Friday, 10 May 2013

Serius Cool - Motosikal Custom No Limit NGT V-Rod (15 Gambar)


Vrooom Vroom

Biasanya motosikal yang diberikan sentuhan custom dihasilkan di Amerika Syarikat. Tetapi sebeluim pernah kami paparkan motosikal custom Chicara Nagata dari Jepun dan Rock N' Bike dari Perancis. Hari ini mari lihat motosikal custom rekaan No Limit dari Jerman. Mereka menggunakan enjin V-Rod 1250 cc dari Harley untuk motosikal NGT V-ROD mereka di bawah. Looks cool.




Laporan asal Flickr

14 comments:

  1. bodo ap sakit bontot nak duduq

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jika kau dapat memahami hati seorang perindu
      Baru kau tahu derita hatiku
      Jika suatu hari nanti giliran kau merindu
      Baru kau ingat derita diriku
      Segala yang berlaku bukan kemahuanku
      Apa gunanya bahgia
      Jikalau bahagia bersamamu hanyalah untuk sementara waktu
      Aku pilih derita merinduimu

      Delete
    2. Lombu ado tali takdo pon tak guno..Tunggu hujan dh ghobeh Baru payung nk dibuko?
      Kojo tak kuek tapi berangan nak hidup sonang..Baik poie mampuih dari susah'an semuo urang!

      Delete
    3. maka bontot kau x layak untuk anwar ibrahaim!

      Delete
  2. ni moto peluk tank weh

    ReplyDelete
  3. mau senak nih kalu brek mengejut...

    ReplyDelete
  4. time moto aku rosak la dia nak post pasal moto

    ReplyDelete
  5. ni kalau trade in dengan honda wave..banyak x nak kena top duit lagi??.

    ReplyDelete
    Replies
    1. singgit dua je tggl lg wei nk settle bayar

      Delete
  6. wakarimaSUNalhaji11 May 2013 10:04

    doa sebelum naik motor ini

    Dimulakan dengan Bismilaah
    Diakhiri dengan Alhamdulliah
    UMNO terus mara
    Untuk rakyat malasia
    Bersatu kita bersatu
    Satu kita bersatu padu
    Padu kita berpadu dadu
    Untuk rakyat malasia dan bangla

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah kalah tu kalah la bodoh.,duk tepekik lagi.sakai

      Delete
  7. cube review walz hardcore cycle lak..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails