Friday, 11 November 2011

Serius Cool - Speed Painting Awek Comel Menggunakan Photoshop


Nah!


Semalam dok bising aku Photoshop gambar minah indo main BB masa solat. Nah I give you real Photoshop. U enjoice now?


56 comments:

  1. gle ar!! muke cm awek aku sial!!gentle x tipu

    ReplyDelete
  2. aku x pg solat jumaat!!yeay!!

    ReplyDelete
  3. erh...dalam komen kat utube..ramai cakap benda ni backward je...>< entah la..hahahaha...tapi nice lol!

    ReplyDelete
  4. Awkward posing angle. Photoshopped! LOL. Cikaro not bad. U guys are gonna start fapping congregationally now or what? u know u want to, u bunch of pervs.

    ReplyDelete
  5. banyak betul 'layer' mekap utk mnghasilkan kulit mulus lagi putih hehehehe :p awsoMess !

    ReplyDelete
  6. yang ni Obe islam jugak ke wahai anon2 yang dok kutuk Obe tu?

    ReplyDelete
  7. bole jadi backward photoshop..
    die buat dri photo sebenar kepada line drawing.
    bole tgk kat sini
    http://www.youtube.com/watch?v=ceVSg0LWCqY&feature=related

    ReplyDelete
  8. BABI LA OBE.

    OBE SEKARANG SUKA TACING LEBIH SIAL.

    HAHAHAH

    ReplyDelete
  9. INB4 THIS IS FAKE AND GAY

    ReplyDelete
  10. FOREVER HATE OBEPIG!!11 November 2011 14:32

    FUCK U OBE!!!
    NI GMBR BETUL SIAL!!!

    ReplyDelete
  11. awal2 nampak cam siti nurhaliza time muda pn ade gak

    ReplyDelete
  12. alaaa abang obe jangan marah :)

    ReplyDelete
  13. da la slowpoke, butthurt, pastu statement slh, reverse photoshop ko ltak statement real photoshop..epic failed la mok..

    :triple facepalm:

    ReplyDelete
  14. ayat tu kemain

    "nah i give you real Photoshop"


    tu bukan ko bagi bangang, tu ko ambik dari youtube. mati2 aku ingat ko yang nak buat sendiri.

    bangang

    ReplyDelete
  15. mmg la die bagi.. die bagi embedded link la mangkuk anon.

    ReplyDelete
  16. ko ni obe, tu troll je tu. org tu saja ckp ko photoshop nk sakitkn ati ko. aku notice ko dh x troll-proof dh skrg. apesal?

    ReplyDelete
  17. alaaaa senang je ni.. photoshop je ni kan???? hahahahahaha semua org ingt gambar betul tapi aku skalu pandang je dh tau photoshop.. hahaha

    ReplyDelete
  18. brader bukit bintang...kau bodoh

    kau igt kau bijak sgt ckp mcm tu, ni nak kipas obe lah ni...mentang2 obe byk duit, kau nak isap pulak, nak potong line aku la tu...baik kau pegi join MLM

    and obe...what's with you and photoshop nowadays?

    ReplyDelete
  19. anon 16:14

    ko ingt aku nk sgt ke duit obe tu.. uishhh photoshop jugak tu.. kan obe???
    kalo ko nk aku ajar photoshop bleh jer xde hal la.. nk buat mlm photoshop pon bole... dari ko.. aptb..

    ReplyDelete
  20. BBBBBBOOOOOOOOORRRRRRRRRIIIIINNNNNGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG!!!!!!!!!!!!!!!111111111

    ReplyDelete
  21. aku heran orang yang kutuk2 org ni...kata org bodoh la apa...ko tu pandai sangat ka? dah kuasai ilmu semua benua dan lautan yg ada di dunia ini? Jgn nak jadi macam pest kat tempat orang. Hormati cara orang dan tegur jika perlu. Jangan jadi kurang ajar dan macam WTFag kat tempat orang.

    ReplyDelete
  22. seriusssssssssss smart glerrrrr......nice post~

    ReplyDelete
  23. @Bujang91

    PLEASE SUCK MY CORN!!!!

    ReplyDelete
  24. firsttt
    *masih 11.11.11

    ReplyDelete
  25. maman dari kelas 3 e11 November 2011 18:35

    buto obe nak touching2. dulu time sekolah kalau kau touching memang kene buli dgn aku. sekarang dah lama tak jumpa kau makin mengade eh?

    ReplyDelete
  26. ahhhh sapa yang buat ni.. AKU SAYANG DIA SAMPAI MATI!!!

    ReplyDelete
  27. hebat!!!! (nganga kekaguman)

    ReplyDelete
  28. @bujang91

    komen kau paling kimak sekali.

    woi obe, i love your belly..nanti bersanding kalau outfit kau ada keris, tak payah selit kat sampin, ko selit je bawah lemak perut ko tu

    ReplyDelete
  29. peh, lawa giler siot.. tp pas ubah tang dagu tu x brp cun la.. pelik smcm je..

    ReplyDelete
  30. @brader Ampang : ek eleh, apa sangat corn kau tu. tu jer yang kau ader? boring apekebende.

    @anon: Komen kaulah paling toya dan orang2 kat sini dah boring tengok ko buat loyer2 buruk kau. Aku rasa ni kau nak mintak puji kat sini supaya ko ni jadi feymes. Si obe tu dah post komen kau tu, masih tak puas2 lagi?

    ReplyDelete
  31. even on Indon using BB while praying you would not use the term Indon. but you use meleis all too often you hypocrite coward piece a shit.

    ReplyDelete
  32. aku sentiasa enjoy semua post kau OBE !~

    ReplyDelete
  33. '' hari ini obe post apa ya ? aku nak buat dosa memaki hamun sesama manusia , nanti bila meninggal kalau orang tu tak memaaafkan aku ok gak tu ''
    '' kalau rasa gian nak memaki hamun dalam jadual aku hari ini perlu ke blog obe, ok ! '' rojer !

    ReplyDelete
  34. ni brp minit pnye actual work ni?

    ReplyDelete
  35. Ni teknik reverse photoshop dari real picture to nothingness..

    off all the people yg selalu buat research, heran gak org cam ko tatau pasal teknik sampah ni..

    ReplyDelete
  36. best lagu ni tajuk ape yer??

    ReplyDelete
  37. OBE terbaik!!!!Yang lain sume setan.

    ReplyDelete
  38. so why do they need a model anymore?

    ReplyDelete
  39. whatever it is, still nice work done there..anyway, ni bukan keje photoshop.
    http://sukecokelat5.blogspot.com/2011/11/ngeri.html
    sekian.

    ReplyDelete
  40. wei...lepak jap...kalo betul korang kate bnde alah ni reverse naper loading dye x reverse...adoi2...aku makin pening tgk komen2 merepek korang...

    ReplyDelete
  41. ntah aku tgk macam kenceng je, pada 1.06 dia tuka gamba awek real, ataupun reverse photoshop
    just my duaposen

    ReplyDelete
  42. ayahanda kpg betik12 November 2011 13:07

    cop~! coca cola~~

    ReplyDelete
  43. bg music best la weh .

    ReplyDelete
  44. Eh ? Lom ada lagi babi-babi anon yang comment nie semua freemason dan agenda yahudi. Hahahaaha....

    ReplyDelete
  45. ini...ini semua keja freemason dan yahudi! hahaha

    btw, mcm muka Sofea Jane time muda2 dululah...i like!

    ReplyDelete
  46. Perh bg grafik dezaine tercabar sial gua...

    ReplyDelete
  47. skill gilo babeng neh..
    biar betik.

    ReplyDelete
  48. alaaah orang yang kutuk2 obe ni sebenarnye JEALOUSS sbb orang sumer baca blog obe .kannnnnn. hahaha.:D kesiann takda orang nak baca blog kau. ntah ntah ada facebook pon takde kawan. sebab suka mengutuk. KESIANNNNNN. hahahaha. ntah ntah photoshop pun taktau amende .HAHAHAHHA.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails