Saturday, 11 May 2013

Serius LOL - Barangan Bangang Yang Dijual Di Facebook


Useless!

Siapa beli benda ini layak dimandulkan kerana tidak mempunyai IQ yang cukup untuk menyedari benda ini bohong macam gelang edymium!




Laporan asal Twitter Fadzlie

36 comments:

  1. Replies
    1. "Tak elok makan McD. Ia menggemokkan" , Ujar Adzizi Adeni sambil makan Nasi Lemak Sotong dengan telur dadar. Disulami Milo ais tabur

      Delete
    2. nak bisjut?

      Delete
    3. diam laa babi...

      Delete
    4. halim memang babi orangnya. dah terbukti pun.

      Delete
    5. nk peyer...

      Delete
    6. korg sume giler......

      Delete
    7. giler glamer aper!!!

      Delete
    8. PART TIME TERBUKA

      JAWAB SURVEY JE BOLEH TEBUS DUIT
      TANPA MODAL SECARA ONLINE

      Dalam program ini kita kena menjawab survey. Dari survey yang kita jawab, kita akan memperolehi point. Point tersebut boleh ditukar menjadi duit. Lebih kurang macam tulah cara buat duit dengan iPanelonline. Pendaftaran adalah percuma. Anda boleh cashout apabila pendapatan mencecah serendah RM5.00.
      Jika anda berminat bolehlah Daftar kat => http://my.ipanelonline.com/register?inviter_id=1953631

      Delete
    9. [KLIK LIKE UNTUK MENYOKONG PENYEBARAN ILMU, KERANA DARI ILMU LAHIRLAH KEFAHAMAN, MAKA DENGAN ITU, MANUSIA TIDAK AKAN LARI DARI PERJUANGAN] - [ALLAH Adalah Sebaik-baik Perancang. Insya ALLAH, Ada Jalannya]





      ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ,,,,ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็,,,,ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็,,,, ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็,,,,ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็,,,,ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็,,,, ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็,,,,ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็,,,,ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็,,,, ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็,,,,ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็,,,,ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็,,,, ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็,,,,ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็,,,,ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็,,,, ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็,,,,ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็,,,,ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็,,,, ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็,,,,ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็,,,,ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็,,,, ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็,,,,ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็,,,,ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็,,,, ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็

      Delete
  2. pakai time tido gerenti mati.

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. tahniah...nak bisjut?

      Delete
    2. menate apo bisjut tuuu? bodo

      Delete
  4. Memang banyak pun barang bahalol yang diorang duk promote kat facebook. Testimoni ntah apa-apa.

    ReplyDelete
  5. ok aku ngaku aku biol so ade sesape blh explain sbb ape mende djual tu bangang?

    ReplyDelete
    Replies
    1. idung kau, aku, kita semua bergantung pd bentuk tulang hidung. Ce kau rasa bentuk tulang idung kau cammana.
      Kalau melengkung, lengkung la hidung kau. kalau melangit, mancung lah ia, kalau mencuram, kemek lah ia.
      Kecuali kalau kau surgery tulang tu, barulah dia berubah bentuk.
      cara lain, tak bleh pakai.

      Delete
    2. yg atas ni propesor ke or penjual bisjut?

      Delete
    3. nak peyer...

      Delete
  6. cinapek perasan mat saleh yg bernama melody, chikadees, stepen bolehla guna untuk tajamkan idung yg kembang

    ReplyDelete
  7. Sesuai digunakan di kala hidung berdarah...

    ReplyDelete
  8. Kebangangan apakah ini?

    ReplyDelete
  9. kalau lobang idong 2 dah besarrr ko kepit la macam mana pun tetap kembanggggggg jugak.

    ReplyDelete
  10. hidung ai dah macam serombong kapal..ai bersyukor kerana alat ini hidung ai dah kembali comel macam kak ton..COMEL TAKK SAYA..??!

    ReplyDelete
  11. aku tak rasa benda ni bangang..sebab kat dalam idung kita ada tulang lembut yang bole berubah bila kita kenakan tekanan pada waktu yg lama..kebiasaannya juru mekap artis atau pengantin gunakan menda ni (tapi jenis pakai kat dalam hidung) utk watkan hidung jadi mancung on the spot n utk sementara waktu..tapi yg ni jenis pakai kat luar supaya nak bagi tulang hidung tu kekal bentuk mancung dalam jangka masa yg lama..cuma dalam islam, adakah merubah bentuk hidung adakah termasuk dalam mengubah ciptaan Allah? itu persoalannya..wallahualam

    ReplyDelete
  12. Nak tersembur nescafe.. haha..
    Semua orang nak cantik skrg ni =(

    ReplyDelete
    Replies
    1. kamu pun nk cantik gak kn....paku dulang paku serpih, paku dulang paku serpeh...

      Delete
    2. zira mmg dh cantik kot. aku kenal zira. dia ni budak baik. aritu dia buat gwiyomi,serius comel. kalah nora danish

      Delete
  13. Korang pon bangang pegi baca dengan kwn org yg post benda bangang ! Bangang diutamakan , Rakyat pun jadi bangang !

    ReplyDelete
  14. zira stim lebih

    ReplyDelete
  15. alat besarkan konek takde ke jual kat FB ????

    ReplyDelete
  16. kepala bapak korang semua

    ReplyDelete
  17. haha giler mhl mende ni yg dorg jual dlm fb. mende plastik cikai je pon. nk murah please cari chinese yg jual.. stahu aku aku nmpk chinese jual mende ni xsmpai pon 5 hengget. melayu jual? hahaha >30hengget. giler pnye markup

    ReplyDelete
  18. Barang tiruan memang selalu murah

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails