Rozita Che Wan edisi latina! Kami rasa mungkin student gemar berdemo kerana seronok bergochoh dengan pegawai polis yang hot! 




Laporan asal Rouge Y Pistola

28 comments:

  1. 1st...merah2 la aweks ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. gambar no3 ada bulu2 halusss..

      Delete
    2. Jika kau dapat memahami hati seorang perindu
      Baru kau tahu derita hatiku
      Jika suatu hari nanti giliran kau merindu
      Baru kau ingat derita diriku
      Segala yang berlaku bukan kemahuanku
      Apa gunanya bahgia
      Jikalau bahagia bersamamu hanyalah untuk sementara waktu
      Aku pilih derita merinduimu

      Delete
    3. Wahahahahaha...Hidup Anon...!!!!Wahahaha...Jwpn Anon smua bernas...Aku bngga jd Anon...!!!!Cukup..cukuplh...!!! Anon tidak bodoh...Cukup..cukuplh..!!! Anon tidak buta...Yeahhhh....

      Delete
  2. Replies
    1. awak pun nampak merah2 juga la..hiks2

      Delete
    2. sila tunjuk bahagian awak yg merah tu pls....

      Delete
    3. nak fap kat muka awak bole

      Delete
    4. Nur, jangan dilayan mereka2 ni. meh sini abang nk sedut kemam biji merah rahsia yang tersembunyi di celah pelipat bibir bawah Nur.

      Delete
  3. #AzminReveals he is the first one to comment here

    ReplyDelete
  4. Mohon dipost pegawai polis wanita Malaysia pulak haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak ke..mmb ak akak die koperal..lawa..tpi anak dua..

      Delete
  5. waw.. awww

    ReplyDelete
  6. pakai seragam pun sempat mekap? hebat...

    ReplyDelete
  7. pic no 5 mcm Rozita Che Wan

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada aku kesah??

      Delete
  8. hu hu...comelnya polis anti rusuhan dia...lainkali kita buat perhimpunan bersih kat Chile pulak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi kene bagi punggok baq hang...

      Delete
  9. Not bad tapi bagi abang awek Poland jugak yang mantap2 if you know what abang means

    ReplyDelete
  10. Photo no 5..... dia merenung ku dengan tajam sekali. Adakah dia ingin mengatakan dia juga menyintai ku.... oh tergoda... :)

    ReplyDelete
  11. wakarimaSUNalhaji11 May 2013 09:52

    arrhghhhhhhhhhhhhhh...........
    come to Papa........
    I'm cominnn...........

    ooorhhhhhhhhggghhhhhhhh...
    shit.
    Its Rosmah......a Mansor's son...

    ReplyDelete
  12. ni model yg pakai baju polis

    ReplyDelete
  13. sorang je kot yg cantik.....................................................................................................................................................................................................

    ReplyDelete
  14. Pasti para penunjuk perasaan tak jadi ganas / melawan sebab segan serta malu2 - ada awek2 polis cantik jelita yang jaga...
    Ehh...Rozita Che Wan pun ada? Zain tak risau ke?

    ReplyDelete
  15. pgwai polis puang mlysia udoh...

    ReplyDelete
  16. pegawai polis wanita malaysia?? makcik2 kot... errkkk....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails