Saturday, 11 May 2013

Serius WTF - Ucapan Dan Nyanyian Selamat Hari Jadi Edisi Kill It With Fire


Fuuuuuuuuuuuuuuuu!!

Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Thanks @MelayuMinimalis




54 comments:

  1. Replies
    1. Abam syed mana ntah yg jd mngsa kcuaian budak ni...alahai..ksian ko syed....

      Delete
    2. NAK BISBIS?

      Delete
    3. BISBIS? Macam ku kenal je secret language tu.

      Delete
    4. sigh.. *Unzip

      Delete
  2. Replies
    1. Ilek bro... Awek bkn skuntum..yg dlm bidio tu awek syed... Ko jgn nk sen'staph' sgt...ko blh crik lain yg lbih baik dr awek ni...

      Delete
  3. My eyes!!!!!! AAAAAAAAAAAhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  4. ni lelaki atau perempuan atau pondan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asl??
      Ko nk try ker??
      Lupakan la..
      Tu milik Abam Sayed...

      Delete
    2. haaaahahahahha... jgn sailang milik sayed tuh

      Delete
  5. Anda digalakkan apply menjadi DJ radio di konti ERA fm.Silalah mohon sekarang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni abam syed ker...?? Slmt ari jdi yer...

      Delete
    2. eh mane ko tau, meh bekenalan ngan abam syed pulak.

      Delete
  6. Mekap penuh muka. Meh nak tempek sket tepung, agak2 sma tak dgn Kak limah? lol

    ReplyDelete
  7. Hahahahahah. Cuba tengok vid yang lain! LOL.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amboih ang...suka..mai wat lgu beday tuk abam syed skali..

      Delete
  8. hey admin i know that u are tryin to give some "entertainment"
    for ur reader and thats good but when u are tryin to post something regarding human being please do make a research first bout the person that you wanna post bout. Posting this thing will make all the brainless people watch all her video and give all the shit comment to her video. do respect others. peace. as salam

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes absolutely i know what you did last summer but why now why not next time why must we i know how you go there of course first of all you must turn right go straight n do not croos the road ehrn people go anywhere i know right some body that i used to know go next time and sure yes.please. As salamualaikum

      Delete
    2. But it doesn't work that way, if you really an avid reader of this blog, dear. I can't find a man hotter if they have their whole body shaved except for their pubic hair up to their navel and their armpit hair.Everyone wants nuclear but not in their state or next to their property.Amazing isn't it?The dangers of nuclear are real and so are the by products from it but at some point we are going to have to change just because Why armpit hair? Do you have a fetish about armpits? I think a guy is hot that shaves his pubes and don't care about what he does with his pits. Do I have a pube fetish?
      How many licks does it take to get to the center of a tootsie roll pop?

      Peace no war.

      Delete
    3. what the actual fuck

      Delete
    4. so sumber pendapatan obefiend adalah haram sebab menghina dan membuka aib orang lain?

      Delete
    5. ^Nanti kalau kita kata haram..ada mamluk yg tanya "mana kautau? Itu rahsia Allah. Itu antarak dia dng Allah." Maaflah. tapi..kepala hotak kau. Bendak klau ndah ada dalil salah, can jadik haram, jangan buat2 tak tahu. Lagik satu, tak payah tunggu hina buka aib semua ni. Takat tunjuk awek bogel kepala, utk 1 juta view pun dah boleh bawak susah.
      Habisla aku, nanti pahlawan keyboard meneran berak kat aku. Habis la.

      Delete
    6. do i care???motherfucker

      Delete
    7. ^ orang tak kisah macam kau nanti yg mengelepek mengelupur kat padang mahsyar sebab taknak belajar agama.

      Delete
  9. tp respek sore dia power cer tgok vid dia nyanyi tuh,ohohoho

    ReplyDelete
  10. rosak hari sabtu aku woiii

    ReplyDelete
  11. auzubillahiminasyaitonirrojim adui tak hilang keh keh kehgh kegh kegh kegh

    ReplyDelete
  12. ini sume acuan umno.. haha

    ReplyDelete
  13. awat gigi dia jarang jarang

    ReplyDelete
  14. FIRST!!!!!!! YEAH!!!!!! KELANTAN POWER!!!!!!!!

    ReplyDelete
  15. i hate my life . . .

    ReplyDelete
  16. link lain please!!!

    ReplyDelete
  17. Anon 22:08...mamluk???pemilik vid ini sejenis mamluk?adakah?

    ReplyDelete
  18. http://www.youtube.com/massfactorz

    enjoi T-T

    ReplyDelete
  19. baby rrrrr, sal x leyh tgok ni shialll..dia da privatekan sioll..sape de donload mohon uploadd

    ReplyDelete
    Replies
    1. xyah la nak fap kat video ni..dia milik abam syed

      Delete
  20. video private woi ada link len ta?

    ReplyDelete
  21. http://blogyangsiot.blogspot.com/ sila tgk dlm ni

    ReplyDelete
  22. LOLZZ and i thought mr bean is the funnies man on earth.. suara dia actually sedap.. but blinded by some physical flaws.

    ReplyDelete
  23. what just happened?????? kill me now!!!!

    ReplyDelete
  24. Obe, aku mohon sangat ko delete video ni. Minah ni oku ko tahu. Tengok video dia yang nyanyi mother's day tu. kaki dan tangan dia "istimewa". Aku taknak la cakap dosa masuk neraka ke hape kat sini. Tapi cuba kalo ko yang oku, pastu orang main2kan camni. Apa perasaan? Biar la dia nak cover lagu apapun and upload kat utube. Tu je yang mampu gembirakan hati dia. Sebab Allah dah tarik banyak nikmat lain dari dia. Plis obe, delete la. Before ko nak share video lawak kat sini, better siasat dulu. Kalau kes macam bobo sayang apa kabar denganmu tu, memang patuttttttt la ko buat sedemikian rupa. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Entah admin ni..beragak agak la skit..dia ni OKU..she's SPECIAL..perempuan ni lagi mulia daripada korang yang cukup sifat cukup waras cukup akal yang suka mengutuk hina..lain kali siasat dulu..pemikiran sesetengah orang melayu memang macam ni..nampak je video macam ni terus nak post kutuk2 bagai..apa kebaikan pon x dapat weyh..yang dapat dosa kat dunia akhirat je..haiihh..

      Delete
    2. betul tu. obe, please post banyak2 lagi. i need moree moreee moreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

      Delete
  25. ya la obe.. dia OKU.. elok delete vid ni sebelom ppl give her mean messages without knowing..

    ReplyDelete
  26. hantu kak limah

    ReplyDelete
  27. hey admin stop copy cat likeitcool and some others blog!! and yup thank god i knew islam first than muslim when i saw this post i was what the hell is wrong with all the muslim that comment about ALLAH creation and why not you post his video recite the prayer for her mom and dad. stop bein shamefull muslim.

    ReplyDelete
  28. Setuju sgt kat korang:) better admin remove this video. Darpada lg byk dosa d kutuk. Menjadi sumber dosa. Admin Kalau nk share video better but research dlu ye.. menegur sesama manusia tdk salah :) peace hihihii jgn marah2

    ReplyDelete
  29. Ni la org melayu, tak habis² nk memalukan bangsa sendiri, nk memperbodohkan bangsa sendiri.. lepas tu salah kan kerajaan..

    insaflah.. nobody perfect..

    ReplyDelete
  30. okay, baik pulak komen2 kali ni.. mne bisjut pe semua tu?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails