Saturday, 11 May 2013

Serius - Juara Dance Dance Revolution Sebenar


Nakharomz!

Kaki laju gila.................. macam kaki Chun Li streetfighter!



26 comments:

  1. Replies
    1. "Tak elok makan McD. Ia menggemokkan" , Ujar Halim sambil makan Nasi Lemak Sotong dengan telur dadar. Disulami Milo ais tabur

      Delete
    2. Brentila komen mcm ni. Bangang beno

      Delete
  2. laju cmtu pn dpt C. Klo yg dpt rank A cmne la eh

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu kira noob,nak heran apa aku ok je dapat A,tiap hari lepak arked,obe gemuk je yang teruja pasal tak pernah bersenam

      Delete
    2. nak kata ko la paling legend dapat A..nak kata ko la paling abang lepak arked tiap hari..bodo punye noob..diam sda la

      Delete
    3. dude dia memang l33t sial,memang dia jaga arked pun,ko jangan carik pasal dowh

      Delete
  3. tak sia sia dia belahar taek kwan doe masa skola rendah dulu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sial typo!! belahar!

      Delete
    2. ko ni mesti kpoper. sah2 banggang

      Delete
    3. tak pun kelantan

      Delete
    4. tak pun kedah

      Delete
    5. best siak lepak dgn korang kat blog nie...kdg2 tergelak2 aku di buatnya bila baca komen korang yg merepek2 tu...x sia2 dunia remajaku..muahahaha...:D

      Delete
    6. Anon 11:50, apa ko merepek nih? ko ni mesti orang asli kan??

      Delete
  4. Hikmat berjalan tanpa bayang petala 20

    ReplyDelete
    Replies
    1. konon bestlah komen kau tu

      Delete
    2. ntah. mcm haram jer aku nengok

      Delete
    3. Bajet hot la tu

      Delete
  5. Pro Extender Terbukti :-

    ** menambah kepanjangan zakar anda sebanyak 24% secara purata.
    Ianya mungkin lebih bergantung pada individu.

    ** menambah kelebaran zakar anda sebanyak 19% secara purata.
    Ianya mungkin lebih bergantung pada individu.

    ** meluruskan zakar anda jika zakar anda bengkok.

    ** membantu anda memuaskan pasangan anda kerana zakar yang
    panjang mampu menyentuh makam wanita dengan lebih dalam.

    ** membantu anda menjimatkan ribuan ringgit pada pembedahan zakar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Booo zakar kau bengkok!

      Delete
  6. konek bapak ko pendek kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. bapak ko takde konek kan?

      Delete
    2. pepek mak kau berbulu kan

      Delete
  7. Hentakan kaki .cerakawala

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails