Thursday, 16 February 2012

Serius LOL - Bila Orang Malaysia EMO Rosmah Dapat PHD Dari Uni Curtin


Butthurt!

Rosmah ialah ibu Malaysia. Dia berhak mendapat 30000000 PHD. Kenapa la Malaysian jeles dengan kejayaan duniawi beliau? Semuanya bodoh salahkan pula Universiti Curtin menghargai Rosmah yang memang genius dan PHD Material! Jeles punya pasal laman Facebook Uni Curtin jadi mangsa.Kalau berani pergi laman Facebook Najib dan Rosmah la.Ini semua jeles! I love 1Najib dan 1Romah. Mereka hebat!

Thanks @Tekong



167 comments:

  1. Replies
    1. ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐

      Delete
    2. boi kot

      https://www.facebook.com/BoycottCurtin

      p/s: boikot obe kerana memiliki word verification yg payah baca tahap gampang.

      Delete
    3. rosmah pala hotak ang....1st la bodoh.. ang same cam cina2 yg comment tue.

      Delete
    4. RACIST punya anon!

      Delete
    5. cakap first la babi!

      Delete
    6. Anon babi, lain kali cakap first babi. Anon atas aku ni pun babi jugak.

      Delete
    7. alaaaa...bru nk cium rosmah sbb die comel sgt....tp kite da terkentut dan terberak cirit...xjd la nk komen..sorry skali lg guys...cecah cirit ngn aiskrim..sdp r..yum..yumm..

      Delete
    8. ko bapak syaitoonnn..haitpuuihh!!

      Delete
    9. Pantat? Presiden Anonymouse kaki pantat...

      Delete
    10. Oi cina2 racist yg dok fire page curtin...Big Mama ada PhD..ko ada? hahaha langau2..

      Delete
    11. aku suke tahan2 taik sblum kuakn taik..bak kata pepatah..semakin dipendam, smakin masyukkk..

      Delete
    12. ohh, kira makanan favourite kau taik ah kan. bontot kau mesti byk kali kene jolok kan. hahahah. bontot kau mesti dah hangus. geli doh. anyway kau babi! ahahaha

      Delete
    13. hey.. ape neh?? tolong la cover ayat u guys sket!!! jadi lah bangsa melayu yg berilmu dn intelektual!!! borink!!!!!!!!

      Delete
    14. barbie ko!

      Delete
    15. budak melayu anon kan bodoh cam anjing...keje company cina jd anjing..bodoh anon..ekekekekeke tp sy melayu gak..

      Delete
    16. anon kt sini suma babi belaka, dan obe pulak racist ! aku pijak kau gemok tau lah, obe bodoh telo kecik

      Delete
  2. Replies
    1. bagus, tapi cube lagik!
      tak maluk!

      Delete
    2. Kepala hotak ko berjambul

      Delete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. padan muka ko!

      Delete
    2. lucah melampau..

      Delete
    3. wei obe, apesal delete anon tadi jawab yg cakap pasal si izat ni terpakai profile die? wahkakaka.

      Delete
    4. haih..asik delete je obe..kenapa? sedara ke izat tarmizi ni? wakakaka..

      Delete
    5. oi bodo. itu izat tarmizi yg delete lah bodo. bodo bodo bodo. macam tak 1st time dtg sini je ? bodo bodo.. hahahaha

      Delete
    6. oi bodo bedengung..aku paham kot maksud

      This comment has been removed by the author.

      maksudnya izatla delete..bodoh.

      aku ckp aku punya reply yg aku ckp izat tu post reply yg merepek tapi terpakai profile betul dia instead anon.

      aku rasa kola izat yg bodo lagi bangang tu..kesian..nak troll org sekali diri sendiri bangang mcm rosmah..opps.

      Delete
    7. macam babi budak ni mesti anon yang selalu dok maki2 first first. cibai kia punya budak naharoom

      Delete
    8. This comment has been removed by the author.

      Delete
    9. kah kah kah kah

      Delete
  4. 1st la setan anon2 semua

    ReplyDelete
  5. BABI AKU 1ST PLAK LAA

    ReplyDelete
  6. 1st syall laaa

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. woi bodoh.. kau dah lambat la bodoh... patut kau sebut 100th bodoh

      Delete
  8. Replies
    1. terima kasih sebab menyokong rosmah..budak yg memaki rosmah telah dicatat IP address dan hostname dimana pengguna menggunakan internet tersebut..kami telah berjaya mengenal pasti beberapa org yg terlibat melalui hacker pihak berkuasa dan kes ini akan dilaporkan di balai polis wilayah utk siasatan lanjut..pembongkaran wajah2 yang menghina PM dan Isterinya akan disiarkn sekiranye perkara yg sama berulang kembali..Amar Ma'ruf Nahi Mungka////

      Delete
    2. puan rosmah bila nak hapuskan cukai barang import, i tak sabar nak beli gelang dari ireland nih

      Delete
    3. Lepas GE13, kalau you all vote my hubby, I akan push forward penghapusan cukai barang import...tapi untuk I seorang je...

      Delete
  9. anon jiwa murni16 February 2012 18:06

    aku sayang kan rosmah....nak pluk mak!
    nak nenen...

    ReplyDelete
  10. hahaha sume slow cam lahanat.

    ReplyDelete
  11. CINA MEMANG SIAL!
    BANGSA RACIST
    LAHANAT PADA CINA YANG BENCI DATUK SERI NAJIB DAN DATIN SERI ROSMAH

    HAIL UMNO!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐

      Delete
    2. pigi makan ayam goleng la.. amakocohai

      Delete
  12. Dato' sri Najib16 February 2012 18:22

    first la!!!!!

    ReplyDelete
  13. Seventeenth!!!!

    ReplyDelete
  14. hahahahahaha.. Dr. Rosmah now.. at least its not a nobel laureate prize...

    Anyway.. honorary PHD tu in what field?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Battlefield 3 kot.. ko dah main?

      Delete
    2. AnonymousFeb 16, 2012 05:41 PM

      you win...

      Delete
    3. hahahah funny...

      Delete
  15. Wow! what an honest words from Obe.. show the facebook status, and let the people talk on your behalf, right? Congrats Obe, you really know how to save your own ass, and your very own blog too... hi hi

    ReplyDelete
  16. Saya sayang Datin Seri Rosmah mansur <3

    ReplyDelete
  17. cakap melayu la bongok

    ReplyDelete
  18. Curtin sucks. Murdoch rules.

    ReplyDelete
  19. go Hogwarts!!!U can beat this crap!
    -Megat,JB

    ReplyDelete
  20. aku budak curtin dan aku approve post ini.

    ReplyDelete
  21. sume anon2 kcuali aku adlh gmapang tahap setan anjing babi yg suke menyondol kple kote sume anon2 kecuali aku!!!

    ReplyDelete
  22. kenapa comment aku kena delete,sial lu obe aku bagi pendapat profesional berkenaan post kena delete,anon gila first ko tak delete pula,mak engko pelacur.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bapak ko gay

      Delete
    2. bapak ko bapak ayam lahanat musibat kamjat..puuihhh

      Delete
    3. bapak ko ejen yahudi..
      nice word verification - philosophi alesist

      Delete
  23. citer lain tapi yang komen benda lain..
    kesian betul...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko nak comment pasal rosmah comment je la,bodoh cam anjing,mak engko jilat jubo rosmah

      Delete
    2. yang kau lebih2 emo kenapa.sekurag2nya otak dia x sembap macam kau. lebih pulak kau menyalak.mak kau jilat dulu baru mak dia.bengap ah siapa kutip kau ni kat tepi jamban dulu

      Delete
  24. aku suka rosmah sebab anak dia cina pandai main badminton

    ReplyDelete
  25. dRbIK suke mkn aiskrim aku.

    "if u no wat i mean"

    ReplyDelete
    Replies
    1. hek elehh bodohnya. setakat 2 inci diam2 jer la.
      beli krim pemutih muka letak kt ais krim 2 inci kau tu. biar cerah skit. ini dah mcm arang bbq.

      Delete
  26. aku 1st main dengan rosmah..bang jib main bekas aku..muhahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. mak kau main dgn sapa lak? dgn jib?

      Delete
  27. OBE AHLI FREEMASON MALAYSIA. HAIL OBE!

    ReplyDelete
  28. Datin Seri Rosmah Mansur16 February 2012 21:29

    kalau uolls nak tau.. Obe ni anak ikan i. thats y la dy backup i. hihihi

    ReplyDelete
  29. agak2 kalau lim kit siang ikan dpt kecoh tak... yg komen semua tonyok2 jer nmpknye....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak kecoh sebab sebab nampak educated daripada mak ko tu. apeeee pon tak bleh.

      Delete
  30. bodohnya apek2... mcm la boikot uni curtin tu dorg bankrap...tk jd kudis pun pd dorg... lu tak suka lu belaja tempat lain...bongok byk sgt makan babi mcm tu ler...otak dh penuh ulat jd bahalol

    ReplyDelete
  31. ntah, blajar la kat UWA ke. kan bagus!

    ReplyDelete
  32. Baik Punye!!!

    ReplyDelete
  33. OI..memang rosmah tahi kaki khianat...

    orang cina kena tindas punya hal baru bising macam ni bangang...

    sekurang kurangnya diaolang ada otak bai...

    bukan macam korang melayu kampung abis tak kenal isu dunia..
    nak sokong biarlah berpatutan bahalol...
    khairy kan ada...nazri ada...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mak engko pelacur,cakap lebat

      Delete
    2. Ape kau merepek nie bahalol kau sengal lagi sokong cina DAPig
      Klu kau melayu bila cina DAPig tu bos kt tnh melayu nie kau tahu lah
      Nasib kau mcm mane siallllllllllllll bkn stakat jdi melayu kampung tpi jdi mcm melayu gelandangan di bumi sendiri baru pantat kau busuk shaiton

      Delete
    3. anon tu ada pantat ke??

      Delete
    4. Ada la aku dh main dh kau belum lagi ker kau pn ada pantat tak siallllllllllll klu x de gi midvalley tingkt 3 ada jual kote x sunat kulup byk siallllllllll

      Delete
    5. bodoh anon diatas butthurt.

      Delete
  34. Hidup hidup hidup rosmah
    Hidup hidup hidup Rosmah
    Hidup hidup hidup rosmah
    Hidup hidup hidup rosmah
    Mati mati mati lancau cina DAPing
    Mati mati lancau cina DAPig
    Mati mati lancau cina DAPig

    ReplyDelete
  35. chuck norris always in my hand

    ReplyDelete
  36. sebenarnya takde pun main2 beli phd mana boleh camtu, kalo betul la datin rosmah tak layak curtin U tu bagi mngkin sebab utk merapatkan hubungan diplomatik 2 negara gitu ,utk promote U dia, kan bagus tu,kafir makan babi tu yang lebih2.aku jamin kalo lim kit siang,lim guan eng dapat sekor pun x akan menyalak.

    cina mmg nak jatuhkan parti melayu cara typing pun tau racist gila,best part dia takde pun cina lain marah,semua support each other.bukan cam org kita.

    lepas ni mesti ada anon meleis loser nak menyamar jadi cina maki melayu?puii,hina. tamade ni mama,dedao yige shinghuo shibai zhe.shengkuoren malay,wansui malay hidup melayu,hidup rosmah,hidup najib,bersatu kita bersatu dengan setia berganding bahu, lalala http://www.youtube.com/watch?v=AHHi29Jbcgw

    ReplyDelete
  37. Knp comment kt blog ni jd bodoh belaka sejak akhir2 ni? Anon....thumbs down

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab ada org bodoh macam ko komen takde kena mengena tapi nak menyemak

      Delete
    2. Confirm bdk2 hingusan ni.haha

      Delete
    3. dia dtg dr blog budak baik.

      Delete
  38. Tau la nasib cina cina ni kalau dtg kfc i-city

    ReplyDelete
  39. bangsa lain pn tau perangai celaka si rosmah ni.
    aku sbg melayu, malu. korg yg komen2 ni xrse sgt malu ke ble ade kaum lain tau perangai celaka pemimpin? adoiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ape yg kau tahu, kau tgk dgn mata kepala sndiri ka shaiton, klunx tgk maknanye kau pn tak tahu ape2 hahahaha bodoh piang

      Delete
  40. bukan isu perangai celaka... yang komen banyak kaf boikot page tuh.. cina.. ko rase kenape?

    kaum lain punyer pemimpin pon.. perangai lagi celaka pon ada. tapi kaum derang bekap jerk...sbb? janji kaum derang.. bukan melayu?


    yang melayu.. konon nak tunjuk la sgt kebodohan kaum sendri.kalau rosmah tu celaka sgt. ko pangkah jerk nanti cina.. nak tgk betapa punya celaka pulak. esok kalau banyak kuil dari masjid. dan jadi pendatang kat tanah sendri baru tahu!!


    kalau ko menyampah sgt ngan rosmah tuh.. gulingkan jerk tapi tayah la nak isu kan kaum kan? yang ptg, selagi melayu memerintah...ok la. dan dah jadi sgt tipikal skrg..kutuk pemimpin.. kompom nak down kan bangsa sendri. macam lah kaum lain tu bapak hebat.. puikk!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kamon la wei tak yah nak kategorize kan kaum kat sini. Orang Malaysia, orang Malaysia la. Takde istilah melayu cina india dah.

      Ptui

      Delete
    2. Semua cina sebab yang melayu result matriks taik babi semua dah masuk IPTA, bro.

      Manada melayu nak masuk IPTS twinning Curtin, PTPTN tak larat bayar nak IPTS? Puiiii.

      Delete
  41. ko pun celaka anon, sbb jahil kaki kipas. mmg bagusla blog ni kena hack

    ReplyDelete
  42. korang kutuk rosmah sama macam kau kutuk anon.. kau tahu tak babi punya anon!

    ReplyDelete
  43. PHD material... persatuan PANTAT M'sia.. lol

    ReplyDelete
  44. it's an "honorary" award. It is not a real PhD. Get over it.

    ReplyDelete
  45. haha.... baru PhD dah ramai menyalak, belum plak Hadiah Nobel.... mesti mengilainya. hahaha....apa diorang nak heran ngan student Msia. Pelajar2 pun sangat minoriti kat sana... hahaha menyalak tak bermodal

    ReplyDelete
  46. Tolong jangan merapu. Ada masalah yg lebih besar dari Phd tu
    Kita tidak seperti negara Thailand yang setiap tahun ada resipi makanan baru dari berbagai jenis tomyam sehinggalah berbagai jenis somtam yang istimewa itu mereka mencipta resipi baru untuk mereka sendiri.

    Begitu juga Indonesia yang sentiasa ada resipi baru untuk masakan mereka.

    Kita tidak berkemampuan mencipta resipi baru untuk dikomersialkan. Hidangan resipi yang kita makan setiap hari kalau tidak diimport dari India ia diimport dari Thailand atau Indonesia atau kita mengimport resipi tersebut dari negara negara barat untuk memenuhi selera kita.

    Kita mempunyai negeri yang banyak sumber resipi seperti negeri Kelantan tetapi kita memandang rendah akan kemampuan resipi dari negeri Kelantan untuk dikomersialkan dan diketengahkan.
    Sile beri perhatian, dan sebarkan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko mkn ulat smpah ke smpai post komen lg jauh dr topik lakhanat?

      Delete
    2. entah gile kot anon nie..hahahha..

      Delete
  47. Menyirap lah tgk cina2 ni. anak haram!!!
    Konfem mati masuk Neraka!!!!!!
    Walaupun aku xbrape xminat Big Mama,
    Tapi bila semua cina tu kutuk aku terasa sbb Big Mama ni Melayu.
    Ake xsuke org kutuk2 bangsa dan agamaku.
    Lahat musibat lah cina ni!!!!!!!

    ReplyDelete
  48. Lepas ni Rosmah untuk pemenang Nobel Prize!

    <3 Rosmah

    ReplyDelete
  49. LOL! Obe...nanti ko jangan lupe lak upload gamba rosmah dapat PHD lak k... LOL

    ReplyDelete
  50. Sila beri 10 sebab kenapa kita perlu benci beliau?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ak bg 5 sb je la..
      1. Mak ko ejen yahudi.
      2. Bapak ko ejen yahudi.
      3. Nenek ko ejen yahudi (nenek2 jgn men k..)
      4. Atuk ko ejen yahudi.
      5. Ko ejen yahudi.

      Delete
    2. tayang aurat (rambut) bagi org free saham dosa~ klu cantik takpa, ni macam doralin~ XP

      Delete
  51. aku ada PHD..Datin rosmah berhak dpt PHD, bukan dia nak tapi Curtin telah melihat jasanya membangun sistem pendidikan seperti program permata pintar. itu merupakan satu inisiatif yang mulia dan yang pertama seumpamanya di Malaysia. Dalam mana2 kajian PHD, novelty atau ketulenan yang diutamakan, samalah seperti program yang direncana oleh datin rosmah. Pihak curtin telah melihat ini sebagai satu sumbangan yang berharga kepada domain intellectual, maka PHD dilihat berpatutan dengan sumbangan beliau

    ReplyDelete
  52. obe, kalau ko delete post ni pun takpe obe. dh macam jahanam dah anon2 Freemason ni.

    ReplyDelete
  53. Only chinese butthurt.

    ReplyDelete
  54. Join la kelab pencinta rosmah difacebook!!!

    http://www.facebook.com/rosmahloversclubmuah

    ReplyDelete
  55. fcuk menyu..evra fcuking racist..haktuihh!

    ReplyDelete
  56. Pergi blog melayu - Kutuk melayu - Melayu dan Cina SUKA
    Pergi blog cina - Kutuk cina - Melayu jer SUKA.

    See the difference ???

    ReplyDelete
  57. bodoh nya mana dah komen aku semalam pukima,bodoh nya blog murahan pukima ni,time aku maki hamun anon lain tak kena delete pula,time aku bgi pendapat profesional kena delete,babi mampus la ko obe,pergi la ko mati time honeymoon,blog sampah pun baik aku pergi blog ohsenyum,obe babi,

    ReplyDelete
    Replies
    1. bajet blog ohsenyum hampeh tu best? nk publisiti murahan..gi mampoih la puihhh!!

      Delete
  58. KO NI MMG DASAR BARUA PEMBANGKANG...AMCAM LAK KES ANUAR SOIKONG ISRAEL??? AKU SLU GAK FOLLOW UP BLOQ KO NIE....KALO YAHUDI LAJU JER...DAPAT SUPPORT ISRAEL KER???HAHHAHA

    ReplyDelete
  59. puih obe....komen2 aku suma ko delete, ko delete komen aku kotei ko pendek!

    ReplyDelete
  60. Tolong jangan merapu. Ada hal yang lebih penting dari Phd ini.
    Penanaman pokok keladi

    Penyediaan tanah

    * Tanah perlu dibajak dengan bajak piring untuk membalik-balikkan tanah untuk menghapuskan rumpai dan menambah bahan organik. Ia diikuti dengan bajak putar untuk menghancurkan tanah untuk mendapatkan tekstur yang gembur.

    * Jika tanah terlalu berasid, pengapuran perlu untuk menaikkan pH.

    * Keladi boleh ditanam sama ada di atas batas atau tanpa batas.

    Bahan tanaman dan jarak tanaman

    * Benih keladi diperoleh dari sulur atau anak pokok yang berumur lebih kurang dua bulan dengan garis pusat tiga sentimeter.

    * Pucuk anak benih keladi dipotong dan tinggalkan batang atau tangkai daun keladi sepanjang 30 sentimeter.

    * Jarak antara pokok adalah 45 sentimeter dan antara barisan ialah 120 sentimeter.

    * Penyiraman perlu pada peringkat awal pertumbuhan pokok terutama jika cuaca kering.

    Sila beri perhatian, dan sebarkan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko dulu..pkai benih ape?

      bapak ko siram kt celah kangkang mak ko ke??

      taw x dia buat mcmn?

      Delete
    2. Massyaallah...

      mintak share..

      Delete
    3. Pundek cam babi lari topic nakharom

      Delete
    4. mohon share

      Delete
  61. hail chinese!!! hidup LGE!! LGE for PM!!!! anwar can gtfo!!!!

    ReplyDelete
  62. chinese suck..go back to ur country

    ReplyDelete
  63. CHINESE WILL RULE MALAYSIA!
    FUCK U LAZY REMPIT MALAY
    ALL MALAY R STUPID N LAZY

    ReplyDelete
    Replies
    1. beruntunglah kau piglet sebab duduk malaysia..di ikutkan negara ni x sepatutnya ada babi.tapi bangsa kulit tompok macam kau yg nak sangat makan dan jadi babi sepet..aku bangga melayu berani walaupun mati katak.dari jadi bangsa dungu lembap macam kau duk rumah bukak k-pop

      Delete
    2. HAHAHA!!
      CINA HIDUNG BABI SEPET
      CINA HIDUNG BABI SEPET
      CINA HIDUNG BABI SEPET
      CINA HIDUNG BABI SEPET
      CINA HIDUNG BABI SEPET
      CINA HIDUNG BABI SEPET
      CINA HIDUNG BABI SEPET
      CINA HIDUNG BABI SEPET
      CINA HIDUNG BABI SEPET
      CINA HIDUNG BABI SEPET
      CINA HIDUNG BABI SEPET
      CINA HIDUNG BABI SEPET
      CINA HIDUNG BABI SEPET
      CINA HIDUNG BABI SEPET
      CINA HIDUNG BABI SEPET

      Delete
    3. haha bongok nyer brader steady!!yeah!

      Delete
    4. anonanonanoanonoanonaonoanonaononononononononono cinabeng18 February 2012 20:44

      cina bontot bernajis lap paper lama. kotorrrrr!!!! pui!

      Delete
    5. cina balik cina....

      Delete
    6. bodoh punya cina...negara china sendiri pn ko xmampu nk rule...ada hati nk rule mesia...ni cina byk bodoh dr cina2 lain yg cintakan islam

      Delete
    7. aku bongok kat atas ni melayu miskin melayu mati katak aku harap mak aku bongok mati kena langar dari rempit perut terburai kat tepi jalan kena makan anjing..haha pet-pet mama lu aku kutip ludahkan

      Delete
    8. bgusla mengaku bongok & sumpah mak ko sendiri..

      Delete
  64. hidup MRSM!!!!

    ReplyDelete
  65. kalau korang sakit hati sngat dengan pemimpin kita ni, boleh get your fucking ass of lah wei dari malaysia, apsal? kau bagus sngat? kau boleh ke jadi pemimpin, bukan senang bai, pikir la skit. dah smakin besar bukan smakin bodoh. At least pemimpin bnyak bagi kebajikan kat kita. Be neutral, neither you hate or love them. dont discriminate people nonchalantly. stop being a political fucktard.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bodoh punya anon...dasar ikut telunjuk..

      Delete
  66. Tengok perangai budak2 Malaysia di sini, sampai bila2 tak maju. IQ rendah teramat. Memalukan

    ReplyDelete
  67. bodoh betul la umno-an nie...
    kalau nk kutuk org melayu/org islam pun kenapa?
    mereka buat salah/silap mesti ada org akan kutuk...
    lain la mereka kutuk bangsa dan agama baru kita kena marah..
    kutuk bangsa dan agama lain
    dengan kutuk org2 melayu dan org2 islam yg bodoh
    tau tak lain?
    bodoh2
    kbai

    ReplyDelete
  68. bagi anon2 yg bodoh...
    sape korang nak benci cina??
    Allah pun maha penyayang...
    Allah sayang semua makluknya...
    so Allah pun sayang cina...
    tiba2 korang plak nk benci cina...
    bodoh cuba lawan/melebihi Allah...

    ReplyDelete
  69. http://kamicikgumath.blogspot.com/

    jemput singgah untuk belajar Matematik (sekolah rendah)

    p/s: sesuai untuk adik-adik yang bersekolah rendah..boleh sebar-sebarkan..ilmu perlu dikongsi
    sharing is caring =)

    ReplyDelete
  70. y komen kt page tu sume cine..
    npk sngat rsist..
    adoi...

    ReplyDelete
  71. Kimek nye Anon !!! Obe !!!Anon buat blog ko memualkan, jijik dan mcm sial... mmm, eh aku pon anon... damn !!!

    ReplyDelete
  72. Bila sigemuk pendek ni buat PJJ?

    Agak2nya berapa juta harga PHD tu? He he he

    ReplyDelete
  73. Ya Allah korang semua ni bawa2 la mengucap, Allah memerhatikan apa yang anda semua tulis. Jaga bahasa tu bahasa menunjukkan bangsa

    ReplyDelete
  74. Allah melarang umat Islam daripada mencaci dan mengeji antara satu sama lain kerana itu adalah sifat yang buruk dan tidak sepatutnya bagi seorang yang menggelarkan dirinya mukmin. Firman Allah ta"ala yang bermaksud jangan kamu menyatakan keaiban setengah yang lain. Dalam ayat yang lain Allah telah berfirman :

    Maksudnya : " Kecelakaan besar bagi orang yang mencaci dan pengkeji "

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku suka anon ni. Ha korg anon2 bawa2 bertaubat.

      Delete
  75. Aku sokong PM kita- YB Najib, cuma aku tak suka bini dia Rosmah.

    Bak kata pepatah - rosak susu kerana nila : Rosak Najib kerana Bini dia, sekarang ada lagi satu - Rosak BN kerana Shahrizat Jalil..(Projek NFC borong pd laki Shahrizat Jalil)

    Tun Mahathir pun suruh Shahrizat Jalil - "jangan sayang pada jawatan", faham2 lah ye? Otak letak dekat mana?

    ReplyDelete
  76. Dari abes duit beli PHD...baik beli rambut palsu samy vellu versi terbaru...yg skrang ni dah statik je aku tgk...:P

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails