Tuesday, 7 May 2013

Serius LOL - Malaysia Akan Lebih Aman Jika Perbualan Ini Adalah Realiti


Kalaulah!

Habis PRU tong mengundi berbunyi. Kalau pemimpin kita macam ini in real life pastinya negara akan lebih sejahtera







Laporan asal Twitter @f4izalhassan

20 comments:

  1. first bitch!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lombu ado tali takdo pon tak gunoTunggu hujan dh ghobehBaru payung nk dibuko?Kojo tak kuek tapi berangan nak hidup sonangBaik poie mampuih dari susah'an semuo urang

      Delete
  2. Replies
    1. Komenlah bodoh...
      dok tulis ... wat hapa...
      bodo piang
      dasar ketuanan melayu pantang dicabar...
      IDOP BARISAN!!!!!

      Delete
    2. tiga titik paling BODOH!!.........hidup UMNO!

      Delete
  3. ni lama dah obe gemuk bodoh

    ReplyDelete
  4. Mereka sebenarnya memang macam tu.... Depan kita je berlakon..

    ReplyDelete
  5. PapaGomo menyampuk - Pegi mati la anuar!

    ReplyDelete
  6. hahahaha.... Papagomo masuk, ketiga-tiga berlawan

    ReplyDelete
  7. kalau la betul2 kan indah malaysia nie....

    ReplyDelete
  8. print screen fail. blur!

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. lim x mkn satay sbb dia rasis. buy chinese last movement commence!!!...

      Delete
  10. class, tak payah sakit otak dah.

    ReplyDelete
  11. Tak kire, tak kire... nak BLACKOUT jugak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Klise la dik

      Delete
    2. Kenari la kak...

      Delete
  12. ibrahim ali reply: bagus orang melayu bersatu jangan ajak bukan melayu

    Chua soi lek reply: mmg patut la kena tsunami cina

    Sammy vello reply: dey makan tarak ajak ka...ayoyoyo....rugi sudah ini kali



    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails