Thursday, 9 May 2013

Serius Fakta - Sejarah Dan Perkembangan Syarikat Samsung


Samsung Style!

Sejarah Samsung yang bermula dari sebuah syarikat kecil di Korea Selatan dan kini menjadi salah sebuah pengeluar telefon pintar terbesar dunia.




Laporan asal Visually

18 comments:

  1. Kuat menipu betul samsung ni, banyak tag nak letak 1st the World tapi bila cek,company lain dah buat lama dah cuma tak dapat dipasarkan sbb not feasible.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samsung je ke? Apple?

      Delete
    2. "Tak elok makan McD. Ia menggemokkan" , Ujar Halim sambil makan Nasi Lemak Sotong dengan telur dadar. Disulami Milo ais tabur

      Delete
    3. xdapat dipasarkan tak payah la nk sibuk letak 1st in the world..ko pandai komplen ada hasil ka?atleast samsung dapat hasil juta2..diorang sibuk improve teknologi, ekonomi dan lain2 kejayaan..orang kita sibuk hal politik laa..spr xadil laa..bodoh xsedar kita dh jauh ketinggalan dr negara lain..bodoh sial jahanam..

      Delete
    4. Samsung tech is the best in the world...Kalah Apple!
      Sekarang Samsung no. 1 dalam industri TV dan juga smartphone serta handphone sekaligus!...Terbaik!
      Samsung dah kaya sekarang...Tahniah! Jangan berikan Apple kaya, sebab jual produk mahal2 tak masuk akal tapi kedekut gila !- specs rendah tahap gaban.

      Delete
    5. gaban kepala bapak kau

      Delete
  2. meniru tapi buat lagi power. Thats Samsung!

    ReplyDelete
    Replies
    1. samsung je ker? Apple?

      Delete
    2. samsung je ker? Apple? betik? limau bali? keduak? kelapa? kelentit?

      Delete
  3. Replies
    1. samsung je ker? Apple?

      Delete
    2. samsung je ker? Apple? betik? limau bali? keduak?

      Delete
  4. Webportal kisah cinta yang menyayat hati setiap orang yang membacanya...............

    >>>>>>>> RomantikaSemalam.com <<<<<<<<

    ReplyDelete
    Replies
    1. lancau lu romantika, pegi mampus!!

      Delete
  5. wakarimaSUNalhaji11 May 2013 10:13

    tok piah dekat kampung abu bakar baginda sekyen 4 kurungan shah alam sebelah kuantan parade di jalan TAR katanyaaaaaaa

    selepas Khamis 1 januari 2012 adalah Jumaat 2 januari 2012 mengikut kalenda planet matahari.

    sekian.

    Belilah barangan mesia seperti goreng pisang dan keropok yang tiada tanda halal.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails