Tuesday, 7 February 2012

Serius Konsep - Rekaan Pesawat Penumpang Masa Hadapan (12 Gambar)


Too Awesome Bro!

NASA melancarkan program Environmentally Responsible Aviation bagi mencari rekaan pesawat yang lebih mesra alam untuk masa hadapan. Sasaran mereka ialah mereka cipta pesawat yang menjimatkan 50% penggunaan bahan api berbanding standard pesawat yang dibina pada tahun 1998. Rekaan pesawat ini dilaksanakan oleh Lockheed Martin, Boeing serta Northrop Grumman. Hasilnya ialah beberapa rekaan pesawat yang lain dari dan lain serta aneh. Check them out!







Laporan asal IbTimes

47 comments:

  1. Replies
    1. say 'first' shit...

      Delete
    2. knpa nk kene taip first??

      Delete
    3. loser je taip 1st!! fap fap fap!!

      Delete
    4. bodo la xda 1st

      Delete
  2. obe, mana perginya sokernet ?

    ReplyDelete
  3. cool!!!

    >> http://khairulkayz.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. bia la obepig gemuk,tergores ke zakar ko????

      Delete
    2. Pastu word ok NIH dah lain macam... Fuck obe gemuk... Ko nak fuck dia mase dia gemuk ke?

      Delete
  5. dah mcm uss enterprise pun ade aku tgk kapal terebang neh

    ReplyDelete
  6. Dgn ada kapal mcm nie... Gua bleh take control satu malaya

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah?
      pegi mampos lah mke ko!

      Delete
  7. buat kapal terbang ni satu hal, bukan tak bagus, tapi berapa banyak airport kat dunia ni kena renovate...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ape ko mencarut ni ha shaytonn???airport nk renovate???????????????????

      Delete
    2. woi babi.. mak kaw x ajar ke? sedap2 kaw pngil dye shaytonn... waklu

      Delete
  8. obe, why guys loves straing at womens breast ?

    check dis out-->http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=iFoxKcyhfVU

    ReplyDelete
  9. macam kapal perang lak .. tak macam kapal penumpang pon gambar no 5 tu ..

    ReplyDelete
  10. woooo! mantop.....lah

    ........ http://ohsenyum.blogspot.com/ ............

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang 'mantop' tunggu ko ye. Kejap lagi ada la Army of Anon attack blog ko tu. Iklan lg la blog ko kat sini, esok2 hilang la blog tu.

      Delete
  11. aku nombor brape ni . malas kira . fakk

    ReplyDelete
  12. im afraid, 20 years from now we see this shit back saying......crapp

    ReplyDelete
  13. just nk berkongsi.. utk tmbh pendapatan.. ini bukan skim cari downline atau MLM.. its free.. STAYS FREE FOREVER! YOU NEVER HAVE TO PAY US A SINGLE DOLLAR! klik link ini http://signup.wazzub.info/?lrRef=5fa2f286.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kimak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Delete
  14. Gua ada sebijik, parking depan rumah anwar ibrahim, gua angkat anwar Ibrahim balik Israel.. Lu sokong Israel, lu dudok Israel la..

    ReplyDelete
  15. Aku tak heran, kalau malaysia lepas ni kena serang terrorist.. pasal mulut Anwar Ibtahim mcm kimak tu..

    ReplyDelete
  16. design hebat macamna pun

    jatuh splat jugak

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai southern..yelah kan. masih lg bhaya.
      awak org jb kan? xda tunjuk email pown..

      Delete
    2. Wakakaka southern dah ader stalker... Hv fun lah

      Delete
    3. yiiihaaaa..

      Delete
    4. bg la email abg soten...lilyana tnye tu...shombong le shoten neh

      Delete
  17. Lilyana, fapfapfap!!

    ReplyDelete
  18. pergh lilyana ni gersang ke ape

    ReplyDelete
  19. Replies
    1. forever alone

      name : abu

      Delete
  20. visit back yes http://rangkupan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  21. teknologi amerika nak bom org islam pasni..jage2 lah

    ReplyDelete
  22. Yang belakang tu macam kapalterbang dalam cyberia! Game taun 90an kot tu...

    ReplyDelete
  23. HARI BAIKKU PEKERJAAN LPOH MALAYSIA

    TESTIMONI PADA BAGAIMANA SAYA MENDAPATKAN PINJAMAN UNTUK MEMBELI RUMAH DARIPADA SYARIKAT PINJAMAN YANG TERSEBUT DAN KESALAHAN DIPERLUKAN firma pinjaman Albaker. Saya SANGAT SANGATKAN HARI INI DAN ALLAH ALLAH.
    ,
    Nama saya Abdullah Saya dari bandar Kuching saya telah mencari syarikat pinjaman tulen selama 5 bulan yang lalu, untuk membeli sebuah rumah
    semua yang saya dapat adalah sekumpulan penipuan yang membuat saya mempercayai mereka dan pada akhirnya
    Pada hari itu, mereka mengambil wang saya tanpa memberi apa-apa balasan, semuanya
    harapan saya hilang, saya keliru dan kecewa, saya tidak pernah mahu mempunyai apa-apa kaitan dengan syarikat pinjaman di internet, jadi saya pergi untuk meminjam wang dari
    kawan, saya beritahu dia semua yang berlaku dan dia berkata dia boleh membantu saya, itu
    Dia tahu syarikat pinjaman yang boleh membantu saya dengan apa-apa jumlah pinjaman
    diperlukan oleh saya dengan kadar bunga yang sangat rendah sebesar 2%, dia baru saja mendapat
    pinjaman daripada mereka, dia mengarahkan saya bagaimana untuk memohon pinjaman, saya lakukan
    sama seperti dia memberitahu saya, saya memohon dengan mereka di E-mel: (albakerloanfirm@gmail.com) saya tidak pernah percaya tetapi saya cuba dan saya
    kejutan besar saya mendapat pinjaman dalam masa 24 jam, saya tidak percaya,
    Saya gembira dan kaya lagi dan saya berterima kasih kepada Allah bahawa pinjaman itu
    syarikat-syarikat seperti ini masih wujud semasa penipuan ini di seluruh tempat,
    sila saya nasihatkan semua orang di luar sana yang memerlukan pinjaman untuk pergi
    (albakerloanfirm@gmail.com) mereka tidak akan gagal, dan
    hidup anda akan berubah seperti yang dilakukan oleh saya. Seketika hubungi (albakerloanfirm@gmail.com) hari ini dan dapatkan pinjaman anda dari mereka, Tuhan memberkati firma pinjaman Albaker untuk menawarkan pinjaman tulen mereka.
     Pastikan anda menghubungi firma pinjaman Albaker untuk pinjaman anda kerana saya mendapat pinjaman saya berjaya dari syarikat ini tanpa tekanan.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails