Wednesday, 8 May 2013

Serius Sadis - Taman Teman Happy World Myanmar (22 Gambar)


Nightmare World!

Ini ialah taman tema kanak-kanka Happy World yang terletak di Yangon, Myanmar. Taman teman ini aneh kerana ia memaparkan watak Disney, Warner Brothers, Teletubbies dan Doraemon tanpa mendapat keizinan tuan punya harta intelek. Arca watak-watak kartun popular ini juga dihasilkan dengan kualiti yang teruk sehingga nampak macam nightmare. The good news is harga tiket untuk memasuki Happy World adalah hanya RM 0.60 untuk seorang. Worth it?


Laporan asal RocketNews

16 comments:

  1. Replies
    1. "Tak elok makan McD. Ia menggemokkan" , Ujar Halim sambil makan Nasi Lemak Sotong dengan telur dadar. Disulami Milo ais tabur

      Delete
  2. clash of clans

    ReplyDelete
  3. obe...serious typo...bdw-what do u expect with 60cent cover charge?

    ReplyDelete
  4. Seingat aku funfair kat Malaysia dulu pun cam nie juga. Jangan tak percaya dalam 10 tahun lagi mereka akan dahului kita. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. diamla...

      Delete
    2. HAHAHA BABI ANON

      Delete
    3. kira ko nk ckp kita da xleh maju la? stop sini? naharom

      Delete
  5. kanak-kanka.. hahaha naisss..

    ReplyDelete
  6. teletubbies tu scary.huhu.

    ReplyDelete
  7. gambar last tu sebijik mcm obe..siyes

    ReplyDelete
  8. demit teletubbies tu ade konek atas kepala..

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu bitas nama dia bodo...

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails