Tuesday, 7 May 2013

Serius - Pilihanraya : Rumah Siap Pahat Berbunyi?


Ok!

Pahat berbunyi ada sebab kot.


43 comments:

  1. Replies
    1. Lombu ado tali takdo pon tak guno..Tunggu hujan dh ghobeh Baru payung nk dibuko?
      Kojo tak kuek tapi berangan nak hidup sonang..Baik poie mampuih dari susah'an semuo urang!

      Delete
  2. kamu memang first kah?

    ReplyDelete
  3. ah kimochi....

    ReplyDelete
  4. berbunyi dh ko main kotor. puii!

    ReplyDelete
  5. Itu sulatkhabar cina citer apa pulak? Knp kat fb gua sume cina dari smlm post n share dlm bahasa cina?? Komen pn dlm bahasa cina? Haiya melayu sikap waspada n prasangka kena wujud jgk maa.. Mari besatu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ketuanan warrior spotted!

      Delete
    2. %^$&^%E$*^&((*(%&^$^$#$

      paham x ape aku ckp? aku kate baik ke buruk?

      Delete
    3. pakai laa google translate pandai

      Delete
  6. apa salahnya ade sikap ketuanan? Cina klu dapat title ketuanan, sumpah diorg x lepaskan. Kamu2 yg melayu ni bangang duk jilat bontot Cina yg x cebok tu kenape?

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku sokong kamu anon..melayu makin ramai x sedar diri..

      Delete
    2. aku sokong Na'Vi...GGWP

      Delete
    3. aku sokong kau

      Delete
    4. kau bukan berak calit pakai tisu ke

      Delete
  7. kamu macam pernah jilat je..sedap tak? mohon instagram dan keek

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab die penah la die bagi nasihat bongok. kau skang pun tgah jilat bontot depa.

      btw aku sokong Anonymous7 May 2013 11:26!

      Delete
  8. melayu mmg bodoh, suka jadi kuli. jom kipas cina. fucker.

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam bapak kau.

      Delete
  9. amoi cina best sial ahh.ahh..ahh..ho liauu ooo

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul. Tapi biasa diorang tak suka pancut dalam takut ada ketuanan melayu masuk melalui itu sperma. Pakai kondom boleh. Xpa. Kita kasi lobang itu kondom, pancut dalam. Kuat syiokkkkkkkk oooo. Maka ketuanan melayu pun mencacai masuk dalam. Hahahahahahaha....

      Delete
  10. Bodo nazi melayu ni

    ReplyDelete
  11. Masalahnya kita bukan buat rumah. Kita bina Negara. Lepas pilihanraya kita mesti bising, carik kesalahan kita. Kenapa Lembah Pantai leh kalah. Anak Nuar tu apa yg dia buat? Nong Chik buat macam2, kenapa leh kalah? Perlu ker letak anak Mahathir kt Lembah Pantai? Kenapa Serawak kubu BN? Perlu ker Najib kawin dengan minah Arab macam Mat Taib untuk menang PRU14. Beceritalah..... tak salah bising-bising. :)

    ReplyDelete
  12. RAKYAT MALAYSIA perlu sedar...sekarang kaum cina sudah racism..jgn sampai keistimewaan org melayu x ada baru nak bising...org cina bersatu,org melayu pulak berpecah belah..sedar wahai orang melayu

    ReplyDelete
    Replies
    1. setuju ngan kamu anon..

      Delete
    2. engko nak bersatu, bersatu jelah tapi tak payah nak kutuk kaum lain. jangan nak kata nak jaga ketuanan melayu kalau sikap engko yang taknak berubah. anak melayu bersepah hisap dadah, pergi kelab tu yang kita kena betulkan dulu bukan sibuk nak provok kaum lain. aku pun melayu dan aku sedar aku kena betulkan diri dulu baru boleh berjaya.

      Delete
  13. apa susah, google translate kan ada.

    ReplyDelete
  14. Masalahnya kita bukan buat rumah. Kita bina Negara. Lepas pilihanraya kita mesti bising, carik kesalahan kita. Kenapa Lembah Pantai leh Menang. Anak Nuar tu apa yg dia buat? Nong Chik tak buat macam2, kenapa sebab tu kalah? Contohilah Pn. Nurul Izzah yang rajin buat kerja, sebab itu dia menang dan menang lagi. Raja Nong Chik, Raja tiada Daulat, sebab itu tak boleh menang. Sayang Nurul Izzah, Miss u babe!

    ReplyDelete
    Replies
    1. nurul izzah??

      hmmmphhh.. slurrrrrrpppppppp. :p

      Delete
    2. Nurul Izzah buat keja? Hahahahaha. Aku anak jati pantai dalam, xnmpk ape dia buat. Traffic light ngn kedai kat corner tu pun bn buat. Nurul Izaah buat ape? Melancap dlm ofis smpi squirt2 lg.

      Delete
    3. anon atas ni bakpe bongok sangat? macai umno memang macam ni eh? lucah dgn umno takkan terpisah.

      Delete
    4. Wei, nurul izzah xguna lgsg jd wakil rakyat. Jalan kat pantai dalam pun rosak xpenah nk turap blk. Dekat bukit pantai kwsn elite jln berlopak smpi ade lubang bsr. Kote la izzah. Menang pun sbb flat kelantan kuat pkr je. Macai2 kelantan buak semak kat pantai dalam. Ko nk kata aku bongok bg la hujah bernas, bgtau aku ape sumbangan nurul izzah tu. stkt nk caci maki, alah, nmpk sgt dah kebodohan kau.

      Delete
    5. itu pepatah la pepatung !

      Delete
    6. itu pepatah la memerang !

      Delete
  15. aku pernah la jugak try pakai komen kat page2 fb yang pro cina, aku menyamar kutuk bangsa melayu sendiri sebab nak tgk reaksi dorang ade tak cina yang tegur aku jgn rasis terhadap melayu.

    aku tak terperanjat pun besoknya tengok komen aku di "like" beratus2 orang tanpa seorang pun cina yang menegur aku rasis.

    tp bila skrg ada melayu yg nak pertahankan bangsa sendiri sebab sayangkan bangsa sendiri, aku tgk ramai melayu yg tegur jgn rasis terhadap cina..

    jadi...aku terasa macam orang melayu ni terlalu toleransi and berbaik sangka sangat..sedih tu ada la jgk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. melayu dan cina pun sama gak. ade sesetengahnya mmg rasis...cuba lak tgk fb2 yang ultra melayu. duk gelar cina pendatang la..cina babi la...x ke sama je 2 bangsa ni...tp kebodohan dan rasis ni dtg dr cina dan melayu mentaliti kelas ke-3. melayu dan cina educated, urban dan liberal sepatutnya x camni. bosan la aku dgn pergaduhan melibatkan agama atau bangsa ni...boleh x parti politik ni x berasaskan kaum atau agama...sbb kedua2 ni mmg ramuan terbaik digunakan golongan elit untuk menindas kelas bawahan dan atasan.

      Delete
  16. mari kita jadi racist beramai2... hidup zulkifli noordin!

    ReplyDelete
  17. rumah dah siap..pahat berbunyi...
    ada hantu la tuuu...skrg malaysia bnyak hantuuu..
    eh silap..banglasia

    ReplyDelete
  18. kalau rumah dah mcm stadium kat terengganu yg roboh 2 kali tu, mmg kne bunyi la. bila dh roboh nnt, sume org ssh. baik bunyi sbl roboh. bila org dh xsuka, tp masih nk duduk kt atas gak, mmg akan jd masalah r. pikir2 kan lah dan slmt bramal.

    ReplyDelete
  19. lain kali pakai la mesin jentera..xdela berbunyi2 dan tahan lama.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok2. Rumah dah siap mesin gerudi masih berbunyi. PUAS HATI KAU ?????

      Hahahahaha.

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails