Friday, 10 May 2013

Serius Cool - Tanah Perkuburan Islam Di Austria (16 Gambar)


Rumah Terakhir

Di bandar Altach, Vorarlberg, Austria sebuah perkuburan Islam dibina bagi kegunaan penganut beragama Islamnya. Tanah perkuburan merangkap tempat pengurusan jenazah muslim ini adalah rekaan jurubina Bernardo Bader. Tanah perkuburan seluasa 8400 meter persegi ini juga dilengkapi sebuah surau yang digunakan pelawat untuk beribadat dan melakukan solat jenazah kepada arwah, Cool cemetary. Cantik juga.



Laporan asal ArchDaily

20 comments:

  1. Replies
    1. tahniah! anda telah memenangi percutian menarik tajaan lori simen..

      $15 - $50 MASUK BERDESUP KEDALAM PAYPAL [KLIK SINI]

      Delete
    2. NAK BISBIS?

      Delete
    3. nak bisbis...hahahaha i loike!

      Delete
    4. "Tak elok makan McD. Ia menggemokkan" , Ujar Halim sambil makan Nasi Lemak Sotong dengan telur dadar. Disulami Milo ais tabur

      Delete
    5. "Tak elok makan McD. Ia menggemokkan" , Ujar Adzizi Adeni sambil makan Nasi Lemak Sotong dengan telur dadar. Disulami Milo ais tabur

      Delete
  2. Pertamax sial! Komen bawah aku sume bapuk!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku ni bapak kau la nak

      Delete
    2. bapak, apa bapak buat disini? apa bapak sudah ambil ubat kah?

      Delete
    3. bapak kepala bapak nak bapuk bapak

      Delete
    4. Bapak ko Anuar Ibrahim

      Delete
    5. bapak nak bontot?

      Delete
    6. rosmah mak kau...

      Delete
    7. hii..im big momma..wanna kiss?

      Delete
  3. Nice try Bernado Bader, tp kalo dah namanye kubo kene seksa gak, mcm anon-anon kt atas ni..:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setuju..macam anon atas ni.

      Delete
    2. unsetuju..aku terkecuali.

      Delete
  4. wakarimaSUNalhaji11 May 2013 09:45

    Berak adalah satu nikmat..

    bayangkan kalau kita tidak berak..

    Apakah terjadi kepada tahik kita...

    Tahi dan berak tidak dapat dipisahkan..

    Kentut cemburu,,,kapada hubungan berak dan tahik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. komen lu paling lawak sial kat sini

      Delete
    2. Berak dalam mulut bapak ko adalah kemestian

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails