Thursday, 9 February 2012

Komik Hexism - Pemenang Sebenar Fiasco KFC vs Pelanggan


HEX IS BACK!! LUUUUUUULLLLLLLLZ

Thanks @
prasys




150 comments:

  1. firstttttttttt fuck

    ReplyDelete
    Replies
    1. knape musti ko.? spttnye ak yg brada kt situ.. ak lbih layak. arrgg...

      Delete
    2. aku rasa aku libih layak kot....

      Delete
    3. Aku la yg paling layak... settaaannnn...

      Delete
    4. owh..ok. incik setan..ko mmg layak kt neraka...

      Delete
    5. hidup anon,hnya anon sje yg lyak..haha

      Delete
    6. wah2.. mana aci..aku pun nak first gak...

      Delete
    7. aku penah kije KFC n mcD time sklh dlu, klu korng dtg cre baek, kitorang layn baek, klu korng kurang ajar, marah2, poyo, demand gile, ngurat cashier dll siap ar, ludah, hingus, tahi tu biase..... hormat ar skit kat org yg berkerja kat kedai mkn mne2 pon..

      Delete
    8. ptt la dlu ak mkn kt kfc, mcD da lipas, tahi idung, bulu ketiak...rupa nye keje ko.

      Delete
    9. patut sedap..

      Delete
    10. itu lah rupenye secret recipe nye slame ini...ptot lah rsenye ohsem..hahaha

      Delete
    11. patot la keje kfc je

      Delete
    12. patutla mkn kfc jer..xde kelass...

      Delete
    13. celaka sangat la wei.

      Delete
    14. u ketageh pe syg? haa syg? taip la..taip laaa

      Delete
    15. sumua anon di atas adalah org sama....mmg bodoh...

      Delete
    16. aku nak reply utk budak yg ckp "aku penah kije KFC n mcD time sklh dlu, klu korng dtg cre baek, kitorang layn baek, klu korng kurang ajar, marah2, poyo, demand gile, ngurat cashier dll siap ar, ludah, hingus, tahi tu biase..... hormat ar skit kat org yg berkerja kat kedai mkn mne2 pon.."

      - ko mmg bodoh kalau buat macam tu. rezeki yg ko dapat dari hasil kerja ko yg kotor, maka HARAM... bangang.. kalau customer dtg ngan mcm2 pe'el layan jela, unless it harassment kat ko ke..

      Delete
    17. Sebbaik dia tak buh secret recie macam dalam Harold & umar punya 1st movie

      Delete
    18. AnonymousFeb 9, 2012 09:40 AM ketagih kfc ngan mcd la.. pasal depa taruh benda2 yg secret..

      Delete
    19. oh.. i ketagih g masjid..

      Delete
    20. terbaekk la ayat ko anon..hakhak

      Delete
    21. Alhamdulillah..~ harap2 i pun ketagih gi masjid gak..

      Delete
  2. suddenly McDonald..haha

    ReplyDelete
  3. apehal smua orang gila first nih?macam palat je..kalau tak kate first,anon lain marah la..macam bodoh ja..

    ReplyDelete
    Replies
    1. palat.nak cakap 1st pon susah ke.yang kau sibuk2 kenape.haaaa syaitoonnn

      Delete
    2. nth...ko xptt berada sebagai anon...kami anon sepanjang zaman...g mampos ko...

      Delete
    3. anon setuju dgn anon! hidup anon! yeaaaaaaaaa!

      Delete
    4. pui!! ko xlayak jd anon,,prinsip anon adlah first!!!

      Delete
    5. belah la anon penipu,penyamun,tak gune.ko tak layak.

      Delete
    6. Anon my ASS!

      Delete
    7. ko babi lagi gampang!!!
      jangan pakai nickname anon la syialll kalau takde prinsip anon!!

      Delete
    8. mcm mana komen tak membina kemandirian spesis anon bleh ad akat sini. bangang!

      Delete
    9. babi nye anon...baik xyah jadi anon lah butoh..ANON always 1st lah hanjenggggggg!!!1

      Delete
    10. fuck aku h8 anon hipokrit!!!

      Delete
    11. fap fap fap fap fap

      Delete
    12. anon kat sini mmg bodoh nk mampos.... btg kecik... pengecut... mtg2 r org x tahu identiti ko suke ati mak bapak ko je nk komen aper.. pe la bangang sgt korg ni...ni mst rmai bdk skola y komen cmtu ...mmg bodoh

      Delete
    13. elok sgt la tue..anon kt atas nie sedar sape diri dia..

      Delete
  4. lawak la gampang yang mcd happy last sekali. kah kah kah. jizz3. opss~

    ReplyDelete
  5. hahahaha..... mekdi gak de champ!!! obe2..haha

    ReplyDelete
  6. LOL Mcd menang. hahaha

    ReplyDelete
  7. Customer baik patut dilayan baik..


    Customer Racist harus dibakar dgn mancis!!!

    ReplyDelete
  8. DEng! should eat McCurry from now on. OR dR.Chicken

    ReplyDelete
  9. Quote:

    Anonymous Feb 7, 2012 07:45 AM

    "malaise go eat shit, no good piece of rotten crap, you kind no good, better go rape your mother you stupid butthole, your kind all go die, this earth no need stinky race, your kind worse than rat, go eat shit until your stomach blow up, your kind no civilized, only know how to eat shit and throw shit at other people, lazy no good, incest, rempit like monkey, all terrorist only kill people for fun, smell like shit because your kind eat shit stupid like cow also all your kind stupid dumblameassnobrain."

    I think this one is hexism in disguise.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ini bodoh ke apa? ko quote dari mana..gila nak provoke.. Apesal Anon ko: Feb 7, 2012?
      Ape ke bangang.

      Delete
  10. original ke spicy?9 February 2012 18:24

    mangsa kena pukul confirm tak makan kfc lps ni. padan muka. tu mesti mulut gampang sgt tu.

    eh syiall la jai!

    ReplyDelete
  11. Eat rafix fried cchiken awosome wow kebabum uhhhhh uhhhhnuhhhh uhhhhh fap fap fap fuk fuk fuk

    ReplyDelete
    Replies
    1. rafix mung! radix la, doh

      Delete
    2. Bapak kau rafix ke?meh aku makan bapak kau

      Delete
    3. kah kah kah! Rafix abah dia..

      Delete
    4. warghakhakhakhkahk.bodoh piang.mana datang rafix fried chicken ntah. sesungguhnya kau membuatkan hari jumaat ku ini penuh ceria la anon typo.

      Delete
    5. hahaha..murafix btol la ngkau ni..

      Delete
  12. Kerana nila setitik rosak susu sebelanga...

    ReplyDelete
  13. Beraim "busty" Alli9 February 2012 19:30

    kerana penumbuk sebiji , habis KFC Holding milik Melaeis Muslim rosak semuanya, manakala McD Illuminati gain profit...

    One does not simply unite people of different color with 1 slogan....FA1L...

    ReplyDelete
  14. aku teringin nk tgk org keje kfc, tp smue muka bedak putih dgn idung merah, rambut awan nano.. giler trolllllololol

    ReplyDelete
  15. ni la cter sebelum video tu dirakam ye...

    >> http://khairulkayz.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. promote blog..siallll

      Delete
    2. promote nampak?

      Delete
    3. babi khairul gayz ni penipu.. dahla promote blog. cibai punya...emm..kerol.

      Delete
    4. khairul kayz mmg spesis babi.tamak mcm babi.bingai mcm babi.puiiiiii!!

      Delete
    5. Sialan!nak maju berniaga jual emas bagai,buat lah ikhlas2,,menipu orang suruh direct pergi blog longkang kau,meh aku kahak kat tekak kau

      Delete
    6. babi babi babi kau bodo,kau takkan kaya amin!

      Delete
    7. bodoh babi khairul kayz
      mak ko kongkek ngan lembu ke ape sebelum romen ngan bapak ko
      dapat anak haram jadah lagi gampang macam ko
      cibai anak haram

      Delete
    8. fuu hebat ko nk kahak kt tekak dia...ko nk comolot dia neh...kan? kan? ecehh

      Delete
  16. Promote blog ko ? Babi ko.

    ReplyDelete
  17. i found this one hard to fap.

    ReplyDelete
  18. ini makan dia. nah aku tolong promot blog ko.
    kat blog mana lagi ko nak aku tolong promot?
    ha gayz?

    KLIKK!! http://khairulkayz.blogspot.com/ KLIK LA! http://khairulkayz.blogspot.com/

    KLIKK!! http://khairulkayz.blogspot.com/ KLIK LA! http://khairulkayz.blogspot.com/

    KLIKK!! http://khairulkayz.blogspot.com/ KLIK LA! http://khairulkayz.blogspot.com/

    KLIKK!! http://khairulkayz.blogspot.com/ KLIK LA! http://khairulkayz.blogspot.com/

    KLIKK!! http://khairulkayz.blogspot.com/ KLIK LA! http://khairulkayz.blogspot.com/

    KLIKK!! http://khairulkayz.blogspot.com/ KLIK LA! http://khairulkayz.blogspot.com/

    KLIKK!! http://khairulkayz.blogspot.com/ KLIK LA! http://khairulkayz.blogspot.com/

    KLIKK!! http://khairulkayz.blogspot.com/ KLIK LA! http://khairulkayz.blogspot.com/

    KLIKK!! http://khairulkayz.blogspot.com/ KLIK LA! http://khairulkayz.blogspot.com/

    KLIKK!! http://khairulkayz.blogspot.com/ KLIK LA! http://khairulkayz.blogspot.com/

    KLIKK!! http://khairulkayz.blogspot.com/ KLIK LA! http://khairulkayz.blogspot.com/

    OR

    Call me:
    Contact Number - 0137579452
    Email - khairulkayz@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. troll lvl: over 9000

      Delete
    2. pegi masak sendiri la babi!

      Delete
  19. KLIKK!! http://khairulkayz.blogspot.com/ KLIK LA! http://khairulkayz.blogspot.com/

    KLIKK!! http://khairulkayz.blogspot.com/ KLIK LA! http://khairulkayz.blogspot.com/

    KLIKK!! http://khairulkayz.blogspot.com/ KLIK LA! http://khairulkayz.blogspot.com/

    KLIKK!! http://khairulkayz.blogspot.com/ KLIK LA! http://khairulkayz.blogspot.com/

    KLIKK!! http://khairulkayz.blogspot.com/ KLIK LA! http://khairulkayz.blogspot.com/

    KLIKK!! http://khairulkayz.blogspot.com/ KLIK LA! http://khairulkayz.blogspot.com/

    KLIKK!! http://khairulkayz.blogspot.com/ KLIK LA! http://khairulkayz.blogspot.com/

    KLIKK!! http://khairulkayz.blogspot.com/ KLIK LA! http://khairulkayz.blogspot.com/

    KLIKK!! http://khairulkayz.blogspot.com/ KLIK LA! http://khairulkayz.blogspot.com/

    KLIKK!! http://khairulkayz.blogspot.com/ KLIK LA! http://khairulkayz.blogspot.com/

    KLIKK!! http://khairulkayz.blogspot.com/ KLIK LA! http://khairulkayz.blogspot.com/

    OR

    Call me:
    Contact Number - 0137579452
    Email - khairulkayz@yahoo.com

    ReplyDelete
  20. Call me:
    Contact Number - 0137579452
    Email - khairulkayz@yahoo.com

    Call me:
    Contact Number - 0137579452
    Email - khairulkayz@yahoo.com

    Call me:
    Contact Number - 0137579452
    Email - khairulkayz@yahoo.com
    Call me:
    Contact Number - 0137579452
    Email - khairulkayz@yahoo.com

    Call me:
    Contact Number - 0137579452
    Email - khairulkayz@yahoo.com

    Call me:
    Contact Number - 0137579452
    Email - khairulkayz@yahoo.com

    KLIKK!! http://khairulkayz.blogspot.com/ KLIK LA! http://khairulkayz.blogspot.com/


    nak lagi tak kayz? free ni.

    ReplyDelete
  21. 1) Klik http://khairulkayz.blogspot.com/
    2) Spam chat space dekat sebelah kiri
    3) Profit *Trolll face*

    ReplyDelete
  22. Fuck Customer Racist !

    ReplyDelete
  23. Dulu ade sorang mamat ni lebam bijik mata pasal maki-hamun polis lepas tu kata polis melakukan keganasan. Sama macam kes ni..kalau kita sendiri kena maki hamun untuk jangka masa yang lama...dia ingat kita boleh bersabar. Manusia ada hati dan perasaan dan yang kena maki tu bukannya binatang atau kerusi. May be the guy ada masalah hutang Along or drugs....who knows.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni apahal boleh kait macam2 ni? kah kah kah.

      Delete
    2. ooooooo.....ye ker..ish3

      Delete
    3. haaa..panjang lg rupanya citer ni yer..dia ada hutang dgn along yer? mungkin Iman dia x kuat sama..ye x? hmm...

      Delete
  24. epic customer always epic.

    ReplyDelete
  25. aku penah keje mcd zaman sekolah2 dulu. customer cina mmg banyak buat hal. cerewet tak tentu pasal. ada sekali tu satu customer cina ni mintak burger tu jgn masak guna minyak. dia suruh stim. apa ke bangang permintaan dia? lepas tu merasa la dia "perisa tambahan". nak sgt jaga badan jgn makan fastfood la sial!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam celaka cerewet.. suruh ko stim plak.. sexual harassment sial!

      Delete
    2. Komen anon atas ni tak bleh blah

      Delete
    3. aku dh tau "perisa tambahan" tu kaler ape...

      Delete
    4. rasanya kaler putih...dah suruh stim kan. kbai.

      Delete
    5. komen pling best abad ni

      Delete
    6. hahaha..mmg lucah tul lerr...

      Delete
  26. Replies
    1. ko bangang macam cina tu juga waakakakaka

      Delete
    2. I sense....butthurt!

      Delete
  27. anon semua bengap dan bingai

    ReplyDelete
    Replies
    1. wei.aku nampak mak ko komen kat blog obe pakai nama anon tadi.cemana tu?

      Delete
  28. customer racist pon ada cara nak layan~ jangan naik kaki tangan~ silap2 staff tu balik yg kena menjawab kat court, customer bangang, IQ beruk, takda tamadun dari kaum C cukup ramai~ sebab apa ?? kaum2 lain tak kaya macam dorang kecuali yang bertamadun~ duit banyak, tapi tamadun tarak,(no offense huh)~ macam tu la jadinya, mahu itu ini cepat, tak fikir orang kerja macam nak mati~ (customer sohai tu ntah pernah kerja ntah tidak)~ bukannya faham penat lelah orang bekerja~

    kepada golongan pekerja2 customer service out there, rahsia nak handle umat2 kaya tapi tak bertamadun ni ialah ketenangan, senyum je depan dorang~ paksa diri tu senyum, relax~ belakang kalu, mau ludah ke, mau hingus ke, terpulang~ air oren basi dah 3 hari gua tambah ais pun dia hirup sedap je~ kah kah kah~

    ReplyDelete
  29. telampau banyak yang baca 9gag disini. komen pun berbunyi 9gag. nice

    ReplyDelete
    Replies
    1. 9gag tu komik ke?

      Delete
    2. bukanlah. surat khabar tamil!

      Delete
  30. assalamualaikum....PERKASA takmo masuk campo ker?

    anon sopan dari anon2 hampesh kat atas tu

    ReplyDelete
  31. KORG SEMUA MCM BABI....CKP PON MCM BABI..X HBS2 NK BABIKN ORG LAIN..ANON YG BODOH

    ReplyDelete
  32. INI SEMUA KONSPIRASI DARI MACDEE UNTUK MENJATUHKAN KEPSI.

    SEBARKAN

    ReplyDelete
  33. Pulang berjalan dari pasaraya
    Singgah di KFC menjamu hidangan ayam
    Dari situ terlantun idea di fikiran saya
    Untuk mengarang pantun bertemakan ayam...

    Anak ayam turun sepuluh
    Mati satu tinggal sembilan
    Sudah terang lagi bersuluh
    Kata kata sebuah bidalan

    Raja mangkat kerna ditikam
    Rakyat jelata meratap menangisi
    Mengapa musang tidak menerkam
    Pabila ayam berlalu di sisi?

    Sajian Ayamas hidangan cik Zaitun
    Dimakan dengan pulut berinti
    Silakan teman semua berpantun
    Sambil kita berhibur hati...

    ReplyDelete
  34. mkn abc dngan kfc,
    ditambah pula dengan cekodok basi,
    sdap ke mkn abc ngan kfc?
    klau nak taw hang try la sndiri?

    ReplyDelete
    Replies
    1. dap dup dap dapkedap,
      la la la lla la bi,
      pantun kau tak sedap,
      macam bunyi kentut babi.

      Delete
    2. hebat siakkk pantun ko. A+

      Delete
  35. pantun xsedap

    ReplyDelete
  36. kaum yang boleh maki hamun dan bertumbuk pasal ayam goreng adalah kaum yang low EQ.

    yes, that includes both of you, cashier and customer. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. and ko pon lagi rendah IQ sebab amik port kat org yg low IQ. eh? betul ke ape aku tulis ni. haha.

      Delete
  37. saya suka makan mcD...

    ReplyDelete
  38. JANGAN BAGI ORG SAKIT HATI TERUTAMANYA FSAL MAKANAN.klu tgk diorang x bleh layan baik blah.aku pernah keje kedai fastfood ni tau sesangat.tak padan beli makanan 10 hengget tapi perasa air liur,hingus,kahak.ada yg makan perasa kasut.klu lg best perasa air longkang.sakit perut 2-3 hari.

    ReplyDelete
  39. WTF blogserius!!!!

    ReplyDelete
  40. satu!!!!...Malaysia!!!!.....
    PM kita untuk smua, untuk smua rakyat Malaysia.......
    Malaysiakini1.........

    ReplyDelete
  41. betul ke ape yg blog ni cerita?

    ReplyDelete
  42. allah itu maha besar.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. yahweh itu large~ shiva itu regular, buddha itu medium~

      Delete
  43. hahaha...mcd rupanya yg salah!!!!

    ReplyDelete
  44. dgr dulu drp sume pihak yg terlibat, jgn suke suki nak tuding jari. customer is always right, & as employer, staff kfc tu harus bersabar dan bertindak secara profesional.

    maybe situasi dia camni:
    1. customer cina tu marah/tinggi suara sbb servis lmbt. Staff buat x tau, cina tu naik angin lalu start cursing.

    2. Ayam habis, staff tgh bz prepare makanan. customer cina tu maki2 skit, staff bersabar. Customer cina maki2 byk, staff dh ilang sabar, belasah la.

    3. Itu sume konspirasi McD utk burukkan nama KFC. hahahaha

    ReplyDelete
  45. To those who honestly feel the KFC worker is not at the wrong - take a long hard look in the mirror. It's an idiot you see!

    ReplyDelete
    Replies
    1. To those who honestly feel that customer is not at the wrong - take a long hard look in the mirror. It's an idiot you see!

      mcD conspiracy.....

      Delete
  46. Org Cina mmg anak haram..dahla menumpang..perangai mcm setan..kepada org2 Melayu, jgn bg muka kt org Cina..org cina hanya akan baik dgn org melayu bile dia nk gunakan kita..kt atas jln raya, kt hospital, kt kedai, kt bank etc. jgn bagi muka kt org cina...cina mmg gampang mkn babi..sial la!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh jgn terlalu bangang tak?

      Delete
  47. fuck itu customer...bole pegi mampos

    ReplyDelete
  48. korang komen kutuk2 maki2 yang dapat duitnya obey...

    obey, nice job!

    ReplyDelete
  49. handphone aku tak boleh charge la

    ReplyDelete
  50. customer always right, hakptuih!! customer service pon ada limit tau~ kalau dah terbukti permintaan customer itu tak masuk akal @ mahu ayam dalam masa 2 minit padahal nak masak ayam pon 5 minit (c0nt0h) apa yang right sangat dengan customer tu ???

    hello~ kalau kau tu bertamadun sikit(banyak tak mampu aku tau), kami pon MALU nak buat taik kat kau~

    ReplyDelete
  51. Tolong jangan merapu.Ada masalah yg lebih besar dalam video KFC tu. SELALUNYA apabila wanita bercakap tentang baja ialah hanya untuk digunakan bagi menyuburkan bunga-bungaan yang mereka tanam.

    Tetapi lain pula dengan Mahanom Salamon, 40, yang menjadikan baja sebahagian daripada hidupnya.

    Malah beliau mungkin merupakan satu-satunya wanita di negara ini yang menceburkan diri dalam industri pengeluaran baja.

    Malah, beliau mengambil langkah berani untuk berkecimpung dalam industri yang didominasi lelaki dan konglomerat besar itu disebabkan rasa kecewa.

    Katanya, sama seperti wanita lain, dia yang sebelum ini bekerja sebagai kerani sebuah syarikat swasta gemar bercucuk tanam.

    Tetapi seringkali kecewa apabila apa yang ditanam itu tidak menjadi.

    Dari situ beliau mula melayari Internet untuk mencari kaedah penyelesaian terbaik sehingga dipertemukan oleh sahabatnya dengan seorang pakar perunding tentang baja SA Bio-Mass dari Vietnam.

    "Bermula dari situ, saya sendiri menggunakan baja tersebut dan mendapati hasil yang sangat memuaskan," katanya.

    Dari situ kata Mahanom, dia menyedari akan potensi baja tersebut jika dipasarkan di negara ini.

    Sila beri perhatian, dan sebarkan.

    ReplyDelete
  52. We are all diverted by this issue. We must all make sure go to register as voter and vote in the next general election to choose our future.
    Thank you.

    ReplyDelete
  53. masak sendiri lagi bgus..xdela sakit hati sgt weiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. kecik2 xnk blaja masak..dh besar jdi bodoh..lepas tu kutuk msakan org lain..xpuas aty masak sendiri..kalau msak pun xsedap sndiri yg komen la..

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails