Friday, 3 February 2012

Serius - Panglima Perang Melayu Al Qaeda Di Filipina Mati Diserang Hendap


Pui?

Zulkifi bin Hir (46) atau nama glamer beliau Marwan, seorang rakyat Malaysia yang merupakan seorangPanglima Perang Abu Sayyaf dilaporkan mati didalam sebuah serangan yang dilancarkan tentera Filipina semalam. Zulkifi bin Hir seorang anak jati Muar Johor dan mendapat pendidikan di Amerika Syarikat dikatakan merupakan perancang utama kegiatan pengeboman dan penculikan proxi Al Qaeda di Filipina. Dalam serangan udara yang dilancarkan menggunakan dua pesawat semalam, 8 orang militan Abu Sayyaf tekorban. Selain Zulkifi bin Hir, dua orang lagi ahli Abu Sayyaf yang dikehendaki kerajaan Filipina turut tekorban.



Semasa hayatnya Zulkifi bin Hir sangat dikehendaki dan wang saguhati bernilai USD 5 Juta diletakkan bagi any information that will lead to his arrest.

Ini barulah Panglima Perang Melayu Malaysia sebenar. Berperang di Jolo Filipina untuk membantu kemerdekaan selatan Filipina. Bukan macam panglima perang satu lagi tu hanya pandai meludah secara kesan bunyi. Saya bangga dengan Zulkifi bin Hir kerana beliau Panglima Perang sejati dan diletakkan bounty bernilai USD 5 juta. Panglima perang saiber Youtube bounty RM 5 pun tak ada! PUI!



Laporan asal New York Times

136 comments:

  1. Replies
    1. 1st la woiiiii

      Delete
    2. puki la len kali 1st pui la sial

      panglima pui

      Delete
    3. abby babi...first lah bangang...

      Delete
  2. Panglima Perang Youtube, PUI! o0o

    ReplyDelete
  3. Johorean the best pui3 :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. johorean the best putri *duck face

      awwwww sweet

      Delete
    2. southern ko ni terencat akal ke? ko buat lawak ke apa,bgtau la awal2 kalo buat lawak aku nak gelak.

      Delete
    3. dia tu cr publisiti murahan, sian..

      Delete
    4. ko pehal kutok johor...aku panglima perang johor..pangkat abg chik...aku jumpe aku ludah ko...pui3 :P

      Delete
  4. panglima perang utube tu teloq xde...ni baru la panglima betoi2...puiii ptuiii puiiii...

    ReplyDelete
  5. panglima youtube, forum, semua xde bola.

    ReplyDelete
  6. Fuuuwoooo..... 5 juta....USD. Banyak gila!!

    come-come to my blog..

    http://ohsenyum.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. sadis blog yang sadis,kenapa aku baca blog ko rasa sabis? nama je senyum tapi sebenarnya sabis,sabis sebab buruk

      Delete
    2. ni takdak cara lain ke nk pomot bog..BLOG MURAHAN!

      Delete
    3. BOOO PROMOTE BLOG CARA KEJI!! BOOO PROMOTE BLOG CARA KEJI!! BOOO PROMOTE BLOG CARA KEJI!! BOOO PROMOTE BLOG CARA KEJI!! BOOO PROMOTE BLOG CARA KEJI!! BOOO PROMOTE BLOG CARA KEJI!! BOOO PROMOTE BLOG CARA KEJI!! BOOO PROMOTE BLOG CARA KEJI!! BOOO PROMOTE BLOG CARA KEJI!! BOOO PROMOTE BLOG CARA KEJI!! BOOO PROMOTE BLOG CARA KEJI!! BOOO PROMOTE BLOG CARA KEJI!! BOOO PROMOTE BLOG CARA KEJI!! BOOO PROMOTE BLOG CARA KEJI!! BOOO PROMOTE BLOG CARA KEJI!! BOOO PROMOTE BLOG CARA KEJI!! BOOO PROMOTE BLOG CARA KEJI!! BOOO PROMOTE BLOG CARA KEJI!!

      Delete
    4. oh cirit.. prut prut prut... eh ada jagung..
      ini kerana membaca blog oh cirit.. clik butang kote anda

      Delete
    5. Ada orang suka...dan ada yang tak suka.....

      Delete
    6. yang suka tu ko sorang je. yang lain meluat.

      Delete
    7. nak trafik tinggi buat la blog ohkote serius beb.. nanti baru la OBE MOK promote blog ko tu..
      OBE MOK MOK MOK MOK MOK MOK MOK MOK MUKA TENUK

      Delete
    8. kesian kt dia...kutuk sikik sudah la bebro...hahahahhaa....aku nk promote skali la...

      blog sadis blog sadis

      http://faizfakhirin.blogspot.com

      dtg dtg, aku xbagi duit cam denaihati

      Delete
    9. kau memang dari dulu.. nak promote blog..
      ko ingat obe masuk web korang yang tak best tu..

      Delete
    10. ahhah. ape babi kau buat kat sini? babi betul la babi tu.

      Delete
  7. ptuihhh... takbir..

    ReplyDelete
  8. apesal aku meludah x bunyi "ptuih">??

    ReplyDelete
  9. anon pun xde bounty rm5.. obe pun xde bounty rm5..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko pun sama faggot

      Delete
    2. the challenge of growing up
      "since i cannot post this up on my facebook notes, i will just put it in here."


      this past week has been both beautiful and pain. finally i can feel again how to be loved by other person outside my family. but there are consequences behind it. ever heard about bro code that saying "a bro can never hit bro's sister". i guess i'm already broke that rule. it just that i really like this girl. she's cute, caring and honest. but she is my friend's sister. rule dictates that we must never date friend's sister. i don't mind if his brother is a large mascular man with scissors hand, as long as he is not my friend. but this guy, i knew him when i was still 13 years old. we never become a close friend but still we are friend. now i feel guilty. he must feel that i'm just playing with his sister. but the truth is i want to get serious with her. i know it's still too early to say that, but she could be the one. here i am, imagining the worst situation. maybe a punch in the face, a kick in the nuts, or maybe a slap on my right cheek. i admit about my wrongdoings in the past. but back then, i was just a kid, a teenager to be exact. now, i'm already on my 24. i want to settle down, having my own family. get serious in life. oh, how much i wish i could say all of these to that guy. career wise, i'm already stable financial although i'm having some hiccups but i think i can handle it. as for my spiritual, i think i can guide my family and from time to time, i will continue to learn. i hope i can have a chance to prove that i'm a good man, a husband-material if u will. what the hell, maybe i was destined to be all alone in this world...

      Delete
    3. woi babi apa ko merepek..

      Delete
    4. dia tulis bahasa bodoh apa ni?

      Delete
    5. dia penah tulis kisah tentang percutian dia

      kali ini

      die...
      cite tentang kehidupan dia sebagai anak tiri
      yang ditiri kan ibu tiri

      awwwww

      Delete
    6. ini bahasa inggeris

      Delete
  10. kenape rase nak gelak bile bace komen2 anon ni..hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. apsal ko x nangis jer

      Delete
    2. telefon ni ada alat ganti ke?

      Delete
    3. telefon apa yang ko merepek ni syaitannnn

      Delete
    4. kepala bana kau telefon tak pepasal syaitannnn

      Delete
    5. telo'fon ko ade la alt ganti

      Delete
    6. telepon dia cacat dow.. BENGKOK..

      Delete
  11. cool giler name panglima perang nih

    ReplyDelete
  12. tampar dan luah.......PUUIIII!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  13. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kote OBE mok best tak.. mesti ko tiap2 hari hisap kan..
      kesian... jilat taik sampai ke lubang anal..

      Delete
  14. innalillahiwainnailaihirojiun

    ReplyDelete
    Replies
    1. honour kepala babi lah... padan muka... nak jadi terorist... kena jet pejuang.. mati juga..

      kah kah kah... muslim bodo...

      Delete
    2. woi anon...ko pehal sial???

      Delete
    3. AnonymousFeb 2, 2012 10:41 PM

      damai lah engkau di sana .. seorg pemuda yg merindukan syahid .. telah mendapat apa yg di inginkan .. " Hidup Mulia .. atau mati syahid .. "

      Delete
    4. Bodo bin banggang.. Asal org islam... Buat bom... Pegang senjata.. Diiktiraf mati shahid.. Kalo bom yg dia buat.. Kena opula dgn kanak2... Itu korang panggil mati shahid..?? Bodo lah korang...

      Sya sarankan kerajaan ambush sekolah2 madrasah seluruh msia... Mereka mengajar budak2 jd terorist... Bertopengkan agama...

      Siap lah korang... Hahaha phuiiiii...

      -Anon panglima perang-

      Delete
  15. yeah... dunia kita semakin selamat... kurang sikit org ISLAM-terorist....

    tu pun nak tunggu amerika... nak harap malaysia... dorang ni lagi penyokong terrorist....

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan dia serang rumah ko yang bapak ko beli pakai duit haram tu pon.

      Delete
    2. southern : asik kau je komen . penuh dengan komen kau je kat sini ha . semak semak

      Delete
    3. ben sepuluh Feb 3, 2012 12:40 AM
      southern : asik kau je romen . penuh dengan romen kau je kat sini ho . semak penyata kwsp 2x

      *baik pak

      Delete
    4. sape suruh dia tak serang... dah lah bodo... tak sekolah.. jadi terorist.. mati katak kena bom... hahaha... islam bodo... serban je tebal... strategi kosong...

      peace... no to racism...

      Delete
    5. look here sebal,

      Zulkifi bin Hir seorang anak jati Muar Johor dan mendapat "pendidikan di Amerika Syarikat" dikatakan merupakan "perancang utama" kegiatan pengeboman dan penculikan proxi Al Qaeda di Filipina.

      cho' eyes replace wit testis

      brain on ya knee pal

      Delete
    6. Hahaha... Ingatkan belajar luar negara, ada nampak hasil.. Rupanya jd militan.. Nak bunuh orang... No wonder lah warga asing dtg msia utk keja... Org kita tinggi belajar pun takda hasil dibawah ke msia...

      Tuhan maha adil... Dia hapuskan manusia2 penjahat mcm melayu sorang ni yg angan2 nak jadi Rambo ( tak menjadi)... Org yg tak sekokah tinggi, pagi-petang keja utk byr cukai, utk korang semua pakai... Yg mcm ni kirang tak sanjung... Yg jadi militan pula korang banggakan...

      Apa punya manusia korang nie... Sya syorkan teruskan bom wilayah islam filipina tu.. Tak habis2 culik-bunuh orang... Dasar org islam takda tamadun... Phuiiii

      Hahahaha... Padan muka.. Mati katak kena bom...

      Delete
    7. ALERT

      SAMMY VELLU WAS HERE

      Delete
  16. bodoh..obepig troll korang pon korang tak perasan..dia sajer nk suruh korang komen lala..tu dia puiihhh korang..obe terpaksa guna anon tuk lakukan blog dia balik...hidup anon!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq cap. obvious... OBE MOK MUKA TROLL TENUK.. korang gih FB dia tengok MUKA TENUK.. muka mcm nih kita kena ludah.. dpt kat aku aku sepak2.. nok haromm sungguh (Bruce lee kedah)

      Delete
  17. obe..nnti dah dpt anak namakan anak ko enon!
    by the way..xde citer seks harini? naharommmm!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. baruah!
      lu pervert!

      Delete
  18. promote video cara keji...
    mai la tgk....
    https://www.youtube.com/watch?v=GAd8KsF48b8

    ReplyDelete
  19. inalillahiwainairojiun..moga rohnya ditempatkan dikalangan orang yg beriman..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bodo lah kau... dia tu terrorist... militan... org jahat... ko tu bodo nak sokong org jahat...

      Delete
    2. anon kat atas: mesti mak bapak ko ter eksiden buat ko kan

      Delete
    3. anon kat atas: tak baik libatkan mak bapak...

      mesti mak bapak ko cacat otak masa main utk buat ko nie...

      ko pun ikut cacat... dasar melayu banggang

      Delete
    4. ko pun ikut cacat jgk, Bodoh

      xda sape suruh ko datang sini

      Delete
    5. Lah... Ke situ pula... Mak bapak ko cacat tu yg suruh... Dorang pesan suruh ko balik.. Tak pandai balik rumah.. Dorang berak pun tak basuh suruh ko balik tolong basuhkan.. Lagi satu dorang nak makan, masak mee goreng indo mee pun tak pandai

      Cepat balik, kang mati kebulur jan salahkan aku tak pesan

      -Anon baik hati tolong orang cacat-

      Delete
    6. watever lah macha

      Delete
    7. aku pn rasa ada keling lah dlm blog ni

      Delete
    8. ader keling..?? kita ucapkan selamat ari tahipusam

      Delete
    9. gua pon suspek dia tu anak eksiden.mak dia keling estet main dengan lembu.

      Delete
  20. haha..ko pun bodo..

    ReplyDelete
  21. hahaha
    thanks obepig
    hidup aku makin ceria baca blogserius sejak ade anon
    luv u all

    ReplyDelete
    Replies
    1. next anonymous3 February 2012 17:30

      mau lgi ceria???????

      lu korek lubang jubo lu after berak and jgn cebok,then lu tarik bau diaa!!!!!!!!!kaaawwwwkawwwwweeeiiiiiiii!!!!!
      lepas tu lu jilat n isap.conform smpai mati lu ceria

      Delete
    2. next after anonymous3 February 2012 17:49

      gay!

      Delete
    3. WEI ANON KAT ATAS ....KO PERNAH BUAT KE KERJA BODO YG KO CAKAP NI..CAM ADA EXPERIENCE JE....DASAR NAKHAROOOOOMMMMMMMMMM

      Delete
  22. Strive for peace with act of war, the beauty of death we all adore. Luckily i have no faith distracting me and i know why your prayers will never be answered, god hates us all.
    *true story

    ReplyDelete
    Replies
    1. Strike for peace with act of wierdo, the beauty of butt's we all adopt. Lucky lor i have 4 toto, faith disgusting me and i know why cho' players will never be answered me, goat hates ball.
      *true story

      regards,
      pedo guy

      Delete
    2. guna bahasa kebangsaan lah bahlol...!! eksen ckp omputih...tapi gaji ciput..... phuii..!!

      Delete
    3. fuck you! fucking shit!

      Delete
    4. bodo southern 4 toto hahaha babieh

      Delete
    5. bodo southern..ko ingt nie blog omputih ke nk ckp omputih..dasar naharoom ko nie..

      Delete
    6. haha bongok, ko tak tengok ke die copy android#16..

      Delete
    7. suke aty die la..nmpk sgt ko bodo x reti bace..taw tgk jobo je

      Delete
  23. Moga roh arwah bersama dengan orang2 yg beriman..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul2..tuhan je tau ape kesudahan org yg dah xda..kita bole cerca,tp last2,tuhan yg tentukan..

      Delete
    2. ni satu lagi banggang... org tu militan.. bunuh org... pembunuh mana masuk dlm ketegori beriman..

      bangang btol pny statement...

      Delete
    3. "pembunuh mana masuk dlm ketegori beriman"?
      tu la lain kali pegi belajar agama.ni kecik2 tengok citer pokemon.mak bapak pon jenis tak semayang.bapak balik rumah malam2 mabuk todi.mak plak kuat main nombor.kan dah ade nokharom cam ni wujud kat dunia.

      p/s:kalo ko bangsa keling.maafkan diriku.

      Delete
  24. Panglima Ludah3 February 2012 17:26

    babi aku baru plan strategy tuk tangkap dia alive!
    fuk.if he still alive maybe i'am a millionaire now! haaaakkkkkkkkkk tttttttuuuuuuuuiiiiiiiiihhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah?

      pegi mamposs ah mke ko sana!!!!

      Delete
  25. Replies
    1. yang kau post link pe hal

      Delete
  26. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  27. membaca komen anon sangat menghiburkan... puii

    ReplyDelete
  28. eleh,baru 5 Million,luffy 400 Million rilek je x mati2 ag..puii

    ReplyDelete
  29. waaaaaaaaa best nye da ade bini..malam2 bleh fuck...pastu kote simpan dalam pantat..sampai azan subuh berkumandang baru tarik...ahhhhh bestnye~~~

    ReplyDelete
  30. time raya... takbir

    buat demo... takbir

    orang mati (militan tak kenal pon)... takbir

    addicted to takbir kot... kah kah kah

    ReplyDelete
    Replies
    1. TOK SAH DOK KAH KAH KAH.. INI BUKAN WEB PEPEK TUKANG BLOW JOB.. KAH KAH KAH KAH KAH.. SEPAK TELUR

      Delete
    2. woi kat sini ada keling lagi

      mana SOUTHERN tu reject ah keling ni

      Delete
    3. islam takbir
      ko apa lak?
      loceng ke colok

      answer me if u got penis

      Delete
    4. no need

      she/shemale already no balls same as u hide in a name of anonymous

      let he barking

      Delete
    5. hahahahahaha.. sentap.. kote la lu
      anon is back bitch.. now suck ma dick

      Delete
    6. ader keling.. takbir

      loceng, colok.. takbir

      penis.. takbir

      SOUTHERN TERRITORY guna bahasa english sbb tak lulus BM-SPM... takbir

      kote.. takbir

      anon is back bitch.. takbir

      now suck ma dick.. takbir

      Delete
    7. ko buat cite klakar ke...not funneih lah keling
      usaha lagi eh..

      Delete
  31. Hamid El Husseini3 February 2012 23:21

    taqabalallahu 'ala shuhada'!! aminn.....

    insan ketiga kelahiran Johor (mungkin) selepas Noordin Mohd Top dan Azhari Husin. Mati dalam serangan.

    ReplyDelete
  32. pernah ustazah aka pensyarah U saya mengatakan apa sahaja yang berlaku adalah kehendak ALLAH, jadi kenapa kena marah apabila org yahudi dan USA serang negara ISLAM, padahal semua nie adalah kehendak ALLAH..kehendak ALLAH negara2 ISLAM nie diserang jadi klu kita marah ngan YAHUDI n USA maka kita nie kiranya mengutuk kehendak ALLAH...begitukah????

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko tu masi budak... apa ko tau... p main ngan anak patung...

      satu lagi... yg ko pgi dgr ckp ustaz/ustazah buat pa..?? dorang tu bukan tau apa pun... baik ko tanya google...

      Delete
    2. habis ko ingat ko tua sangat? tua tak ade otak buat ape. baik ko panjat bangunan tinggi lepas tu ko terjun.daripada hidup nyusahkan orang.

      Delete
    3. ahh shit.silap lak.bunuh diri cara macam tu nyusahkan orang jugak.baik ko tanam diri sendiri je la.senang.

      Delete
  33. bagus obe da berubah lepas kawin..haha

    ReplyDelete
  34. all crab try to teach their child to walk straight.........

    ReplyDelete
  35. NATO and Israel true terrorist in the world

    ReplyDelete
  36. apasal cam semacam je komen2 kat sini? Aduhai

    ReplyDelete
  37. sekejap support muslim terrorist, sekejap kutuk. takde pendirian betol. PUI untuk kau pulak!

    ReplyDelete
  38. keling paria bodoh....keling paria bodoh...kat malaysia ni semua keling paria...gi balik India la...merempat kat Malaysia ni buat apa...ha..ha..ha.. PARIA..PARIA..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails