Saturday, 11 May 2013

Serius Cool - Studio Youtube Space Tokyo (15 Gambar)


Studio untuk Youtubers

Youtube Space ialah studio rakaman yang dibuka oleh Youtube untuk kegunaan pengguna Youtube yang menjadi rakan media mereka. Setakat ini terdapat tiga studio Youtube Space yang terletak di Long Angeles, London dan Tokyo. Antara kemudahan yang disediakan ialah studio rakaman, bilik rakaman audio, bilik rakaman video, bilik green screen, bilik solekan dan kafe. Pendek kata Youtube space ialah studio produksi bagi memastikan rakan media mereka dapat menghasilkan video berkualiti tinggi untuk penonton mereka. Kalau di Malaysia ada pastinya cool. Video fangirl menangis Ali Rustam kalah dan Parody Shae Sayang oleh Bobo pastinya lebih high definition dan tidak mengalami masalah vertical video yang tolol!




Laporan asal RealEstate.Co.Jp

20 comments:

  1. 1st! sape komen bawah aku ni dia babi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. nasib bek aku anjing

      Delete
    2. mesti ko anjing kurap. :)

      Delete
    3. "Tak elok makan McD. Ia menggemokkan" , Ujar Halim sambil makan Nasi Lemak Sotong dengan telur dadar. Disulami Milo ais tabur

      Delete
    4. Anonymous 11 May 2013 00:14: hai anjing.

      Delete
  2. Buat gyimoyi kt cni

    ReplyDelete
    Replies
    1. baik buat 3gp melayu hi-def

      Delete
  3. ingat green screen ingat saifool baukari...
    kini bersumpah di depan kaabah bukan lagi mimpi

    ReplyDelete
    Replies
    1. klise sangat la dik

      Delete
    2. yeah betul!smua vdeo bole edit!undi pas masuk syurga!takbir!!!

      Delete
    3. kalau boleh edit, edit la sekali lagi,tukar muka stopa spender jd muka najib pleaseeeeee...ptuiiii edit la sgt

      Delete
    4. mcm aku ni da wt sex bnyak kali dngan pmpuan yg ada kt luar tu lau undi pas tetap msuk syurga la ye, best nye...

      Delete
  4. FIRST!!! YEAH!! KELANTAN POWER!!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. YEAH KELANTAN TERHEBAT!FUCK U JOHOR! FUCK U KEDAH!

      Delete
  5. studio Youtube Space yang terletak di Long Angeles

    long angeles?

    long angeles kepala hatuk kau.

    ReplyDelete
    Replies
    1. byk saka siam masok kelantan dh bdn ko ni....!!!!!!!!!!!

      Delete
  6. Peeerrrggghhh...
    sesuai utk sapa2 yang nak buat parodi Mustapha Ali...

    ReplyDelete
  7. Kelantan orang utan!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails