Friday, 3 February 2012

Serius Cool - ADzero :Telefon Android Diperbuat Daripada Buluh (9 Gambar)


Naturale

ADzero dibawahbakal menjadi telefon pintar pertama yang diperbuat daripada buluh. Ianya rekaan Kieron-Scott Woodhouse , seorang pelajar dari Middelsex University England. Beliau menggunakan teknik buluh yang dilamina bagi menghasilkan bahagian bada ADZero. Walaupun ianya bersaiz lebih besar dari Iphone4S, ADZero jauh lebih ringan. Ia akan diperkasakan oleh Android 4.0 Ice Cream Sandwich dan akan mula dijual menjelang akhir tahun ini. I like it especially the round flash ring around the camera. Lain dari yang lain!






Laporan asal ADZero

38 comments:

  1. Replies
    1. nice wat
      a) beristinjak
      b) mastubathing
      c) cock tail
      d) fap fags

      Delete
    2. beristinjak mengunakan batu... best

      Delete
    3. cam babi lu !!

      Delete
  2. i can always get an adzero for myself if i buy a wood-looking case for my galaxy s2

    ReplyDelete
  3. aku lagi minat blackberry.

    ReplyDelete
  4. nanti aku cipta androidphone dari kulit scrotum

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha lawak huhuhu hahaha hihihi *tepuk2 tangan kegembiraan*

      Delete
    2. serius lawak giler jangan la buat aku geli hati lagi plsss

      Delete
    3. hahahahahhahaha.... lawak la abam ben xii..
      klako sgt...

      Delete
    4. anon 04:16: gelak sambil guling2 la wei

      Delete
    5. hahhhaahaahhaa ini funnehh

      Delete
  5. Perghh! Kalau ada satu ni konpom ramai peminat melekat di sekeliling..

    ReplyDelete
    Replies
    1. just me and u melekats

      u snoring?

      Delete
    2. Stylo per...sure ramai awek keliling

      Delete
    3. lia nadia, saya nak lihat awak berbogel cuma satu kali pun dah cukuplah!

      Delete
    4. LIA BOLEH SAYA DATANG PINANG AWAK??

      Delete
  6. Replies
    1. apa level2.. eeee level2 plak... ni pon sarcasm jgk ker... eeee..heheh uuu nih sarcasm joke..uuuu tak paham..uuu dia sorang hebat... OBE mok muncit cit cit cirit

      Delete
    2. apa yang sebenarnya dia nak sampaikan ni

      Delete
    3. only @9gag army will understand that.

      Delete
    4. apa 9gag.. eeee gag2 plak... ni pon sarcasm jgk ker... eeee..heheh uuu nih sarcasm joke..uuuu tak paham..uuu dia sorang hebat... OBE mok muncit cit cit cirit

      FUCK 9GAG FUKIN FUCK FACE FUCK MOTA FUCKA

      Delete
    5. sarcasm 不碰任何山羊/骆驼serbanitas和大量使用的斧头。Obe对不起只是在开玩笑,只是好闻和人民将最终获得了印度sarcasm人民是什么先入为主yennadey 的观念。

      Delete
    6. sembang mcm pantat

      Delete
  7. kalu jatuh mesti crack

    ReplyDelete
  8. bukan android ni, ada logo windows kat button dia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Its not a window. Its a menu button. Dowhhhhh

      Delete
    2. bodohnye ko..wakakaka

      Delete
    3. lain kali menyamarlah sebagai Anon... haa...lepas ni org tengok nick kau aje..mesti orang ingat..dia ni bodoh ni..mesti komen pun bodoh punyok.

      Delete
    4. kompem anon atas ni pernah komen bodoh...haaaa

      Delete
  9. its a fucking windows phone for crying out loud!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails