Tuesday, 21 February 2012

Serius LOL - Iklan Universiti Paling Fakap


Dark comedy



24 comments:

  1. Replies
    1. naharoooommm

      Delete
    2. apa benda yg korang 1st ramai2 ni? kan dah nampak member kita dah kata first.. korang greet la dia.. and tumpang bangga.. kerana bangsa melayu selalu dapat tempat pertama dalam komen obe.. otak kalu tak bengap tu mmg tak kena ngan jiwa kau orang ke?!.. lu story sikit pada gua yg sentiasa mendengar keluh kesah rakyat ni..

      Delete
    3. sing along la obe..

      Delete
  2. hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

    ReplyDelete
  3. what da first wholy crap

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. no maknyah mana kau bg ni?

      Delete
  5. nohorrommmmm...

    ReplyDelete
  6. atas ku ni semua anon sama..hahah lucu lah ko

    ReplyDelete
    Replies
    1. kau pergi lah mampus. semak sial.

      Delete
  7. fakap tu sejenis pisang?

    ReplyDelete
  8. lilyana mana lilyana?
    nnt pggl southern territory masuk komen balik eih.sejak u stalked dia..terus xnak komen.shy2 pig lak 'southern territory' neh

    ReplyDelete
  9. fakap itu berdosa dikalangan umat islam yg belum kawin.

    ReplyDelete
  10. sekarang komen dah tak meriah macam dulu. totaly out of topic. semua keep cakap pasal 1st je. lepas tu, orang x cakap first, korang makin macam apa je. mental korang ni kat mana la sebenar nya? mostly semua komen dari korang kat tiap topic blogserius sekarang semua pasal 1st je. apa benda korang ni? dalam realiti hidup korang, korang kejar tak first? first sampai masjid, first khatam Al-Quran? pernah korang first bab-bab tu? #inimemangserius

    p/s : aku tunggu komen orang butthurt, tak boleh terima kenyataan, tak puas hati. ayuh laa keyboard warrior sekalian. berjuang la menentang komen aku.

    ReplyDelete
    Replies
    1. okay aku suka kau . sila contact aku untuk hadiah misteri k :P

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails